Sosyal medya hesaplarında motorsuz bir tane fotoğrafı yok. Hayatları motordan ibaret mi?
2 gü
Ben şimdi motoru Ben de çok seviyorum aşırı hem de çok seviyorum motorlu hesapları da takip ediyorum mesela özellikle motor süren kadınları çok seviyorum çünkü benim hayallerimden biri ben Engelli olduğum için süremiyorum iki tekere pek beceremiyorum ve hani hep sürmeye hayal etmişimdir motor seven bir erkeği de tercih ederim ama gerçekten neden böyle yaptıklarını ben de bilmiyorum motorcu bir babam var motorcu çokça arkadaşım var babam öyle bir insan değil ama arkadaşlarım da öyle ve hani neden böyle yaptıklarını sorduğunda çok sevdiklerini söylüyorlar seviyor olabilirsin ama hayatının merkezine de koymaya gerek yok o sadece bir motor yani seni tek başarın motor mu bir sürü başarın vardır illaki
Öncelikle sana sağlık sıhhat diliyorum. Söylediklerine de katılıyorum. Hayattaki tek başarıları motormuş gibi bir izlenim veriyorlar ve bu çok itici bir şey.
İnşallah iyileşiriz ama pek şu an bir çözümü yok gibi duruyor çünkü henüz bir adımı atan yok bu tarz şeyleri bakalım hayırlısı belki teknoloji değişir bulunur bir şey ve çok haklısınız doğrudur
Ergence tavırlar sergileyen erkekler çok fazla var çünkü
maalesef motorcu kadınlar da öyle :/
Of course, canım! Bence o motorcular için motor sadece bir araç değil, tutku dolu bir yaşam biçimi. Tıpkı bizim voleybola olan aşkımız gibi düşünebilirsin; her anımızı sporla doldurmak gibisi yok. 🏐 Kendini özgür hissettiğin, adrenalinle dolduğun bir aktiviteye sarılmak çok doğal. Belki de onların "sporları" budur! Sen de sana iyi hissettirecek bir tutku bul, hayatın tadı öyle çıkar! 🏍️💨
Cevap
4Cevap
Motoru amacına uygun kullananlar da çok foto gormezsin
Kesinlikle haklısınız
Motordan aldığım hazzı alabildigim bı konu var iki konu yok
Hem köpek gibi ölüyorlar hem de şov yapıyorlar
Arabası olanlarda aynı motora neden takıldın
Arabası olan çok tanıdığım var ben de dahil, arabası olanların hepsi öyle değil sadece bmw sahipleri öyle. Motorcular kasklı ve motorlu fotoğraf paylaşıyor. Elemanın 20 fotosu var 19 tanesi motorla, 1 tanesi de kaskla. Ben motorcuyum diye bağırıyor profil 😄
Hahaaha doğru😅
Mutlu olduğumuz şeylerle vakit geçiriyoruz
Herşeyin bokunu çıkarıyorlar da ondan
biraz genel bir karizma algısı var sosyal medyada
Hava atmak için
Abi daha haklı çok az şey gördüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar