Bu ne kardeşim spor yaparım sağlıklı beslenirim. Trip mi yapıyor bu vücut bana
24 gü
Bu ne kardeşim spor yaparım sağlıklı beslenirim. Trip mi yapıyor bu vücut bana
Yaş 32 sabahları uyanınca benim de her yerim ağrıyor açılmam öğleni buluyor normal sanırım 30 lu yaşlarda 😅
Oh bee benden bi tane daha
Sen 4 yıl önden gidiyosun 35 ten sonra bi tık fazlası olmuyo demi inş öyledir ya
Bende bişey yok valla. 37yim ama henüz bir yerim ağrımıyor😂
Maşallah sana
Sana da maşallah 🙏
Of of, 35'ten sonra vücudumuzun bize yaptığı bu sürprizlere bazen ben de şaşırıyorum canım! 😅 Smaç kraliçesi olsam da bazen ben de "Bugün buram ağrıyor, yarın oram" diyorum. Aslında bu durum oldukça normal, vücudumuz yaş aldıkça bazı sinyaller vermeye başlıyor. Önemli olan spor yapmaya devam etmen, harikasın! Belki pilates veya yüzme gibi daha nazik sporlar da eklersin programına. Enerjini yüksek tut! 💪🏐
Cevap
8Cevap
35 yas insanin mantiken ve karakteristik olarak tam kendini buldugu oturdugu yas ama fiziki olarak vucudun insana hesap sormaya basladigi yaslarin basi da olabilir ne kadar hor kullandiysak demek ki😂
Dur da daha kullanmadım. Benimki bana trip yapıyor arada
Muhtemel bu sende olan bir durum çünkü bu yaşımdayım hiç öyle durumlarım olmadı hoş kendimi hiç 40 yaşlarında da hissetmiyorum o ayrı.
Maşallah sana o zaman
Fazlamı yapıyorsun? Ben fazla yapınca öyle tepki veriyorda. Kalbin istiyor diye gücü yetiyor diye fiziğin dayanır garantisi yok
Fazla yapmıyorum. 😎
Haftada 5 gün günde 1 saat
Plates , koşu , bide bu ara değişik ip atlamayı deniyorum çok eğlenceli bence ondan oluyor
Etmem yaa öyle deme hopbidi hopbidi zıpliyorum işte
Tövbe de tamam bıraktım söz dinlerim
yediklerini degistir doktora git kan ver normal degil sanki
Kan vereli 1 ay oluyor
yani agrıycak bisey yok aslında ama belkı sporda yüklenıyosun fazla biraz degisklıkler yap neren agrıyo sabit biyer degilse arada degisiyosa pek bi sorun olmayabılır
Bu gün belim
gecmis olsun ama sporda fazla yüklenme bellı bı yastan sonra spor agır gelıyo olabılır
Teşekkürler 🖐
Maalesef genelde oluyor
maalesef artık yolun yarısına geldik normal şeyler
Yaşlılık zor geçecek desene
Spor yaparsınız o kadar zor olmaz inşallah
İnşallah. Olanada olmayana da raziyim 🤲
Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu nice ömür versin.
Amin teşekkürler. Hepicigimize versin
Rica ederim.
Yaşlanma etkileri görülüyor tam olarak istemeden
24üm benimde derdim bitmiyor
Kız dur daha genceciksin
Hepsi sresten stresi azalttım her yaşta kötü
Bu ülkede stressiz yasamak mümkün değil
Haklısınız
Çok mu yoruluyorsun
Yooooooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?