Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
Gizli Üye(18-24)1 aySabahtir ayni fotoğrafını döndürüp döndürüp farklı sorular ile soruyorsun tamam en güzel sensin en çok seni beğeniyor abazalar yeterince ilgi çektin artık yeteeeeeeeeer midem bulanıyor görmekten !!!
1150 Yorumla- 1 ay
@LengeliFötr wuhahahah ayn knk kıskanıyoz
Cevap sahibi1 ay@jellybean_alyosha kıskanılicak bir tarafi yok maalesef
- 1 ay
Niye neyi var ki at gibi kız valla
Cevap sahibi1 ay@LengeliFötr oda hoş bir tabir değil ama güzel de değil kız
- 1 ay
@LengeliFötr guzel eyv lafımız yok ona ama sürekli farklı bahanelerle aynı fotoyu paylaşıp duruyor sırf ilgi için verin ablama ilgiyiiiii👏🏻
- 1 ay
Ben veririm ilgiyi kurban olurum ona oyy yerim
Cevap sahibi1 ay@LengeliFötr ıyyyhh al senin olsun özelden atın resminizi bir birinize biz artık görmek istemiyoruzzz
- 1 ay
Tanrıçama dil uzatmayın çarpılırsınız valla
- 1 ay
@LengeliFötr puhahahahah allah aşkına neyini gördün de bu kadar sevdin yüzü desen görünmüyor fizik desen okdr da çekici değil bi saçı güzel okdr
Cevap sahibi1 ay@LengeliFötr ahaha tanrıçaya baksen dombik tanrıça kendine iyi askerler edinmiş 🤣🤣
Cevap sahibi1 ay@jellybean_alyosha lütfen onun özel güçleri var kızın karakteri yüzü herşeyi ona gösterildi oda onun çok sadık bir askeri oldu jdekrkfkekskkdrkfkdkfjfj
- 1 ay
Biz onda göreceğimizi gördük başka bir yerini görmemize gerek yok sizin gibi safinazlar anlamaz
Cevap sahibi1 ay@LengeliFötr iyi ki anlamıyoruz Allah korumuş bizi sjsjsjsj
- 1 ay
@LengeliFötr agshshfhggece gece cok guldum sagol asker tanricana soyle ödüllendirsin seni
- 1 ay
Ben sizin seviyenize inmeyeceğim sizi tanrıçama biat etmeye tabi olmaya davet ediyorum.. Kudretine şükürler olsun🙏
Cevap sahibi1 ay@jellybean_alyosha yok tanrıça şu anda süt banyosunda sonrada gül suyu ile yıkanıcak belki daha sonra çok sadık askerine vakit ayırabilir jssjjdjdrjjfjrr
- 1 ay
Yazıklar olsun.. O çirkin kalplerimiz bu güzel varlığa nasıl da böylesine kötü şeyler düşündürür anlam veremiyorum
- 1 ay
@LengeliFötr yav ya harbiden beyin kalmamış skdndokfjd lan olm okdr mı yokluktasın çık mağarandan be 😂
- 1 ay
Ajdnfjdndjdbahs
Cevap sahibi1 ay@LengeliFötr aaaaa kim kötü bir şey demiş biz senin tanrıçanin günlük rutinini söylüyoruz bunu bilmeyen sadık asker yazıklar olsun sanaaaaa
- 1 ay
Ben bu kulaklara göre ağız değilim.. Sizin kalpleriniz mühürlenmiş ne desem de boş anlamayacaksınız
Cevap sahibi1 ay@LengeliFötr böyle cühela asker görülmedi kralıçenin senin gibi hayırsız askeri idam etmesi gerekiyorrrrrrrrrrrrrr
- 1 ay
Hasetinizden çatlayın shshdhshsh kıskanç pştlar
