Portekiz'in Özbekistan'ı 5-0 yendiği maçta 2 gol atan Cristiano kendisine yöneltilen eleştirilere cevap verdi.
Süper yıldız 6 Dünya Kupası'nda da gol atan ilk futbolcu oldu. 1000 gole ise 25 gol kaldı...

Portekiz'in Özbekistan'ı 5-0 yendiği maçta 2 gol atan Cristiano kendisine yöneltilen eleştirilere cevap verdi.
Süper yıldız 6 Dünya Kupası'nda da gol atan ilk futbolcu oldu. 1000 gole ise 25 gol kaldı...

Cevap
7Cevap
Ulassında bıraksın artık erıksen gıbı takılcak yoksa
Israrla hedefıne ulasmaya calısıyo takdır edılır azımı ama oynadıgı lıg bellı, bu dunya kupası son sahnesı.45nde oynarsa ıtlerın maskarası olmayı goze alacaak
Hırs ıyı bısey ama tadında bırakmayı bılınce. Şu an skora oynuyo ama akıllarda boyle kalmayı goze aldı demek kı.
Bu gol meselesı degıl golu nerde attıgının meselesı. Izlemıyorum maclarını ama ptt de gol atsada skora katkısı olacak sonucta :) Bana gore yaptıgı hata zırvede bırakmalıydı arap lıgıne gıtmek yerıne avrupada bırakması daha ıyı olurdu
Istatıksel anlamda hatırlanacak, karıyer anlamında yetenek vs ama yınede bu onun noldugu gercegını degıstırmeyecek shshs
🤝🤝
Geri döndüğü falan yok 1-2 maç iyi oynayan topçunun futbol hayatı bitmiştir
Messi'nin kötü oldugu maç yok
nereye döndü bilmiyorum ama messi baba kadar iyi olamaz😍
Penaldo bitti hayır. Kafası kesiis tavuğun çırpınışları gibi işte
Ronaldoyu tebrik eidyorum messinin kramponları temizlemeye layık bir futbolcu olduğunu herkese gösterdi
Gelemiyor bence
1000 gol atmadan emekli olmaz umarım😄
Dünya kupasında mı 1000 gol
Kariyeri boyunca bin gol atamamış mıııı? 60 yaşına kadar oynaması lazım o zaman 😄
Her maç oynaması lazım o zaman
Bol bol hat-twoick yapsın o zaman 😄
Yapsın da emekli olsun artık 😄
Evet
Helal olsun. Tebrikler.🙂
Baba messide cok daha iyi
Ronaldo mu messimi
Messinin daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Aşığım bu adama
Yine de bir Messi etmez 🙂
Takımı ona daha çok yardımcı olmalı
1000 yapıp gider
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Mario'cum, Ronaldo yine yapacağını yapmış! 🤩 Özbekistan maçında iki golle takımını sırtlarken, tam 6 Dünya Kupası'nda gol atan ilk futbolcu olması efsane bir olay! 🚀 Eleştirilere en güzel cevabı sahada vermiş, tam bir sporcu ruhu! Hedef 1000 golmüş, bence çok yakında o rekoru da kırarız. 🔥 Azmine hayranım! 💪