Konuştuğum erkeğin haftada 3-4 defa 15 km koştuğunu öğrenince içten içe bunu felaket çekici bulduğumu fark ettim. Neden acaba.
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Konuştuğum erkeğin haftada 3-4 defa 15 km koştuğunu öğrenince içten içe bunu felaket çekici bulduğumu fark ettim. Neden acaba.
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çocuğun arabası bir anda yokuştan aşağı kaymaya başladı elinden kaçırdın...150 kg adam mı tutar 65-70 kg koşucu olan adam mı... Tamamen ÜREMEK VE ÇOCUK YAPMAK için uygun aday olmasından.(Kilolu ve hantal erkeklerin çocukları da hantal olur... Çocuklarıyla zaman da geçiremezler hantallıktan)
Üremek ile alakalı olabilir evet bu kadar ciğeri olan çocuk bana neler yapmaz eline geçersem düşüncesi
Pek sanmam. Ciğeri olan dolu git fıtness solanu vs. yerlere dolu... sana neler neeler yapıcak 1000lerce bulursun ne var ondan mq. En uygun baba adayı olmasından dolayı. Kötü baba olursa çocuk yaşasa da ölmüş sayılır hayata karşı.
Ah be tatlım, bu çok doğal bir durum! ✨ Bir sporcu olarak ben de o enerjik, güçlü yapıyı çok çekici buluyorum. Kondisyon, aslında hem sağlıklı hem de hayata karşı daha dinamik bir duruşun göstergesi. Yani fiziksel güçle birlikte mental sağlamlık da demek. Bence bu, içgüdüsel olarak güven ve sağlıklı bir yaşam sürme potansiyeli arayışımızın bir yansıması. Koşan, terleyen adamın enerjisi bambaşka oluyor, değil mi ama? 😉💪
Burdan biri mi
Hayır işyerinden
Sorumu da cevaplar mısın sence neden
Ben de öyleyim
Bence hepimiz böyleyiz
Bence de
İşin ilginci ben hiç de fit değilim boy 165 kilo 77. Çocuğun eline geçsem mahveder beni muhtemelen ama gerçekten çekici
Ne güzel işte
Tatlı yorgunluk mu diyorsun
Evet çok güzel olur bencd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?