5 gü

1.96 Boyunda, 115 Kilo Boksörüm Ama Sokaktaki Tipler Benden Korkmuyor? (Psikolojik Analiz Lazım?)?

Selamlar, Ümraniye’de yaşıyorum. Yaş 19. Boyum 1.96, kilom 110 küsur. Yıllarca boks ve fitness yaptım. Yani dışarıdan bakıldığında vurursa oturtacak, fiziken tehlikeli bir adamım. Normal şartlarda insanların yolda yürürken benden çekinmesi gerekirken, tam tersi oluyor.
​Yolda kendi halimde yürürken motorcular yanımda gaz açıyor, abuk subuk tipler arkamdan hiç tanımadığım halde ağır küfürler ediyor, omuz atmaya çalışıyor. Yaşadığım semtte benden çok daha çelimsiz adamlar laf yemezken, ben neden sürekli bu tiplerin radarına giriyorum anlamıyorum. Bir tane vursam hapse gireceğim, başım belaya girecek diye kendimi zor tutuyorum, sabrım taşmak üzere.
​Lisede bir arkadaşım "Sen çok asosyalsin ve hep tek takılıyorsun, o yüzden seni kolay lokma sanıyorlar" demişti. Lise bitti ama durum değişmedi.
​Sizce bu işin sırrı ne? İnsanlar bu cesareti nereden buluyor? Dışarıdan bakınca "Bunda iş yok" imajı mı veriyorum yoksa bu tipler özellikle kalıplı adam gördükçe kendi ezikliklerini tatmin etmek için mi bana sarıyor? Ciddi cevaplar bekliyorum.

1.96 Boyunda, 115 Kilo Boksörüm Ama Sokaktaki Tipler Benden Korkmuyor? (Psikolojik Analiz Lazım?)?