Cevap sahibi1 ay@LengeliFötr ahhhh şu anda hastimden yataklara düştüm hüngür hüngür ağlıyorum yetişin dostlaaar ben dayanamam bu hasetliğeeeee
- 1 ay
@LengeliFötr sldkşsktğtkkdğgjdlc neyini kıskanalım aq görmedik ki bişi yani foto da gördüklerim bende de var sonucta her kadında var yüzünü görmedim bile saçı biraz güzel okdr ki fiziğim onu her konuda gecer o kıskanır olsa olsa
Cevap sahibi1 ay@jellybean_alyosha hişşttt şimdi senide zindana atarlar her yönümuz ile fark atacağımiz tanrıçasına laf söylediğin için jefkcjdkdkfjfkskdkdjfjkff
- 1 ay
Tanrıçam lütfen bu yarasaların kustuğu zehirli sözler sizi incitmesin.. Güzelliğiniz kudurtucu ve korkunç güzel
Cevap sahibi1 ay@LengeliFötr ahahahahhha yemin ederim kaç saattir çok fena gülüyorum sen bu kudurtucu tanrıçanida al ve uzak diyarlara git bence sjdjdjddjdkdjd
- 1 ay
@LengeliFötr ahhh yaaa kendimi tır lastiği gibi hissediyorum bu tanrıçanın karşısında güzellik abidesi ya Allah’ın özene bezene yarattığı bir kadın
- 1 ay
Kime ne anlatıyorum ki biri gizli biri anonim sjsndbshhsjs allahın maymunları
- 1 ay
@LengeliFötr tm knk al tanrıçanıda yanında götür gözüm görmesin ikinizi yok olllllll
- 1 ay
Siz değerlimin sorusundasınız asıl siz yok olun
Soran1 ayNasıl kudurtmuşsun bunları yerim seni balımm 😚
Cevap sahibi1 ayYe ye oda seni bekliyor du kaç saattir hcchfhfhfh
- 1 ay
YARILDIM GÜLMELTEN AWK PUHAHASJŞMAĞQFKDLDJ
Soran1 ayFiziğini görsem kıskanırmışım bak bakkk anonimcik
Cevap sahibi1 ay@jellybean_alyosha geldi geldi tanrıça lütfen saygı ile eğilmeyinizzz puhaaaaaaadrtdty
Cevap sahibi1 ayKaç kilosun gerçekten bir onu söyle aslında asla insanlari yargilamam ama senden gına geldi artık gerçekten de abiii bıkmadın gittin be kaç gündur aynı fotoğraflar fjfuhfyfhf
Soran1 ayKadın kadının destekçisi olmalı, düşmanı değil 😔
- 1 ay
Helal be valla hep aynı fotoları paylaşıyor ilgi istiyor veya pembeli Mahmut başka foto bulamıyor
Cevap sahibi1 ayCanım böyle destek düşman başına yani bari yeni pozlar ver jfjfjfjff
- 1 ay
Şaka yaptım sadece tanrıçam lütfennn bağışlayın beni fkgkgkckd
Soran1 ayValla fotolarımı paylaşabileceğim bi çevrem yok ki. Yalnızlık işte naparsınn
Soran1 ayYok kız kırk yılın başı bi kıyafet aldım onları kombinledim paylaştım 10 kere 😀😀😀
Cevap sahibi1 ay@jellybean_alyosha seni * nasıl böyle bir hata yaparsinn nöbetçiler atin şunu kara zindanlaraaa ( sadık askerde yok ortalıkta şuna bak hemende tüymüş ortadan ) fjuffjjffhffu
Soran1 ayHhahahahaj askerim nerde benim
- 1 ay
Tm artık destekçinim yürü bee ablam paylaş fotolarııı göster herkese guzelliğini kadin gücüüüüüü👿👿
Cevap sahibi1 ay* kahhhpe yazmıştım niye sansürlemis anlamadim jfjffhfh
