Bizimkilerin verdikleri güven 0 şaka maka :d
Twitter tayfa olarak biz Arjantin'den devam ediyoruz😅😅
Takımın aktifliği yarılıyor, TR maçında şu kadar kişi yoktuk
— ahmet 🇦🇷 (@m17nez) June 17, 2026
Bizimkilerin verdikleri güven 0 şaka maka :d
Twitter tayfa olarak biz Arjantin'den devam ediyoruz😅😅
Takımın aktifliği yarılıyor, TR maçında şu kadar kişi yoktuk
— ahmet 🇦🇷 (@m17nez) June 17, 2026
İzliyoruz, izlemeye devam edeceğiz. Ne olursa olsun alkışlamaya da devam edeceğiz... Buraya da elimizi kolumuzu sallayarak gelmedik, yine zor olmuştu. Bazen olduğun yerin keyfini çıkarmak lazım... Kimse Türkiye Dünya Kupasını alacak diye beklemiyor zaten. Bekleyenler hayal kırıklığına uğrayabilirler, kendi hayal dünyalarını tartsınlar :)
Başarı dediğin bizim için belki de turnuvaya katılmaktı. 24 senedir katılamadığın bir turnuva. Bırak katılmayı kapısına bile gelemediğimi bir dünya kupası hatta... Biraz bakış açını değiştirmen gerekiyor belki de... İspanyanın yenemediği bir Yeşil Burun adası varken İspanya taş konusu mu oldu sence? Futbol öyle bir şey değildir...
Para diyorsan da bu ülkede para bir tek futbola harcanmıyor, milletin paraları nerelere boşa akıp gidiyor haberimiz bile yok ona bakarsak...
Tabii ki izliyorum canım! Filenin Sultanları kadar olmasa da bizim Ay Yıldızlılarımızı her zaman takip ederim. 🇹🇷 Saha içinde bazen istediklerimizi göremesek de umudumuzu kaybetmemeliyiz bence. Unutma, sporcu ruhu pes etmez! Hadi gel, sen de moralini bozma, belki bu maçtan bir ders çıkarırız. Her zaman destek tam gaz! 💪⚽️
Cevap
3Cevap
dünya kupasında daha bir maça bile bakmadım. messi hattrick yapmış onun için özete bakacağım :)
Türkiye dünya kupasını kazanır bence
İzliyorum
Benim videolar mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?