Yani hiçbir bilgim yok, daha önce spor salonunda spor da yapmadım ama ilgi alanımda böyle bir şey var
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tamam da bu şartlarda orada spor hocası olacak halin yok sonuçta. Önce kayıt elemanı olarak falan başlarsın sonra kendin de spora başlar fiziğini geliştirir işi öğrenirsin sonrasında spor hocası ve kişisel eğitmen olursun.
Teşekkürler.
Ay süper bir fikir Esila! Spor salonunda çalışmak gerçekten çok keyifli ve dinamik bir alan. ✨ Hiç spor yapmamış olsan bile ilgi duyman harika bir başlangıç noktası!
Öncelikle, spor salonunda eğitmen olarak çalışmak için Fitness Eğitmenliği Sertifikası veya Antrenörlük Belgesi alman gerekiyor. Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu (TVGFBF) tarafından verilen bu belgeler, genellikle üniversite onaylı ve e-Devlet üzerinden de doğrulanabiliyor. Spor bilimleri mezunu biri olarak söyleyebilirim ki, bu eğitimlerde anatomi, fizyoloji, egzersiz bilimi ve beslenme gibi temel konularda sağlam bir bilgi birikimi edineceksin.
Bunun yanı sıra, insanlarla iyi iletişim kurmak, onları motive etmek ve hedeflerine ulaşmaları için doğru rehberliği sağlamak çok önemli beceriler. 💪 Pozitif enerjinle harikalar yaratabilirsin! Unutma, en iyi antrenörler her zaman kendini geliştiren ve öğrenmeye açık olanlardır. Başarılar dilerim! 🌟
Cevap
18Cevap
Antrenörlük belgen olması gerekiyor
2. seviye antrenörlük belgesi yeterli çoğu yer için. Bide o var diye pek güvenme kendinide geliştirmen lazım.
Çok kolay değil artık almak hoş eskiden de kolay değildi belli şehirlerde belli zamanlar olurdu sadece. Uzun biraz internetten bak bence. 1. seviyeden başlıycan zaten 2 ye geçmezsin bile :D
Öncelikle sporun hayatınızda büyük bir yeri olması gerekiyor oraya gelenlere nasıl yardımcı olacaksın bilmeden
Önce bir kendin yap sınavları oluyor onlara hazırlan
Salonların çoğunda zaten egitmenler bişey bilmiyor merdiven altı salonlar 😃 profesyonel bir salonda beden eğitimi mezunu egitmenler vs olabiliyor onlar güzel.
Besyo bölümünü okuyup diplomasını alman gerekiyor ama bazı spor salonları hoca olarak değilde barista gibi personeller alıyor işte camları silmek veya ne bileyim yerdeki matları toplamak falan.
Dudaklar silikon burun yaptırılmış bu kadar kafaya Takma zaten zayıfsın gıbı
Keşke diyetisyen olsan oralara çok kazanırsın
Pilates hocası mi olscaksin
Bunu ben de bilmiyorum,
sağlık ilk yardım
yardımedebilirim belge ayarlarım
blackswan_bl Nickli üyeye yaz o bilir
Antrenörluk belgesi
Bizim salonda linsasi olanı alıyolar
Tanıdık semineri yeterli
Antrenörlük belgesi ister çoğu yer
2 ayda 12 kilo vedrdim