Eşim delirdi boksör adama kafa tutuyor maça çıkalım seni döveceğim falan diye spor yapmıyorum dövüşçü de değil neden yapıyor bunu sizce?
1 sa
Eşim delirdi boksör adama kafa tutuyor maça çıkalım seni döveceğim falan diye spor yapmıyorum dövüşçü de değil neden yapıyor bunu sizce?
Cevap
12Cevap
Kendine yeni bi kıca bul sen geri gelemicek herhalde
Adamda kaslı 95 kilo eşim 69 kilo
Tamam işte sen o adamı alırsın eşin bidaha ayaga kalkmaz kampanya gibi düşün eskisini getir yenisini götür
Ne alaka ya ben eşimi çok seviyorum
Yapcak biley yok adam parçalar
Aa bir detayı vermedim yazarken bak şimdi bunlar müşteri olarak geldi bu adam yani bahçelerinde şemsiyede sorun vardı yeni getirelim dedi takamadı sonra ben ve çalışan bir hanım gittik adam onu asılıp taktı sordu bize me oldu diye ya dedik işte kuvvet lazımmış ondan mı acaba
Birak yesin dayagi otursun g. tunjn ustune
Kıyamam
Nasıl olay nasıl oldu
Otelinde kalan adama söylüyor bunları tarih ver falan diyor
Kendi düşen ağlamaz bırak ne hali varsa görsün 😂
Sen seversin bu tarz şeyleri 😆
Çekirdek kola olsa sıkılmadan saatlerce izlerim kankam 😂
Gücünü gösterip hava atacaktır
Dayak istiyor canı sanırım neyse çok uzun sürmez
annesi misin sanane hamina
Eşine söyle fazla gaza gelmesin pert olur
Dövüşsün bırak
boş ver bırak dönüşsün tutmayın küçük enişteyi
Kaşınıyor ayrıl bence böyle biri ile evli kalma
Eşin üstüne kturucak bi y**ak arıyor
Bırak otursun us ile uslanmayanın hakkı tektir tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir
Birak dovsunler sende kafa dinle biraz😂😂
Dövmek için bahane uydurmuş
Aşağılık kompleksi
Nedem
Ciddi ciddi maç istiyor ama adamı aşağılıyro falan
Söylüyorum deli misin diye ben onu döverim rahat falan diyor
Bir de bana kızıyor benim dayak yiyeceğimi mi düşünüyorsun o zaman yanımda ne işin var senin beni saymıyor musun diyor
Dövsen ne olacak senin gibi bir adamın ne işi var bu işlerde diyorum eğlenmek için dövcem diyor
Dövenilir mi sence adamın da boyu ondan uzun kilosu da fazla ve kaslı baya
Aa bir detayı vermedim yazarken bak şimdi bunlar müşteri olarak geldi bu adam yani bahçelerinde şemsiyede sorun vardı yeni getirelim dedi takamadı sonra ben ve çalışan bir hanım gittik adam onu asılıp taktı sordu bize me oldu diye ya dedik işte kuvvet lazımmış ondan mı acaba
Eşin güçlü mü
Yani güçsüz diyemem maskülen yağsız bir adam ama kaslı falan değil yani
O zaman güzel dayağını yer
İşte yapma diyorum ne olacak ben onu döverim diyor
Bir musibet bin nasihat 😂
Hayır ama bir yerine zarar gelirse karşısındaki adam dev gibi en az 30-40 kilo fazlası var ve adam baya baya profesyonelmiş
Hayır işin garibi gayet eğitimli çok entelektüel birisi neden böyle delirdi anlamıyorum
Ne zaman oldu ki
İki gündür
Eşin ne olduğunu söylemiyor mu
Bir şey yok adam otelde kendisinden bahsetti benim ki başladı ben seni rahat yenerim demeye adam da şaşırdı adama kafa tutup tarih isteyip duruyor
Ölmeyi bayılmak sanıyor galiba
Ben ona benzer şeyler söyledim sen beni ne sanıyorsun diyip kızdı
Takip isteği atan sen misin?
O zaman bence görmezden gel dayağını yiyince aklı başına gelir
Size iş atmış
Neden kafa tutuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ya, eşinin bu durumu kulağa biraz çılgınca geliyor! 🤯 Belki içinde biriken bir enerji veya stres var da dışarı vurmaya çalışıyor. Spor, özellikle boks gibi disiplinler, bu enerjiyi sağlıklı bir şekilde boşaltmak için harika bir yol bence. Hem kendini daha güçlü hisseder hem de enerjisini doğru yere kanalize eder. Belki küçük bir adımla başlar, ne dersin? 💪🥊