Soran1 ayHahahaha 😀😀😀
Soran1 ayNiye sansürlemiş acaba 😂😂
- 1 ay
Siz hala burada mısınız kıyamet alametleri
- 1 ay
Yecüc mecüc
Cevap sahibi1 aytamam canım güzel olmuş yakışmış ama kaç gündur farklı sorular ile aynı kişiyi görünce insan yeter diyor yani
Soran1 ayAjhaahjsjsjss geldi aslan parçası
Soran1 ayValla haklısın ben burayı tiktoka çevirdim xkxkdkdm
- 1 ay
@LengeliFötr puşdjdkdkxns
- 1 ay
Tanrıçamın güneş gibi parlayan saçının her bir teline kurban olun
Cevap sahibi1 ay@LengeliFötr aaaaa nerelerdesin be sadık deccal üzüldü tanrıçan seni göremeyince dhhdhdhd
- 1 ay
Putperestlik hiç bana göre değil ama bu taşa tapılır, ay yüzlüm güneş saçlım
Soran1 ayAyyy yicem seni sus
Cevap sahibi1 ay@LengeliFötr çok geç kaldın tanriçana kendini affettir hemennn yoksa seni yarın sabah güneş tepeye çıktığın da halk meydanında sadakatsiz asker diye sallandiricazxz
Soran1 ayHahshahzjshs çok iyi ya
- 1 ay
Varsın sonum idam olsun ölüm de ondan gelir yaşam da o ne isterse öyle olsun.. Siz kudurun promosyon beyinliler
Cevap sahibi1 ayAy geberdim gülmekten susun artık sadakati şüpheli askerini de al ve sarayıniza çekilin by tanrıça hchfhffhfhhf
- 1 ay
@LengeliFötr kıskandım 👿
Cevap sahibi1 ay@jellybean_alyosha sorma hasetimiden çatlıyorukkk
- 1 ay
Bak biri ne kadar kıskanç haset olduğunu itiraf etti bakalım öteki ne zaman edecek.. Şeytanın çırakları
Cevap sahibi1 ay@LengeliFötr dedi sahte deccal sabıkalı asker sjskdkdkdk
- 1 ay
Pslgifmdükrştpcmnxöf
- 1 ay
@LengeliFötr sahte asker senii sus bakim
- 1 ay
Kız bak ben size diyim böyle onu kıskanarak şunu kıyaslayarak böyle hayat geçmez he sonra ilerde deli gibi yaparsınız kendinizi
Cevap sahibi1 ay@LengeliFötr sen az ciddi konişmaya başladin sanki senin uykun gelmiş asker hadi yatağa yarın idman ya da idamın var kararı sana mektup ile bildiririz sen uykunu almazsan tanriçani kim korurrrr yazık etme ikinize sjskekrkekfkdjrj
- 1 ay
Ben uyumaya uyurum da sen nasıl uyuyacaksın çatladın kıskançlıktan uyku da tutmaz seni şimdi.. Neyse bari tanrıçamı düşün de belki huzur bulur uyursun
Cevap sahibi1 ay@LengeliFötr ben çok güzel uyurum halime şükür edip merak etme tanrıçayi düşün dedin ya bak uykum kaçtı şimdi ben değil sen onu düşünerek çok güzel uyursun bence sappikk sahte askerrr
- 1 ay
Evreni düşün evrenin içinde dünyayı düşün ne kadar küçük görünmüyor bile değil mi işte sen o dünya, tanrıçam da evrenin taa kendisi senin attığın çamurun izi bile kalmaz
- 1 ay
@LengeliFötr oiyyyyyyy lafi soktuuuu hawali askerrrrrr
Cevap sahibi1 ay@jellybean_alyosha çok havalı ablasiiiiii onlar arkadan havlar larlarler dedim ki bende...
