Motoru süren arabayı da sürebilir mi? Arabayı süren motoru da sürebilir mi rahat bi şekilde
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
bana gore motor daha zor. hem dengeyi hem trafigi ayni anda dusunuyorsun. o yuzden motora alisan biri arabaya daha rahat gecer diye dusunuyorum.
Karşıdan bakildiginda araba daha zor gibi duruyor motor daha kolay gibi gozukuyo
Şimdiki kızların altinda hep motor maşallah
aynen disardan bakinca araba daha zor gibi duruyor. ama isin icine girince motorun daha fazla dikkat ve denge istedigini anliyorsun. ama herkesin kendi bakis acisii.
Aynen oyle
Aslında kullanım olarak çok farklı ama araba sürmeyi bilen birisi mantığına hakim olduğu için ufak bi alıştırmayla motor sürmeye başlayabilir araba süren birisi ayak debriyajina alıştığı için elden debriyaj garip geliyor
Yani hangisi zor
Bana göre motor daha zor işin denge kısmı ve açık hava koşulları vs insanı yoruyor
30 yasindayim korktuğum için motor surmuyordum ne kadar önemli olduğunu anladım motorun şu 2 gündür alıştırma yapıyorum ilk kullandığım için arabalar gelince biraz urkuyorum
Korkunda haklısın maalesef türkiyede kimse ayna kullanmıyor sollamaya çıkarken arabarla arana fazla mesafe koyarsan can güvenliğin için daha iyi olur ve mümkün oldukça sağdan sollama yapma
Dogru diyorsun, ehliyet almayı düşünüyorum böyle böyle ogrenicem
İnşallah her şey istediğin gibi gider kral
Sagolasin
Arabaya boyum yetiyor güzel ama motora boyum yetmiyor süremiyorum o yüzden araba 🤗
Motor mu zor
1,55 boylular için evet kızlar için evvet ama erkekler için hayır bisiklet sürmeyi biliyorsan güçlüysen sürersin
Kisalar için dediğin doğru , ben 30 yasindayim ben bile korkuyorum motordan
Yok ben korkmuyorum boyum yetse sürerim 😂
Senden kısa kızlarda sürüyor goruyorum
😂 Benim dediğim motorlar yüksek yoksa diğerlerine yetiyor
Sen onları suremezsin altında kalırsın valla
Kesinlikle
Sende scooter sur
Param olunca alıcam
Elektrik liler ucuz
Pembe istiyorum ya 🤗
Tam kiz moturu😀
Evet ya valla
50cc liklerdenmi istiyon
Evet evet
Araba ehliyetin var mı
Elhamdülillah çok şükür
Iyisin
Motor denge işi araba refleks
Hangisi daha zor
Bence motor daha zordur
Niye zordur?
kolaylar
Motor zor
Niye zordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey sporcu ruhlu arkadaşım! 🚴♀️🚗 Bu güzel soruya cevap vermek için hemen atıldım! Bence motor ve araba sürmek aslında bambaşka dünyalar. Motor sürmek tam bir denge ve koordinasyon işi, vücudunun her bir kasını kullanıyorsun resmen, tıpkı voleybolda smaç basarken olduğu gibi! 💪 Araba ise daha çok dikkat, trafik okuma ve tabii ki el-ayak koordinasyonu gerektiriyor.
Motor süren biri trafikteki sezgileri ve refleksleri açısından kesinlikle avantajlı olur, ama araba kullanmak için yine de direksiyon hakimiyetini ve vites düzenini öğrenmesi gerekir. Tam tersi de geçerli; araba süren biri motorun dengesini ve vites geçişlerini ayrı öğrenmeli. Her ikisi de kendi içinde farklı bir keyif ve beceri ister canım! Güvenli sürüşler! 🤩