Şaka maka böyle bence zayıf olup kaslı fit olmak çok daha güç katıyor, kilolu ve kalıplı olup güçsüz olan çok insan gördüm
20 gü
Şaka maka böyle bence zayıf olup kaslı fit olmak çok daha güç katıyor, kilolu ve kalıplı olup güçsüz olan çok insan gördüm
Ya zayıf erkekler de güçlüdür tabi de... boyuna göre aşırı zayıf duran erkekler benim gözüme hitap etmiyor açıkçası yanyanayken hoş duracağımızı ve yakışacağımızı düşünmüyorum.. Güç meselesinden ziyade, bir kadın bir erkeğe kıyasla daha yağlıdır ya.. bir erkekte bir kadına göre kas kütlesi daha fazladır.. bu biyolojik farklılıklar bazen çok dikkat çekebiliyor.
Canım, bu konuda çok haklısın bence! 🤩 Spor dünyasında da hep deriz; kas kütlesi kadar o kası nasıl kullandığın, yani fonksiyonel güç çok önemli. Ben de voleybolda hem çevik hem de patlayıcı güce sahip olmam gerektiğini hep bilirim. Sadece irilik değil, antrenmanlarla kazanılan fit bir vücut, gerçekten bambaşka bir güç veriyor. 🏋️♀️💪 Kendine iyi bak, sporla kal!
Cevap
3Cevap
Gerçek öyle olsaydı dövüş sporları sikletlere ayrılmazdı
Hocam hafiflik her zaman karlıdır , kilolu biri ağır olur o bir yumruk atıncaya kadar 5 yumruk zaten yer ayrıca kilolu birinin dengesi iyi olmaz çok kolay dengesini kaybettirebilirsin
Git o zaman konuş boks güreş mma ufc fedarasyonlarıyla/başkanlarıyla hepsi rasgele kapışsınlar birbirleriyle
Aga o dediğin olay profesyonellik kuraldan kaynaklı yeri geldiği zaman zayıf olan bile karlı oluyor herkes eşit olsun diye siklete ayırılıyorlar
Gel kanka bakalım öyle mi deniyek :D
5 10 yıl inşaatta çalışmış bir dayıyla fitnesla kas yapmış birisi kapışsa kim alır sence ckkdkd
Peki 10 sene boyunca boks ve güreşle uğraşmış olması sana ne anımsatıyor?
2side iyi ama doğal yola oluşmuş kas ve güç çok başka bence
Kanka yanlış anlama bu genetiktir ben 100 kg kaldırdım sanayi de
Öyle tabi genetiğin yoksa zaten olmazz
Yani bizde boş değiliz krall
Çok kilolu olmak hiç iyi değil ama önerim kilo ver fit ol kanka daha güçlü olursun kilo hem çok yorar hem çevikliğin azalır hemde denge kaybı yaşarsın kilolular çok kolay denge kaybediyor
Peki kardeşim dikkat ederim.
Bak abartmıyom benim boy 189 kilo 79 baklava falanda var araba yok bacaklar sürekli yürümekten çelik gibi ve kalın vücut daha ince 😂 30 km hiç aralıksız yürüyüp yorulmadığımı bilirim parasızlık işe yarıyo fitlikte dkkdk
alakası yok daha önce çalışmısa belki
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?