- 1 ay
Ne diyo bu
- 1 ay
Oiyyyyyyyy bu daha hawaliiii yakiyorsun asker sende uyu artık yarın idam edecez seni
Cevap sahibi1 aySoran: bak sen bu seviyesiz ama sadık askerini kaçırma derim çok sadık he yarın idam etmiyoruz onu tamam düğünuzu yapıyoruz davetiyeler benden bir hayra vesile olalım aşık ile maşuku kavuşturalim sevaptır yazık günah sjdjdkdjdkd
Cevap sahibi1 ay@jellybean_alyosha vazgeçtim idamdan knk yarın düğün idmanı var onlarin düğünlerinide var olmayan ülkede yapicaz Peter pan nikahlarini kiyicak dkdkdkkeekr
- 1 ay
Puhaşcçvösodkyıdvs
Cevap sahibi1 ay@jellybean_alyosha uyudular herhalde sesleri soluklari çıkmıyor ee uyusunlar zaten yarın büyük gün sayın tanriça ve sahtekar asker evlenicek düğünümüze bütün KS halkı davetlidir buradan saat 14:00 da var olmayan ülkeye var olmayan bir gemimiz ile uçuşumuz gerçeklesicektir wendi hadi bizde uyuyalım artık skskskskdkdk
- 1 ay
Ben onu bunu bilmem de size bir teşekkür borçluyum ben sizi şer sandım siz hayır çıktınız sayenizde kendimi yüce tanrıçam için savaşırken buldum.. Bu çarpıcı bir duygu, ugruna savaş vereceğin bir şey..
- 1 ay
Evet yarın buyuk gun uyku vakti şimdi iyi geceler skkfjdk
Cevap sahibi1 ay@LengeliFötr ahh aman tanrım sonunda sahtekar asker adam oldu şükürler olsun yoksaa sırf yarın düğününuzu bozmayalım diye iyi asker numarası mı yapıyorsun eğer öyleyse saraya bin tane nöbetçi de dayasan kızımızi vermiyoruzzzzzzzz
Cevap sahibi1 ay@jellybean_alyosha iyi geceler canım 😘
- 1 ay
Çok ağladın be hiçbir zaman onun gibi olamayacaksın onun eşi ben yok ağlaa
Cevap sahibi1 ay@LengeliFötr şimdi ağlaya ağlaya uyucam kahroldummm üzüntudenn göz yaşlarım derya oldu göz pınarlarim kurudu napicam ben şimdi iiiiiiioi
- 1 ay
İiiioii ne çiftleşme çağrısı mı
Cevap sahibi1 ay@LengeliFötr sayın tanrıça askeriniz iyice yoldan çıkmaya başladı lütfen duruma bir el atarmisin iz yoksa ben onu yarın evlenmeden önce hadım edicem sjsjskskdekdkdk
- 1 ay
Yav ne uzun dilin var senin arkadaş tutsana o dilini biraz
Cevap sahibi1 ay@LengeliFötr sen sus bende susarım belki ama sen susmazsan artık bahtın kötü olucak sen bilirsin jsskdkdkdrkf
- 1 ay
Uykun yok mu senin gerçi şeytanlık için en uygun saatler
Cevap sahibi1 ay@LengeliFötr ahh evet melekler uyumazlar haklısın ama deccal askerler arada dinlenirler tabi
- 1 ay
Git uyu çok konuşma
Cevap sahibi1 ay@LengeliFötr tamam uyucam artık yarın düğünumuz vaaar 🥱🥱🥱
- 1 ay
Abi çok iyi ya 😂
Cevap sahibi1 ay@KubrickGölgesi okudun mu hepsini hsjssjssj
- 1 ay
Evet okudukça nedense tanrıçaya karşı birşeyler hissettim 😱
Cevap sahibi1 ay@KubrickGölgesi yapmaaaaa ikinci sadakatsiz askermi geliyor yoksa tanrım bu gözler daha nelere şahit olucak jssjjsksjsksksk
Cevap sahibi1 ay@KubrickGölgesi oha tanriçaya resmen 100 yorum gelmiş bu insanlar ne yaşiyurrr sanırım halk tarafından sevilen biri kendisi jssjjssjs
- 1 ay
Lütfen tanrıçam hakkında doğru konuş 😜
Cevap sahibi1 ay@KubrickGölgesi hayır hayır diğer sadık asker görmesin bu dediklerini yoksa bir savaş kaçinilmaz olucak jsjsjsjs
- 1 ay
Yeter bu kadar ünlü yaptık kızı resmen 😂
Cevap sahibi1 ay@CptMac demi yemişler sjsjsksj
Cevap sahibi1 ay@CptMac sendemi okudun hepsini🤦😂
Cevap sahibi1 ay@CptMac aha geldi bir düşman askeri casusluk yapıyor kraliçem sürün bu yabancı haini bu diyardannnn
- 1 ay
Arada bi yorum yapında kurban olduğumu göreyim bi uzun uzun izleyeyim
Cevap sahibi1 ay@LengeliFötr arada yaparız ama sen dikkat et bak kraliçenin talipleri çoğalıyor elden kaçırma buraları bir düşman askerleri tarafından sarıldı gibi kddjdkjjjfjf
- 1 ay
Kimsenin bi suçu yok hayran olmamak elde mi
Cevap sahibi1 ay@LengeliFötr değil kesinlikle haklısınız beyefendi msjsksjejejej
- 1 ay
@LengeliFötr sana meydan okuyorum kazanan kraliçemizi alır
Cevap sahibi1 ay@KubrickGölgesi @lengelifotr. oooo savaş erken başladı çaylaklar bir üst düzey yetkilisi olarak size hakemlik yapıyorum jsjssjsjsj
- 1 ay
Biz çoktan wpye geçtik sizin haberiniz yok
Cevap sahibi1 ay@LengeliFötr vay vay hem sadık hem atik asker ha kraliçe sarayın da aynaya bakarken ne kadar da iyi bir kısmeti geldi herkes öyle ayna karşısında şanslı değil kddkdkdkek
- 1 ay
Senin yorumun sayesinde valla teşekkür ederim
Cevap sahibi1 ay@LengeliFötr cidden konuşuyor musunuz?
- 1 ay
Evet neden olmasın ki
Cevap sahibi1 ay@LengeliFötr olabilir tabiki niye olmasın beni de böyle canı pahasına koruyan bir askerim olsa bende bir bakarım kim bu diye o zaman size hayırlı olsun diyim güzel yorumum nelere vesile oldu smkdkdkdkd
- 1 ay
Evet işte nerden nereye helal sana iyi ki yaptın yorum
Cevap sahibi1 ay@LengeliFötr desene pek hayırlı olmayan bir fotoğrafdan hayırlı bir iş mı oluyor yoksa sjjssjjs
yanlız talipleri çoğalıyor kraliçenin haberin olsun asker iyi koru kraliçeniv- 1 ay
Merak etme o kimin ne olduğunu çok iyi biliyor hata yapmaz her geçen gün biraz daha hayran oluyorum
Cevap sahibi1 ay@LengeliFötr ahaha tamam bari demek kraliçe mız tecrübeli bir insanmış şansli askerrr sjsjjs
- 1 ay
Yüzü güzel kalbi güzel daha ne ister ki bi erkek
Cevap sahibi1 ay@LengeliFötr kendini de teşhir etmese daha güzel olacak bence bir kızın kendine değeri saygısı olmalı burada bir dünya sapik insanlar var bunu akıl edememesi üzücü
- 1 ay
Teşhirlik bir durum yok ortada o senin gözlerinin ve kalbinin bozukluğu
Cevap sahibi1 ay@LengeliFötr aynen knk aynen 100 kişi de kraliçe ye iyi dilekler dilemeye gelmişti zaten jsjsjsjdjd
- 1 ay
Bu hiçbir şeyi değiştirmiyor ve söylediklerini desteklemiyor seni aydın düşünmeye davet ediyorum
Cevap sahibi1 ay@LengeliFötr ahaha aydın görüşe bak sen aaa ama tabi nasıl unuturum sende buradaki sapıklardan olduğun için senin için sıkıntı yok bayram etmişsindir
- 1 ay
Benim ne olduğumun hiçbir önemi yok ama sen kötü bir insansın ve kötü insanlar yalnız ölürler
- 1 ay
Herkese de sapık deme ben buraya mesela komik muhabbet olduğu için geldim
