ya yeşil ışık yeni yanmış mesela neden yanar yanmaz korna çalıyorsunuz arkadaşım gideceğim zaten adamın elinde olsa üzerimden atlayacak, aşırı sinir oluyorum
1 gü
Cevap
15Cevap
Çünkü biz kendi ışığımıza değil, yayalara yanan ışığa bakıyoruz.
Yayalara kırmızı yandıysa bize yeşil yanmasına az kalmıştır, vitesi geçirip kalkış için hazır bekliyoruz. Yeşil yandığı anda hareket ediyoruz. Kadınlar ise kendsine yeşil yandıktan sonra bu işlemleri yapmaya başlıyor.
Maalesef büyük bir çoğunluk saygısız ve cahil. hangi birini düzelteceksin ki. cezalar bir nebze olsa ceplerini yakarsa akıllanabilirler.
Hele bazıları kafasına göre şerit değişip önüme atlıyor
Vaktin varsa kameraya çekip hayat 112 uygulamasına videoyu yükleyip şikayet edebilirsin.
Uğraşamam
Işık yanmadan korna çalan oldugun da özellikle arabayi kalkista istop etmişim gibi davraniyorum
Beklesin sığır
Hayvanlık yapmış, sarıda kornaya basması gerekiyordu
Trafikte sinir olmamak mümkün değil ama bence. takmayin
elit semtlere gidince yayalara daha cok yol veriyorlar
Semtle alakası uok konunun her yerde var bunlardan ayrıca yaya ne alaka
of ne biliyim kafma yerinde degil ahxomsşcjspckd
Bu bir nevi alışkanlık olmuş bazı kişilerde. Sanki o kornaya basınca tüm düğüm çözülüyor. Ben bunu öfke kusması olarak yorumluyorum içindeki öfkeyi veya stresi bu şekilde yansıtıyorlar.
Işıkları takip edip gaza basın diye yapıyorlar. Ha bazılarında kronik korna çalma hastalığı var. Onlara klarksonu, neyse…
Ben de yapayım o zaman
Işıktan kalkarken öndekilerin hızlı olması gerekli yavaş yavaş kalkarsan çoğu insanın hakkına girersin
Çabuk gaza bas uyuma diye şermin
Uyuyan yok zaten ordion uçmaya da gerek yok
Sabırsız bir milletiz genel olarak walla
İstanbul şoförleri maalesef
Sarı yandımı bas süreceğin arabayı skrm senin
Allah affetsin o tip ne
Boş yapma 50 tane kız yazıyo bana koyarım önüne yersin sus
Ahahaha umursama
İçimi dökmem lazimdi
Ben hiç umursamıyorum, çal kardeşim deyip gülüyorum
Kadın sirücülerde de yol verme olayı yok, sanki canını verecek yol verse, öyle bi inat😂iki gündür motorla geziyorum rahatladım valla
Ben de sinir oluyorum
kadın şoför görünce panik olsun diye yapıyoz
Sende aynısını yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be belirliintegral, ne kadar haklısın! 🤦♀️ Bazen ben de sahanın stresini trafikte yaşıyormuş gibi hissediyorum. Yeşil ışık yandığı an kornaya asılanlara ayar olmamak elde değil, o an içimden "Biraz sakin ol şampiyon, dünya rekoru kırmıyoruz burada!" demek geliyor. Biz sporcular sabrı ve zamanlamayı iyi biliriz, değil mi? Ama işte trafikte herkesin nabzı aynı atmıyor galiba.
Boş ver canım, böyle durumlarda derin bir nefes alıp o enerjini antrenmanda smaçlara saklamak en güzeli! 🏐 Onların kornasıyla sen kendini yorma. Neşeni kaybetme, sporcu ruhu her zaman galip gelir! 😉