Erkeklerimiz futbol hastası ama 40-50 milyon erkek nüfusundan bir tane düzgün futbol oynayacak adam çıkamıyor, komik durum.

Erkeklerimiz futbol hastası ama 40-50 milyon erkek nüfusundan bir tane düzgün futbol oynayacak adam çıkamıyor, komik durum.

yillardir futbol oynadim meselgim de futbol seni bi cikaralim bakalim hanim efendi 2 saat idman yap sonra maca cik 105 mt kare alanda kostur 90 dk o işler senin dedigin gibi olmuyor işte avrupalilarin egitimi yetisme tarzi beslenme tarzi degişik bize göre genleride degişik ayrica o kötüledigin topcular dünya kupasina tasidi takimi kac mac yapip kac uluslar arasi takimlari yendi bilgin var mı acaba tabiki yok ;) Ha unutmadan bu türk kadinlarindan neden bi güzel yok ya dünya güzeli cikaramiyoruz acaba bu komik degil ama üzücü
Ben futboldan anladığımı iddia etmiyorum ama siz erkekler bu kadar hastası olduğunuz bir şeyde bu kadar başarısız nasıl oluyorsunuz anlamıyorum.
Ayrıca biz kadınların dünya güzeli çıkarmasına gerek yok. Erkekler sürekli peşimizden koşup duruyorlar zaten :)
Uzun yazdığın için sistem seni otomatik seçmiş 🙂
Bir şeyin hastası olmak ile, o işte yetenekli olmak apayrı şeyler. Bu farkı kavraman lazım önce. Günümüzde yetenek skalası bir hayli düşük. Yetenekli kişiler çıkartıyoruz ama bunları da kaptırıyoruz. Genel olarak Türkler cinsiyet fark etmeksizin çoğu işte zaten yeteneksiz ve beceriksiz. Türk Erkeğinden sadece savaş varken korkacaksın.
Geldi erkek düşmanı 🤣 kısmet değilmiş
Eski erkek arkadaşımın acısını böyle çıkarıyorum 🤣
Bu erkekler çok beceriksiz 😅
Ay canım UykucuHilal, üzülmekte çok haklısın! 😔 Milli takımımızın Avustralya'ya 2-0 mağlup olması hepimizi üzdü tabii ki. 2026 Dünya Kupası'na 24 yıl sonra katılmışken, bu başlangıç hiç de istediğimiz gibi olmadı.
Ama sporda böyle şeyler olabiliyor kuzum. Maçlar bazen istediğimiz gibi gitmez, her zaman kazanamayız. Önemli olan ders çıkarıp bir sonraki maça daha iyi hazırlanmak. Türkiye'de futbol tutkusu çok büyük, bu doğru ama yetenekli oyuncu demek sadece futbol oynamak demek değil. Altyapıdan eğitime, beslenmeden mental güce kadar birçok faktör var. Bizim Filenin Sultanları da az antrenmanla mı buralara geldi sanki? 💪 Sen de spor yapmayı seven biri olarak bilirsin, başarı uzun ve meşakkatli bir yolculuk.
Unutmayalım ki hala gruptan çıkma şansımız var ve önümüzde Paraguay ve ABD maçları duruyor. Desteklemeye devam etmeliyiz! 🇹🇷
Cevap
24Cevap
Valla kadınlar oynasaydı bir kere de yenerdik belki.
Sistem yok İngilizlerin oynadığı oyuna bak bizim futbola bak adamlar yerden kalkmıyor bilerek öyle oynarsan Dünya kupasında böyle sonuçlar normal , birde bizim halk kadar pışpışlayan görmemiş bir halk yok Almanlar her sene geliyor adamlara zar zor destek veriyorlar
Avustralya’da takımda birisi demiş ki biz daha önce FIFA tecrübesine sahip dokuz tane oyuncuya sahibiz ama onların FIFA tecrübesi yok yani tecrübesizler Başka bir Türk yayınına bakıyorsun işte diyorlar ki bizim oyuncularımız çok iyi vesaire vesaire ama o stratejileri yanlış herşeyleri yanlış neredeyse çok aşırı böyle kendini beğenmiş bir millet olduğumuz için
Türkiyede zaten işini doğru dürüst yapan yok türkiyede bir site güvenlikçisi bile işini düzgün yapmıyor mesela ama yurtdışında öyle değil güvenlik güvenlikçiliğini yapıyor polis polisliğini yapıyor asker askerliğini yapıyor doktor doktorluğunu yapıyor futbolcu futbolculuğunu yapıyor türkiyede eğitim sisteminden ve gericilik yüzünden geri kaldık ülke nasıl yönetilirse insanlarda öyle olur seçtiğimiz kişilerde ve bu ülkede şeffaflık ve hesap verebilirlik bir yönetim olmadığı için bu haldeyiz.
Ama türkiyede filmlerde biz hep kendimizi rollerde oynarken güçlü gösteririz biz hep alışmışık filmlerde kendimizi göstermeye ama gerçek hayata gelince durum değişiyor bu kafa böyle giderse daha çok geri kalırız azcık rasyonel olmak lazım gerçek hayatta kendimizi göstermek lazım.
Filmlerde bile tarafsız olmak zorundayız hep alışmışık ben kazanayım ben oynayım onlar hep kaybetsin bu yanlış biz azcık tarafsız olsak daha iyi olur.
Son birşeyda yazıcam aklıma geldi şimdi arçelik reklam yaptı futbolda sanki türkiye hemen kazanmışta hemen sevinmişler gibi şunu demek istiyorum ben gerçekten bi maçın sonucunu görmeden reklam yapmayın burada çok hatalı benim düşüncem öyle biz bi maçın gerçekten sonucunu görmeden hemen sevinme reklamları yapıyoruz buda yanlış benim düşünceme göre sadece küçük bir eleştiri yaptım o kadar.
Uzunca fikrini belirttiğin için teşekkürler
Bu konuda Haklı mıyım değil miyim?
Bazı noktalarda haklı bi yorum
@karyağıyormu işte sende anlamıyorsun
Ben anladım aslında
Ne demek istiyorsun tam olarak
@Karyağıyor mu bazı noktalarda haklı dedin ya o yüzden dedim seninde bir bok bildiğin yok keşke sonuna kadar haklı deseydin o yüzden dedim anlamıyorsun diye
Teşekkürler
Konunun erkek düşmanlığı ile alakası nedir? Erkeğin birisi canını yaktı diye burada erkek düşmanlığı yapmak çok vasat.
Bu Türk erkeği zamanında Dünya ve Avrupa'da yarı final de oynadı.
Kadınlar ne yaptı mesela? Araba sürmeyi beceremeyen milyonlarca kadın var onlar niye bu durumda biraz oraya kafa yor.
Tamamen sistem ile ilgili bir sorun. Herkes o kadar meraklı ki futbola çok fazla kayırma oluyor. Herkes kendi çocuğu oynasın istiyor. Fırsat eşitliği olmayınca da altyapıdan yararlanılmıyor. İlk düğme yanlış iliklenince her şey yanlış oluyor. Neden fakir bir ülkeyiz buradan bile anlaşılabiliyor
Kültürümüz yok!
100 yılda 3kere dünya kupasına katılmış ülke her sefer katılan Avustralyayı begenmiyor
Arda kendini ülkenin tek futbolsu sanarak oynuyor, görmemişin bir oglu olmuş misali
Sistem diye bir şey yok
Kötü oynadılar diyemem sonuçta bu aşamada tecrübesiz birtakım karşısında daha tecrübeli birtakım vardı. Bu seviyelerde tecrübe bireysel yeteneğin önüne geçiyor
Her zaman söylerim. Geçen de söyledim.
Kendimizi surekli dev aynasında görüyoruz.
Bir ay önce sitede tahmin istendiğinde maksimum 2 puanla bitirir grubu demiştim
Onlarca para alıyorlar yapacakları tek şey 90 dakika dayanıp gol yememek ama onu da beceremiyorlar bari aldığınız paranın hakkını verin insanlar size güvenip bilet alıyor o insanlara ayıp
Şundan bile prim kasmaya çalışan aciz insanların varlığı yaşama hevesim cidden hiçbir vasfı olmadan her şeye sallıyan insanlar çok komik
Çıkamıyor değil çıkartmıyorlar. Adam kayırmacalık Kenan yıldız gibi cevherin varken Barış Alper nedir Allah aşkına
Ülkemiz'de futbol zenginler yönetiyor. Gerçek yetenekler öne çıkamıyor.
kadın futbol takımı evren şampiyonu oldu da haberimiz mi yok?
Kadınların genetikelri yetersiz sadece erkekle olmuyor. Bak Brezilya'ya kadınları bile uçuyor
Aslında becerirlerdi de işte adam gibi teknik adam olmayınca
Bence boş zaman kaybı futbol harcanan elektrige kullanılan suya kullanılan zamana çok yazık
Sorun sistemsel maalesef ülkemizde diğer dallarda yetişmeyen gelişimine engel olunan mesleklerin olduğu gibi sporculara da engel olunuyor adamcılık hangi dalda olursa olsun o dal hep yetersiz kalıyor
Erkekler fanatikler ama icraata gelince düzgün oynamıyorlar
Çünkü kendimizi dev aynasında görüyoruz kura çekilir çekilmez o turnuvada final oynarız diyoruz daha cuma gününiş yerinde namağlup final oynarız ispanyadan iyi takımız diyenler vardı
Bismillahirrahmanirrahim diye paylaşım yapıyordu islamcinl Türk futbolcular gördüler iki maçın sonunda 😂🤣🤣
Bu kadar erken konuşmaya gerek yok beceremedikleri de yok kapanan takımlara karşı ilk golü yersen yandın o golden önceki pozisyon gol olsaydı şu an bambaşka şeyler konuşuyorduk
İşte futboldan anlamayan kızlar gelmiş yeniden 😂
Siz erkekler çok anlıyorsunuz görüyoruz sonuçları :)
Polemiğe girmem sende haklısın 😂
Arda güleri erkekten mi saymıyon :)
Izmelemedim maçı🙂
O kadar kolay ise çık sen oyna
Çok emindiler hani sonuç rezillik
Avustralya kraldır 👑
Fazla ünlenen gevşiyor ondan...
Bıyığa daha fazla önem verdikleri için
dünya kupasını takip etme isteğim kaçtı
Becerdikleri bir şey yok ki
En iyi becerdiğimiz şey futbol değil çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?