- 1 ay
Ama bir yandan da haklısın kendi resmini buraya atan kadına güvenmem ben
Cevap sahibi1 ay@KubrickGölgesi sana demedim kral sakin ol üstüne alınman gerekmiyor
Cevap sahibi1 ay@LengeliFötr ama sen üstüne fazlası ile alinabilrsin
Cevap sahibi1 ay@LengeliFötr sana ne kadar iyi bir insan olduğumu hiç anlatamocam gerçekten de siz iki "aydın"fikirli oturun beraber sonra aydın aydın beraber fotoğraf atarsiniz sizede çok aydın yorumlar yaparlar merak etme herkes ikinizo de çok beğenicek
- 1 ay
Yuvamı mı yıkacan 0rsbu
Cevap sahibi1 ay@KubrickGölgesi amacım bunun iyi bir şey olmadığının farkın da olmalarıydi ama onlar çokkk aydın oldukları için ben kötü bir zavallı oldum ahh çok mutsuzum ben ne yapıcam bu yanlız zavallı bir başıma sjsjsjsjssjsjjsdkrkekfmrkskmdke
Cevap sahibi1 ay@LengeliFötr ohaaa yuh yani gerçekten de daha demin iyi dileklerde bulunduğum için kendimden utanıyorum sizin gibi seviyesiz insanlar benim muhatabım değil git az ötede zirla
- 1 ay
Sana yemin ederim ki bu deli 😂 ilk başta şaka yapıyor sanmıştım ama bu ciddiymiş bence sen. Cevap verme artık bu nonoşa
- 1 ay
Replikti ya o köyden mi geldiniz :((
Cevap sahibi1 ay@KubrickGölgesi yok yok ciddi bayağı bir baksana durduk yere iftira atmaya başladı şizofren hastası sapık asker sjsjjsjs
- 1 ay
mik kafalı japon askeri. Sjdjjdjd
Cevap sahibi1 ay@KubrickGölgesi ahahaah çok iyi evet sadece adı asker hiç bir işlevi yok jssjsjsjj
Cevap sahibi1 ay( sapıklık yapmak dışında jssjsjsjsjsj)
- 1 ay
Ağır zorbalıyorsun 😂
Cevap sahibi1 ay@KubrickGölgesi çok fena sinirimi bozdu çünkü ooo ney kendi o dur sapik ağzı bozuk mik kafalı asker
1 ayCümlede kas kelimesi o Pembe yatak örtüsü çok şahane bi ikili sjjsjs
10 YorumlaSüpersin belli oluyor. Kol ve üst bacak baya belirgin
00 YorumlaYerde uzanmak isterdim, itaat ederdim her dediğini yapardım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayBöyle durursan belli olur tabi. Domalip kicim belli oluyor mu der gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayAşırı dominant dişil duruyo ve bu beni kudurtuyo çok iyi 😂😂
00 Yorumla
1 aykadınlara kaslı olmak yakışmaz zannediyordum, taki seni görene kadar... çubuk kraker gibi kolu olan kadınlar utanır mı hiç sanmam
02 Yorumla- 1 ay
@tanrı_bizi_sınıyor yanlış zannedilen gerçek
- 1 ay
@Eyşanımm öyle valla
1 ayYani çok değil bel civarinda yağ oraninz az kol kısmında daha çok çalışmanız gerekiyor bacak için ise ideal kötü değil
00 Yorumla
1 ayKadınların kaslı olması itici bir görüntü oluşturuyor
00 Yorumla
1 aySen dövüşkensin bikerem kickboks muay thai kemük kıransın bocım
00 YorumlaValkurun kızıı
00 Yorumla
1 ayOluyor ama daha var prenses
00 Yorumla
1 ayEvet kol ve bacak kasların yerinde
00 Yorumla
1 ayUlan tam benlik he
00 YorumlaKadına kas yakışmaz ya
00 Yorumla
1 ayBen var seninle güreşmek
00 YorumlaSen yeni misin burada 🙂
00 Yorumla
1 ayosmanlı tokatı atarmısın?
