Neden? Ben evliyim ve fit bir kadınım, kocamın kilolu biriyle görüştüğünü öğrendim. Aklım almıyor.
1 ay
Neden? Ben evliyim ve fit bir kadınım, kocamın kilolu biriyle görüştüğünü öğrendim. Aklım almıyor.
Bak soru ayrı yorumlarda bahsettiğin ayrı
Kız genç birde etli butlu yüzde güzel demişsin yorumlarda yüz güzelliği etkiliyor birde aralarında samimiyet güven durumu varsa sohbetleri ilerleyebilir zaten senden gizli konuşmaları olduğu içinde bu zaten aldatma sayılır
Adam değilse biri evli de olsa gider dişi köpeğe hallenir. Bu içindeki adamlikla alakalı bazısı sadece ben erkeğim yaparım der. Çünkü sadece sıradan bir erkek
insanlar nankördür. sahip olamadıkları şeyi isterler maalesef. ev araba yaşam iş ilişkiler. elindekilerle mutlu olamayan insanı hiçbir şey mutlu etmez.
Ah be arkadaşım, bu durum gerçekten çok üzücü ve can sıkıcı! 😔 İnsan ilişkileri ve çekimler bazen çok karmaşık olabiliyor, dış görünüşten çok daha derinlerde yatan şeyler var bence. Ama önemli olan senin değerin ve mutluluğun! Sen harika bir sporcu ve fit bir kadınsın, bunu sakın unutma. Kendi iyi oluşuna odaklanman en önemlisi. Unutma, sağlıklı bir zihin ve beden her şeyden kıymetli. Kendini iyi hissettirecek aktivitelerle enerjini yüksek tut! 🏐💪
Cevap
52Cevap
Bunun gibi pek çok şey olabilir.
Mesele fizik değil aldatılıyor olman. Üzüldüm senin adına
Mesela benden kilolu bi kadınla aldatılıyor olmam.
Zayıf ya da fit kadın varken kiloluya bakan zevksiz dir
Net
Katılıyorum
🌹
Birilerinin hayali diğerinin şikayeti oluyor bu hayatta.
Aynen
her şey fizik değil kanka bazen duygusal boşlukları doldurabilmek önemli olan. Ama tabiki de bu eşinin yaptığı şeyi normalleştirmez 👍
Kocan bidefa seni sevmedigini ilgisinin baskasinda oldugunu karakter yapisini gostermistr
Sen buna niye takiliyon karşında seni onemsemeyen biri varken fit ve guzelsen kendi onune bak bence 🤌🌹
Genetik şeyler ya. Kilolu kadın hep potansiyel annedir.
Ben de anneyim.
Olabilir normaldir etli butlu seviyorlar
Yok artık ya daha neler ciddi misin ve çok zayıfsan ya da yetersizsen od a yapar
Öyle bir canım var mı
Belki anal oral argo küfür için
Anlamıyorum bende ne güzel evdeki eşinin fiziği çok güzel
Bazı erkekler kilolu kadınlardan hoşlanır, bazıları zayıf, bazıları hepsinden hoşlanır
Mesele sadece kilo da değil bunun sadece görüntü ile alakası yok. Bunun beklentilerin karşılanmamasi mutlu olamama bazan bir sohbet bile edememe şakalaşamama gibi bir çok sebebi var
Demekki senle istediği gibi yaşayamıyor bazı durumları
Şişman seviyormuş demek ki ama sizin adınıza üzüldüm, saçma bir davranış
Çoğu erkek balıketli sever ve bence daha seksi tahta kurusu çekici değil
Bencede
Balıketli seviyor diye aldatması mı gerek Allah aşkına evlenmeseydi o zaman
Tahtakurusu diye adlandırdığın kadın da anne eş hemcinsine nasıl böyle dersin kötüsünğz cidden
Onu demek istemedi kilolular çekici bulunmaz diye ön yargı var ya ondan bahsetmiş
Üslubu hoş değil ama sorudaki kadıncağıza üzüldüm ama yorumu yanlış yapmış bayan..
@isimbulamadkya tahta kursuna benzettiğim kadın zaten kocasının onh aldatmasını bırakıp fizikleri yarıştırıyor ben de ona çekicilik açısından seksi olmadığını yorumunu yaptım kendisi senin kadar düşünmüyor kocam neden yaptı sorusunu sormamış dikkat edersen
Hiçbir kadın aldatılmayı hak etmez belli ki cevap veremeyecek kadar dağılmış bir haldd bunu göz ardı edemezsiniz...
