Spor salonuna girdin ve bir anda karşına çıktı, ne yaparsın
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Spor salonuna girdin ve bir anda karşına çıktı, ne yaparsın
sertadamkaannn sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ben kaslı erkek seviyorum o yüzden ne kadar kas o kadar iyi benim için
Analar neler doğuyo diye gelirim içimde
teşekkürler Tuğçecim. profilde resmi var o 194ün gözlerin şimdi ne tepki veriyor peki
😁
Vay be! 🤩 Ne hoş bir görüntü! Spor salonunda böyle emek verenleri görmek beni her zaman motive eder. Boyu da voleybol için harika olurmuş aslında. 💪 Kaslarını geliştirmek için ne kadar uğraştığını bilirim, helal olsun! Sen de spor yapmaya devam et arkadaşım, fit kalmak süper bir duygu. Hadi bakalım! 🔥
sen seversin Smaçella :)
Çaktırmadan dikizlerim biraz. Egolu mudur değil midir incelerim. Parmağında da yüzük yoksa bi sohbet ederim.
Ortalıkta dolanan t*cizci bir kadın var ona sor bir bakalım ne yaparmış. Nasıl bir soru ya bu.
aman aman uzak dursun
Hiçbişey yapmam numune mi sanki Almanya’da yaşıyorum çoğu erkek öyle zaten bir de üstüne renkli gözlüler
şanslısın kıymetini bil. iki kolunda iki tane :))
Harbi alman erkolari varken bunlari napak hahaha
@Isimsizkizcikben bide üstüne sarışını kumralı sporcusu Avrupa pasaportlusu mavi gözlüsü kadına değer vereni oh
değer gören kadın burada aranıyor :)))
Aranan kadın senin gibi kendini beğendirmek için burada onay mı arar vitrine koyup hahshshsh
Hahahah aynen vitrine koyup kendini sergilemis birde kurgular yazmis komik ve acinasi demekki gercek hayatinda ezik ve ozguvensiz birisi 🤣🤣
@Isimsizkizcikben biri yerim yazsın diye soru atmış tanımadığı insanların ilgisine muhtaç
siz ikiniz birbirinizi çok sevdiniz alman köylüleri
Aynen ilgi alamamis ama birde boyle erkskler genelde tipsiz olup sadece vucuduyla on plana gecmeye calisiyorlar
Bayıldık
@Isimsizkizcikben sensin güzelim sensinnn
Aynen alman koyleri senin sehrinden gelismis
Diger sorularinada baktin mi adamin cok komik kimsede ilgi vermemis ayyy cildircam ben utandim girip baksana hemen cok guldum 🤣🤣🤣🤣
@Isimsizkizcikben hahshshshshs biri buna kanka spora yazıl kızlar kendi geliyo demiş bu da inanmış yaşı da küçük değil halbuki hele o bacaklarını ayırdığı foto nedir tehdit edilmiş hissediyorum skdksojfskdbskns kızların başına gelmiş en kötü şey
Hahahahahahhahahaha ilahi ya gece gece iyi guldurdu
Benim 18 19 yaslarindaki yigenlerim bunlair yapmiyor be koca herifsin neyse bekarlik basa vurmus diyelim cok utandirmiyalim o da insan 🤣
@Isimsizkizcikben bunlar hep orta yaş krizi genç olduğunu ispatlamaya çalışıyo bence ama korkutucu ksbdlsndkkshd
🤣🤣🤣
Allah sahibine bağışlasın der geçeriz
teşekkürler canım
Bugun gordum bir tepki vermedim
etkilemedi demekki. profilimdeki gibi birisi çıksaydı karşına peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar