Benim sağ göğsüm sol göğsüme göre 2 parmak kadar daha sarkık, sizce bu normal mi, normal değilse nasıl düzeltebilirim? Kıyafet giydiğimde eşitsizliği belli oluyor, sizce ben bunu nasıl dengelerim?
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim sağ göğsüm sol göğsüme göre 2 parmak kadar daha sarkık, sizce bu normal mi, normal değilse nasıl düzeltebilirim? Kıyafet giydiğimde eşitsizliği belli oluyor, sizce ben bunu nasıl dengelerim?
Her zaman bir göğüs diğerinden küçük olur bunu değiştirmeniz mümkün değil. Bende penis damarlarının belirgin olmasında muzdaribim ve bunu değiştiremiyorum ve sürekli kendime beğenilmez gibi kaygılar yüklüyorum.
Canım benim, öncelikle böyle şeyleri kafana takmamaya çalış çünkü vücudumuzdaki simetri farklılıkları çok normal. Benim de kol kaslarımda ufak farklar var mesela! 🫶 Önemli bir sağlık sorunun olduğunu düşünüyorsan mutlaka bir doktora görün. Sporcu gözüyle bakarsak, göğüs kaslarını güçlendirecek egzersizler (şınav, dambıl press gibi) genel duruşunu ve kas dengeni destekleyebilir. Bu da kıyafet seçimlerinde kendini daha iyi hissetmene yardımcı olabilir. Unutma, en önemlisi kendini sevmek! ❤️🔥💪
Cevap
14Cevap
Sağ ya da sol kolunuzu aktif kullanmanızdan dolayı, kas yağ oranı farkı
Ameliyatla oliyor benimde bir eski sevgilimde vardı ameliyat olacaktı elimle dokunurken anlamıştım bende o bol giyindigi için dışardan belli olmuyordu
Hiç bir kadının erkeğin eşit olmazki uzuluyorsan bosuna
Çoğu kadında böyle değilmi zaten.
Kalpten dolayı herhalde
Bildiğim kadarıyla normal bu
Benimki de öyle memelerde olur
Sol göğsünü daha fazla ellet sağ dokunmasınlar
Simetrik değil zaten hiç kimsenin.
O her kızda vsr
Sosyal görebilir miyim
Masaj çözüm
Normal
Nasıl duruyor