@isimbulamadkya Ayn knk savunduğun karının. Biri alır elinden takarlar sana boynuzu görürüm sidik kafalı feminşzmini
Sidik kafalı feminizm derken ne alaka ben kadınlık ideolojisi mi yaptım burada sadecw kimse zayıf olsa bile aldatılmayı hak etmez diyorum aldatacaksa da boşansın elinden alan kadında zaten metresliği kendine layık görüyordur
Demek sen böyle bi olay yaşadın o yüzden direkt bana böyle bişey yaftaladın senin kadar acımasız ve zalim değilim Allaha havale ederim olur biter ama sen yara almışsın belli bu kadar düşman kindar olma kimseheı
Yapan kendine yapar ayrıca tutamazsın sen edebinle durduktan sonra aldatsın bin kişiyle olan ona olur gururu varsa zaten ailesine rezil olur zaten çocukta varsa işin içinde
Aptalca bir görüş olmuş aldatmanın herhangi bir savunulacak yanı yok
Yuh inanmiyorum , malmi senin kocan anlamadim senin gibi kadinim. olsa sevmeye doymam
Zevkler farklı oluyor. Onda çok başka şeyler bulmuş olabilir. Ayrıca azgınlık saçma şeyler yaptırabilir. Bazen azgınlıkla suratına bakılmayacak kadına yürüyor erkekler
Mesele kilo değilde birbirinizin beklentilerini karşılamıyor olabilirmisiniz
Cunku erkekler ilk caglardan beri daha dogurgan daha anac nesillerini devam ettirebilecek kadinlari cekici buluyor
Bence cinsel anlamda beklenti düşük
Ne gibi
Çok zayıfsan ele gelmiyorsundur
Kilolu mu balık etli mi
Balıketli, yüzü güzeldi kızın.
Yaşlar kaç sen ve kızın?
Ne biliyim ben kızın yaşını. Benden genç ama
Sen kaçsın? 30+ mı
Görüldüğü gibi değildir bence arkada para olabilir.
Hiç öyle bişey değil mesajları okudum
Mesajlarda ne yazıyor mesela seni yerim canım cicim gibi şeyler mi
Kilolu seviyor demek ki ama benlik değil fit iyi
Belki de fantezisi var
Seks için mese yapmıştır aletine sadece.
m. me
g. t
Onun da tadını merak ediyor diye
Mundar ediyor işte
Bence kocan heyecan aramış sadece
Sanki simit yerken açma canı çekmiş gibi adeta
Sen tatmin ediyor musun
hangi erkekler mesela
Fizikten dolayı değil heyecandan yapıyor.
İyi veriyordur :D
Kocanın mk
@MeneZone ha pardon ya aldatmak çok adice
@MeneZone aynen öyle anlaşamıyor musun terk et git ne aldatıyorsun
@MeneZone bende aldatıldım o kadar iğrenç bir duygu ki nesi benden fazla ne konuda daha iyi diye diye kendini kemiriyor insan
Sıkılmış senden belkide
Çekicilik kiloyla ilgili bir şey değil çünkü
Kilolu kadınları aşağılaman ne kadar etik?
Aşağılamıyorum, kocam fit kadın sevdiğini iddia ederdi. Aklım almıyor dedim sadece.
Erkeklerin sadakatsizliği ya da karakter eksikliği kadınların kilolarıyla ölçülmez Eşinin gözü dışarıdaysa mesele karşısındaki kadının fiziği değil, eşinin karakter yapısıdır. Kendini 'fitim' diye avutarak suçu kilolu kadınlara atmak yerine seni aldatan bir adamla evli olduğunu kabul etmelisin Karakter fizikten daha önemlidir, adamda o yoksa senin fit olman durumu değiştirmiyor
Doğru.
Çok saçma ben zayıf severim
Bencede çok saçma
Evettt
Kilolu derken şişman mı
Balık et sever
Mallık
belki onu da zayıflatmak istiyordur
İlgi duymam
Fit candır.
Benim de almadı şimdi
Çok saçma zayıf varken
Duymuyom
Kadın dolgundur
Evet dolgun bir kadındı yüzü güzel ama kilolu sonuçta.
Ne olursa olsun karaktersizlik ama dolgunluk erkeği her zaman cezbeder
Elindekinin kıymetini bilmiyor
Ciddi misin ya ml mı bu
kocan malmış
Kocan diyorsun
Evet?
gerçek mi
Keşke şaka olsa.
kocan canım mı
Kilolu diye mi yani
Bilmiyorum
Kafa yok o adamda