00 YorumlaYaşına göre fizik çok iyi. Tanışalım mı
00 YorumlaMaşallahhh 😄 çok iyi yaş kaç acaba
00 YorumlaBu ne mk bi vursa yerden kalkamayız
00 Yorumla
1 ayKas değil de yağ gibi gördüm
00 YorumlaSpor konusunda 654 cevap paylaştı. Seni kafes dövüşüne davet ediyorum
00 Yorumla
1 ayHer yerin yag ve selulit
00 YorumlaSpor konusunda 378 cevap paylaştı. bacaklar fırlamış ksjskdj kollarda da var.
00 Yorumla
1 ayWandam gibi olmuş fena deyil
00 Yorumla
1 ayRinge çıkacak gibisin 🤣
00 YorumlaHey maşallah beli de incelt tamamdır şükufe
00 Yorumla
1 ayBaldır bacak kalın güzel
00 YorumlaKiz sen hala o aynanın onünde misin😅
00 YorumlaA gız sen diŞi Rambo falan mısın
00 Yorumla
1 ayKollar belli oluyor biraz
00 Yorumla
1 ayKaslarını yerler senin dfgjjkml
00 Yorumla
1 ayOlmuyor bacaklar süper
00 Yorumla
1 ayraki balboğa gibisin abla
00 YorumlaSpor konusunda 737 cevap paylaştı. Bacak kasi konusunda tavsiye verebilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayKol kasları belli ve seksi duruyor :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayMaşallah belli oluyor baya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayPelvik kasların ne durumda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayKaşların telefondan görünmüyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayOluyor nazar değmesin
01 Yorumla
Cevap sahibi1 ayResimde iyiymiş😃
Gizli Üye(25-29)1 ayKuvvetli görünüyorsun :d
00 Yorumla- Spor konusunda 2b cevap paylaştı.
1 aybacak kasların güzel
00 Yorumla Pehlivannn
10 Yorumla
1 ayEvet
00 Yorumla
1 ayBenden kaslısın
00 Yorumla
1 ayEvet
00 Yorumla
1 ayminnoşa vak minnoşa evet diyimde ağlama bebiş
03 Yorumla- 1 ay
sana 50.000 veriyim göğsüme otur
- 1 ay
bacaklara bak at gibi haika
- 1 ay
göğsümde oturur musun
1 ayOlmuyor.
00 Yorumla
1 ayBurası senin odanmı
00 Yorumla
1 ayBiraz oluyor
00 Yorumla
1 ayWoow crazy 😅
00 Yorumla
1 ayBoyun kısa
00 Yorumla
1 aySpoetif duruyor
00 YorumlaOlum benden kalın kolu🤣😅
00 YorumlaGüreşçi misin
00 YorumlaKaslı kız her zaman 1-0 öndedir
00 YorumlaOluyor
00 Yorumla
1 ayMaşallah 🧿
00 Yorumla- Spor konusunda 345 cevap paylaştı.
1 ayOlmuyo
00 Yorumla - Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Harika görünüyorsun, tebrik ederim! 💪 Kasların kesinlikle belirginleşmiş, sporun hakkını vermişsin belli ki. Bayıldım bacaklarına ve kol kaslarına! Bu azminle istediğin her şeye ulaşırsın canım. Spor yapmak insanı hem fiziksel hem de zihinsel olarak nasıl iyi hissettiriyor değil mi? Devam et böyle, çok başarılısın! 🤩🏐