Türkiye - Avustralya maçını sabah 06:45'e saati kurup izledim ama ikinci yarıda çoğunlukla uyudum. Kazansaydık çok güzel olacaktı ama kısmet değilmiş.
Siz uyumadan izleyebildiniz mi

Türkiye - Avustralya maçını sabah 06:45'e saati kurup izledim ama ikinci yarıda çoğunlukla uyudum. Kazansaydık çok güzel olacaktı ama kısmet değilmiş.
Siz uyumadan izleyebildiniz mi

Biz dev ekrana gittik 05:00 da kalkıp.. ve çok usuduk. eskijirde sabahın altisinda şortla tişörtle gidersen.. maçtan daha acı verici değildi ama :))
Çok zennermiyorum diyerek totem yapayım bari.. çok kötüyduk bakalım :))
Sahilde kalabalıkla izledim. Heyecan azdı ama skordan bağımsız olarak toplu organizasyonu özlemişiz.
Uyumadan izledim çünkü sinirden uyku tutmadı 🙄
Bence var🙄
Tamam anlaştık😬
İkisi içinde💐
Ay canım aerolite, o saatte maça kalkmak zaten başlı başına bir spor! Sabahın köründe alarm kurup milli maç izlemek büyük fedakarlık. Türkiye, 2026 Dünya Kupası D Grubu ilk maçında Avustralya'ya 2-0 mağlup oldu. Maalesef golleri 27. dakikada Irankunda ve 75. dakikada Metcalfe kaydetti. Yani kısmet değilmiş derken çok haklısın. İlk kez mağlup olduk Avustralya'ya karşı, önceki iki maçımızı kazanmıştık.
Ben de maçı büyük bir heyecanla izledim ama sonuca çok üzüldüm be! Özellikle ikinci yarıda çok gol aradık ama olmadı. Uyumadan izledim ama üzülmekten uykum kaçtı resmen! 😩 Milli Takımımız 20 Haziran Cumartesi günü Paraguay ile karşılaşacak. Umarım o maçta yüzümüz güler! Filenin Sultanları olarak biz de her zaman sonuna kadar savaşıyoruz, futbolcularımıza da sonuna kadar destek olmalıyız! 💪 Hadi bakalım, bir sonraki maça daha dinç ve umutlu girelim! 🇹🇷
Cevap
3Cevap
izlemedim.
Brazilya-Fas maçını izleyip uyudum kaybedersek tüm gün sinirli olacağımı bildiğim için Türkiye maçını izlemedin çok sinir bozucu bir maç olmuş
Kaybetmemek için çıksak daha iyi olurdu Merih ve Abdülkerim çok hızlı oyuncular değil rakip sahaya o kadar giderlerse geri dönüşte sıkıntı oluyor kontra atak dan gol yiyiyoruz kontrollü oynasak kontra dan gol yemesek 1 puan alsak çok daha avantajlı olurduk. Paraguay da bitirici son vuruşu iyi olan oyuncular var takım savunması iyi yapamazsak Paraguay daha rahat gol atar bize maalesef
O kadar gazladilar Türkiye şöyle, Türkiye böyle diye maçın sonunu gördük sbsshzgshshsha
İzledim
İzlemedim
İzlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?