Trekking yapanınız var mı acaba? Nasıl eğlenceli midir?
Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
Ben yaptım ve hala yapıyorum. En güzel trekkingim kelebek vadisinde geçmişti hem tırmanış olsun hem küçük şelalelerden atlamak olsun çok keyifliydi. bak bu benim kendi toparladığım kamping alanları filan okuyabilirsin :)
www.kizlarsoruyor.com/.../a19646-turkiye-de-gidilmesi-gereken-guvenli-kamping-alanlari
Spor amacıyla çok yapardık geçen bahar ama tepeye çıkıp mangal yapardık tam ekmek sucuk gömer geri inerdik harika oluyor :D
Karadeniz'de yaşıyorum. Trekking buralarda cok yapılıyor. Tabi doğa yürüyüşü demek daha doğru olur. Ben kendimi buluyorum, huzur doluyorum bu sporla ilgilenirken.
Cevap
19Cevap
Biz daha belediyenin parklara koydukları bisikletleri yeni keşfettik onuda yaparız
bir kafileyle olmasada yani bir ekiple falan trakingin alasını yaptım ve çok zevkli olduğunu söyleye bilirim
Katıldığım grup her haftasonu olmasa da 2 haftada bir etkinlik yapıyor ve katılıyorum. Geçen pazar günü 17 km yürüdük
Pek yapamadım ama yapacağım en kısa zamanda başlayacağım
trekking iyidir ya ama grubunda kafa elemanlar olması lazım ancak öyle zevkli olur
eğer arkadaş ortamın sağlam ise çok keyif alıyorsun.
Ben yapiyorum duzenli olarak oldukca zevkli ama yanindaki kisiye bagli yani ben tek yaparim her zaamn arkadaslarla eglenceli olmuyo ozgurum ben
Evet ara ara hafta sonları gidiyorum
Geçen hafta sonu Uludağ'a gittim.
Kar üzerinde 10 kmden fazla yürüdük.
25 kişiden fazlaydı sanırım ekip.
Trekking bayılırım ama topları çok sert ya daha yumuşak bir topla oynansa zekli
Her Pazar günü yaparım. Cok da keyf alıyorum
Üniversitede dersi vardı yapmıştık zorla :D
Yapamam gorgarim ben. s
Arada bakkala gidiyorum çok iyi
tracking mi? trek diye okunur
Ben çok severim dağda büyüdüm zaten :)
o ne demek :D