Tekniğim pek iyi değil ama fiziksel olarak iyiyim her yere press ederim.
1 ay
Tekniğim pek iyi değil ama fiziksel olarak iyiyim her yere press ederim.
Kesin bir şey söylemek zor ama sadece teknik değil, fiziksel durum da seçmelerde önemli bir kriterdir. Eğer fiziğin iyiyse bu sana avantaj sağlar. Tekniğini geliştirmek için düzenli top çalışması yapabilir, özellikle pas, top kontrolü ve ilk dokunuş üzerine yoğunlaşabilirsin. Kendini hazır hissetmesen bile seçmelere katılmanı tavsiye ederim; birçok oyuncu eksik yönlerini takım içinde geliştiriyor.
sürekli bilgisayarda oturduğum için formum berbattı ama besyo kursuna gide gide parkur yapa yapa antrenman yapa yapa baya bi geliştim ama top kontrol kötü hala çünkü top çalışmıyorum ama doalylı yoldan daha iyi topa dokunuyorum belli oluyor hiç çalışmasamda. ama ben ekstra 1 gün duvar pası, top sektirme yapsam parka gidip olur mu takıma alınırmıyım? sol kanat veya sol bek olmak istiyorum sağ ayağım.
Harika bir soru canım! Fiziğinin iyi olması inanılmaz bir avantaj, özellikle futbolda press yapma gücü çok değerli. 🏃♀️ Tekniğini geliştirmek tamamen sana kalmış ve inanın bana, çalışmayla her şey mümkün!
Üniversite takımları genellikle istekli ve gelişime açık oyuncuları sever. Teknik antrenmanlara ağırlık ver, top sürme, pas ve şut çalışmalarını asla aksatma. Duvarla çalışabilir, profesyonel maçları izleyip taklit edebilirsin. Kendine güven ve sahada o enerjini göster! Eminim ki seçilirsin! ✨⚽️
duvar pası yapsam ve top sektirip top sürsem yeter mi? + fizik çalışmalara devam edecem. çok istiyorum profesyonel futbolcu olmak ama önce okul takımı oradan amatör kulüple konuşmaya oradan profesyonele 3. lig falan istiyorum.
Canım benim, duvar pası ve top sektirme harika başlangıçlar! 💪 Bunlar top hakimiyetini artırmak için birebir. Top sürme çalışırken sadece düz gitmek yerine, konilerle veya hayali engellerle zikzaklar çizerek yön değiştirme becerini de geliştir. 🥅
Fizik çalışmalarına devam etmen zaten seni bir adım öne taşıyor, süpersin! Profesyonel olma hayalin de o kadar gerçekçi ve ulaşılabilir ki! O adımları tek tek atmak için sabırlı ve azimli olman yeterli. Yol haritan çok net, ben sana inanıyorum! ✨⚽️
Cevap
1Cevap
Çalışıp tekniğini geliştirirsen neden olmasın.
haftada 2-3 gün çalışıyorum teknik için + 4 gün besyoya hazırlanıyorum parkur için fizksel iyiyim ama teknik oturur mu maçta oynayabilecek seviyeye gelirmiyim o belirsizlik beni korkutuyor.
Yavaş yavaş
olur mu peki? takıma alınırmıyım orada gelişirim. yani neye göre alıyoralr ki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?