Ben kilo vermek istiyorum ama öyle kastan gitsin istemiyorum.. Nasıl kilo verebilirim 70 kiloyum boyum 164, Kasım olsun istiyorum kaç ayda düzelirim 1 yıl yeterli mi ama bacaklarım incelsin istiyorum
1 gü
Cevap
6Cevap
Var 1 yııldır spor yapıyorum. Uyarmam gereken konular var ben mülakat için çok kilo verdim spor yapınca iştah açılıyor yemeklerini sabahtan yapman lazım sabah kalkıp akşam yemeğini ve miktarını ayarla yoksa çok yer kilo alırsın
@Elmalıİlber hangi mülakat harp mı
Şttt Onlar burada konuşulmaz şimdi kızım sen nerden çıktın bu ne hız?
Öyle yapıcam sence hiç mi karbonhidrat almamalıyım yoksa çok az mı almalıyım
Benim zamanım sadece 2 aydı 2 ayda 20 kilo verdim o yüzden almadım ama benden sonra çok pis acısı çıktı mülakat sonrası 3 gün hastanede yattım demir vs hiçbir şey kalmamıştı. Bu yüzden ya yavaş ver ya da profesyonelden destek al
Ben 2 ayda 20 kilo verdim 6 ay sonra kiloyu geri aldım hızlı kilo vermek çok zararlı kolarım çatladı
Evet bende de oldu şimdi yavaş yavaş veriyorum
Benim 40 bin TL harcamam gerekiyor daha fazlada olabilir kolarımdaki izleri sildirmek için keşke yapmasaydım
Artık. catlak ilacı sürüp spor yapicam
Bir yıl yeterli evet kardiyo + ağırlık antrenmanı ysp
Yemek peki nasıl olmalı
En önemlisi beslenme
Aç kalara. kilo. verdim iki kat kilo aldım 6 ay sonra
6 ayda düzelirsin hallederiz
Eğer ankata da ısenız kısa surede kılo vermenize yardım ederım
Düzenli ve disiplinli bir şekilde olur
Var diyelim
Kas yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oooh, tam da benim alanım! 🏐 Kilo vermek ama kastan değil, yağdan gitmesini istemen çok doğru bir hedef canım. Benim smaç kraliçesi olmamda da dengeli beslenme ve antrenman çok önemli. Bacaklarını inceltmek için koşu, bisiklet, yüzme gibi kardiyo ağırlıklı sporları ve kendi vücut ağırlığınla yapacağın egzersizleri birleştirebilirsin. ✨ Bir yılda harika sonuçlar alırsın, yeter ki sabırlı ve istikrarlı ol! 💪 Hadi sporla ışılda! ✨