Not :4 kötülük 1 doğruyu götürür...
Bugün kaç tane iyilik yaptınız ?
Not :4 kötülük 1 doğruyu götürür...
Sınavda 4 yanlış bir doğruyu götürür. hayatta ise bazen bir yanlış, bütün doğrularını götürür. Bu nedenle yaptığımız kötülükleri de sayalım. Kim bilir, belki yaptığımız bir kötülük, bütün iyiliklerimizi silip süpürmüştür.
peki soruyu yenileyim :)
Hiç. İyilikleri değerlendirecek ben olmadığım için belkide bu sayı hiç.
Çok iyi bir insanım benim nefes aldığım her saniye bütün insanlık için zaten bir iyilik :)))))
iyilik yapayım diye iyilik yapmam bu yüzden hiç saymadım..
Cevap
11Cevap
Saymıyorum ama insanın niyeti iyi olduktan sonra ve de kötü duygular beslemedikten sonra kin,nefret, kıskançlık gibi iyilik yapmaması mümkün değil :)
Orasını bilemeyiz ki. Yaptığımız iyilikler Allah rızası için değilse zaten iyilik olmuyor. Onun için kalbimizden o an ne geçtiğini bilemeyiz.
tabii bu sadece basit bi soru
4 kötülük 1 doğruyu götürür mü? Sanki kötülükten yana bonkör davranmışsın. :)
İki saat önce arkadaşıma yaptım bir iyilik. Bayan arkadaşıyla bağ evine gitmek için anahtar istedi benden :D Büyük iyilik yaptım sanırım :D
şimdi arasıra yaptığımız iyilikler varda ;) onuda söyleyip zai etmeyelim :)) gösteriş olmasın onlardan medet bekliyorum :D
valla peygamber falan değilim, canım ne istemişse onu yapmışımdır, üstelik insanlar kendi gerçekliklerini kendileri yaratıyorlar, depresyonda olan insana iyilik yapsan nolucak
Sadece kötülük yaptım.
kaç tane ?
Saymam, bugün de saymadım.
Hiç iyilik yapmadım bugün :(
1 tane iyilik yaptım 1 tane kötülük yaptım
hiç saymadım
evden cikmadim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar