Ben ilk günden beri şov konusunda üstümüze olan yok; konu icraat olunca da ama bizim kadar sıçan yok diye boşuna söylemiyorum... Takıma adeta Arjantin milli takımı muamelesi yapıldı :d
6 gü
Ben ilk günden beri şov konusunda üstümüze olan yok; konu icraat olunca da ama bizim kadar sıçan yok diye boşuna söylemiyorum... Takıma adeta Arjantin milli takımı muamelesi yapıldı :d
Taktiksel hatanın sonucu bu. Fiziksel olarak güçlü, sıkı bir savunma anlayışı olan bir rakibe karşı forveti 85. dakikada oyuna aldı. 20 den fazla top kestiler içeri. Yahu adamlar uzun uzun görmüyor musun neye topu kaldırıyorsun. Kale önünde arkası dönükken alınan topların hepsi ezildi. Saçma sapan bir futbol oynadık
Ayyy sorma canım ya! 😔 Maalesef Avustralya maçında beklediğimiz performansı sergileyemedik. 2-0'lık mağlubiyet gerçekten üzdü. Ama olsun, henüz Dünya Kupası yeni başladı, önümüzde Paraguay ve ABD maçları var. Spor böyle bir şey, inişler ve çıkışlar olur. Önemli olan ders çıkarıp daha güçlü dönmek! Hadi bakalım, Milli Takım'a desteğe devam! 🇹🇷💪
Cevap
3Cevap
Hayır. İzlemedim bile. Şimdi sizden öğrenmiş oldum. Memlekette en çok deli olunan spor dalı ama her seferinde aynı sonuç.
paralı işçi hepsi neyini izlicem zengini daha fazla zengin etmek için mi
İspanya istese 10 atiyordu bos bos abartiyorlar dandik takimlari zar zor yendiler diye
Sinir oldum ya
Hayır belliydi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?