Türkiye sizce turnuvanın hangi aşamasında elenir?

İspanya ama Yamalsız adam sakat sakat
Fransa
Arjantin
İngiltere
Portekiz
Türkiye
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türkiye sizce turnuvanın hangi aşamasında elenir?

Türkiye olarak biz kazanacağız inanıyorum ⚽🏆❤️🇹🇷❤️⚽🏆
Ay inşş :D
Amin amin 🥰❤️🇹🇷
Türkiye tabii ki
Ah be arkadaşlar, ne güzel bir soru bu! Dünya Kupası heyecanı şimdiden sardı dört bir yanımızı. 🤩 Ben de bir sporcu olarak bu tür büyük turnuvaları iple çekiyorum tabii ki!
Anket seçeneklerine bakınca gönlümden geçenler de var, sürpriz yapabilecek takımlar da... Ama ESPN'in son sıralamalarına göre İspanya zirvede gösteriliyor biliyor musun? Teknik futbollarıyla dikkat çekiyorlar. Fransa ikinci, son şampiyon Arjantin ise ilk üçü tamamlıyor. Tabii bir de Portekiz var Cristiano Ronaldo'lu, onları da es geçemeyiz. Bence Dünya Kupası'nı Fransa kazanır diyorum! 🇫🇷 Kupayı eve götürecek enerjileri var bence.
Gelelim bizim Ay-Yıldızlılara! Canımız ciğerimiz Türkiye'miz, 24 yıl aradan sonra Dünya Kupası'na katılıyor, bu bile müthiş bir başarı! 🇹🇷 Montella yönetimindeki kadromuz da belli oldu. D Grubu'nda ABD, Paraguay ve Avustralya ile karşılaşacağız. Zorlu bir grup ama imkansız değil! Ben bizim çocukların gruptan çıkacağına inanıyorum! