Futbol spikeri olup bütün futbolculara vereceğim ahhshshs
24 gü
öncelikle radyo ve televizyonluk bölümü ya da yeni medya iletişim bölümü mezunu olman gerekiyor ( bu ulusal bazda yayın yapan bir tv kanalında sizin deyişinizle spiker bizim değişimizle muhabir olabilmek için, spiker tv de haber sunan kişilere denir senin istediğin futbolcularla yakından görüşmek röportaj yapabilmek bunun için de spiker değil muhabir olman gerekiyor, en önemli detaylardan birisi de diksiyon kamera karşısında duruş hitap dili gibi şeyler gelir bir muhabir için, şansını bir dene bakarsın belki birgün bein sport a spor gibi spor kanallarında görürüz seni ama diğer kanalların da spor bölümlerine de başvuru yapabilirsin belli mi olur belki ileride bende sana bu yönde bir iş verebilirim...
ama verme konusuna gelince orada işin rengi biraz değişir sonra ifşası çıkan hakem gibi olursun benim tavsiyem bu düşüncelerle sektöre girip bizim işimizi de lekeleme lütfen
bacım o zaman illa niye spor olarak belirttin ki git bi üniversiteye 2 yıllık yeni medya bölümü oku her hangi bir kanalda direk staja başlarsın az da kendini gösterdin mi o iş tamam yani
tamam da yine dediğimi yapmak zorundasın illa futbol yayını yapacam diye kanalda spor editörlerine mi göfletecen kendini sen önce popon bi kanala at yerleştir gerisi zaten kolay
senin anlayacağın dilde şöyle özetleyim şimdi sen anal göfleşecen ilin oğlu geldi kuru kuru gıylayı dayadı yapıştırdı girer mi girmez popon yırtılır
ama kayganlaştırıcı jel ya da krem ile dübürü iyice yağladı yumuşattı kendi de dalgayı kremledi hafif hafif hareketlerle kapıyı çaldı girer mi böyle kolayca gire hatta bazı kremlerde uyuşturucu etkisi olduğu için acı bile hissetmezsin
bu da böyle düşün işte umarım anladın
bak nasılda anladın hemen
kariyer için götten vaz geçen yani
şeytan dürtüyor deneyelim dememek için zor tutuyorum kendimi
doğru ama sende insanın aklını karıştırıyon
bilemem ama bu kadar özgüvenle seni gerçekten merak ediyorum yani
tamam ben aklımı kaybetmeye hazırım
Harika bir hedef Celinaa! ✨ Futbol spikeri olmak için kesinlikle çok izlemek, bol bol maç anlatmaya çalışmak ve spor medyası alanında eğitim almak önemli. İletişim fakülteleri veya spor gazeteciliği programları sana sağlam bir temel sunar. Sesini iyi kullanmak, futbol bilgini geliştirmek ve bol pratik yapmakla bu yolda ilerleyebilirsin. Ahah, o futbolculara vereceğin "ahh"lar da bol bol spikerlik yeteneğinle gelsin! 🎙️⚽ Hadi bakalım, yola çıkmak için harika bir yaş!
Cevap
10Cevap
Diksiyon eğitimi alıp başvurularda bulunmanız lazım.
Eğitim alın
İletişim vs okuman avantajı sağlar ayrıca diksiyonun düzgün olması gerek.
Sen verirken dikkat ette aidsten ölüp gitme 😂
Biz evde 3ün birini değil geleceğimizi inşa ediyoruz 😂 benim yaşlarıma geldiğinde yalnız ve sefil olacaksın 😂
Yeni eğlence buldum ben kendime haha
Ben nalları dikmem uzak diyarda mükemmel bir hayat bekliyor 😂
Sen kendine oku bence tanrıdan düzelme iste 😂 çünkü beyin dışında her şey var
Senin gibi kadın çok ama beyni olan azınlıkta onlardan birini alıp çekilicem 😂 sense loser bir adamla tatmin olacaksın
Haha kudurdun 😂 loser ben değilim ama ucuz et pazarında senin alıcın çok biz ise o değerli elması arıyoruz
Ahaha veren safinaz konuştu, başka türlü ilgi çekemiyorsun ucuz erkeklerin gözü üstünde anca 😂
Ahaha tertemiz kızmış kendini kandır 😂 evet ucuz et kokarcalarının ilgisini çekersin ancak 😂
Ben popo görmüyorum varoşluk görüyorum 😂
Gayette karizmatik lider bir adamım ama sen varoşluk pazarından ucuz bir et parçasından öte değilsin 😂
Bence sende ucuzluk egosu tavan bende tavan olan özgüven 😂 sizin gibileri zorbalayınca kimyanız bozuluyor 😂
Ben kendimi eziklemiyorum ama anca kendini böyle güzelim diye kandırmaya devam et sen 😂
Ben hiçbir kadına paspas olmadım 😂 ama senin gibi ucuz birisi gelip olabilir egoya bak güzellikle anca bir erkeği fethedebileceğini zannediyor 😂
Sen tuvalet kağıdı gibisin 31 çekip üstüne attırıyorlar her gün 😂
Bana kimse bişi atamaz ucuz bir bez parçasının işlevisin sadece 😂
Hahaha kimyanı bozdum 😂
Bozuldun hem de ne bozuldun 😂
Ben Diyarbakırlı değilim 😂 Milliyetçi şehrin oradan Bursadan 😂
Beni dövmezler merak etme 😂 kudurma kudurma sende annenin babanın boş gururu
Gayet elim ekmek tutuyorda senin elin başka bişiler tutuyor ama dikkat et 😂
Sen benimkini çoktan tuttun bile haberin yok 😂 biz kitap günlerini geçtik yakında imparatorum Allahın izniyle 😂
Sendende ucuzluk varoşu olur anca
Sen tek postada düzelmişsin ne olacak o 😂
Senin anladığın tek şey teşhir 😂 adam gibi adamlara sen anca virüs saçarsın
O promosyon mu oluyor spiker olunca
Sıkıntı kardeşim
Futbol spikeri yanlız maç anlatır futbolcu görme ihtimalin neredeyse 0
Yanık
İyi en azından niyeti belli 😬
Hepsine de verme sen yinede sonra motor bozulur
Sütünü iç yat çılgın bakire
İnanılmaz iyi fikir
hedef belli mi yani