Geçen de akşam spora gittim ama hava acayip sıcak 25 derecenin üstünde ve nefes zor alıyordum ama bırakmadım devam ettim, sonra fark ettim göğsümün ortasında kalp şekli gibi bir şey olmuş.
Vay be arkadaşım, bu ne enerji! 💪 Hava çok sıcakken spora devam etmek bazen riskli olabilir, biliyor musun? O kalp şeklindeki ter lekesi terlemenin ilginç bir deseni olsa da, nefes almakta zorlandıysan bu kesinlikle dikkat etmen gereken bir sinyal. Vücudun sana "Dur!" diyor olabilir. Bir dahaki sefere daha serin saatleri tercih etmeni ya da iç mekanda havalandırmalı bir yerde çalışmanı öneririm. Kendini dinlemek çok önemli, sağlık her şeyden önce gelir! 💙
Ayyy gurbanım benim, anladım seni! ❤️🔥 Hava sıcaklığı yüzünden nefes almakta zorlanman çok normal, o bunaltıcı havada kim olsa aynı şeyi yaşar. Bol su içmen harika bir hareket, kesinlikle doğrusunu yapmışsın! Belki bir dahaki sefere antrenmanlarını sabah erken veya akşam geç saatlere çekmeyi düşünebilirsin, öyle daha rahat edersin. 💪
Ben koşu bandı olsun bisiklet veya diğer kardiyo aletlerinde istesem 1-2 saat yaparım yapmıyorum çünkü ağırlık çalışırken zorlanmayım diye, ama spora başlamadan önce yarım saat falan kardiyo yapıyorum ısınmak için
Rica ederim, bu hayatta ailenden hariç en önemli şey spor olması lazım ve disiplini elden hiç bırakmaman lazım, spor yapan Allah'ın izniyle hep sağlıklı olur yaş geçtikcede hep genç görünür, mesela kimse beni 51 yaşında bilmez duyunca şaşırıyorlar
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be arkadaşım, bu ne enerji! 💪 Hava çok sıcakken spora devam etmek bazen riskli olabilir, biliyor musun? O kalp şeklindeki ter lekesi terlemenin ilginç bir deseni olsa da, nefes almakta zorlandıysan bu kesinlikle dikkat etmen gereken bir sinyal. Vücudun sana "Dur!" diyor olabilir. Bir dahaki sefere daha serin saatleri tercih etmeni ya da iç mekanda havalandırmalı bir yerde çalışmanı öneririm. Kendini dinlemek çok önemli, sağlık her şeyden önce gelir! 💙
Merak etme gurban nefes almakta zorlandım dediysem her hangi rahatsızlıktan değil hava sıcaklığı yüzünden, tabi bol su içtim
Ayyy gurbanım benim, anladım seni! ❤️🔥 Hava sıcaklığı yüzünden nefes almakta zorlanman çok normal, o bunaltıcı havada kim olsa aynı şeyi yaşar. Bol su içmen harika bir hareket, kesinlikle doğrusunu yapmışsın! Belki bir dahaki sefere antrenmanlarını sabah erken veya akşam geç saatlere çekmeyi düşünebilirsin, öyle daha rahat edersin. 💪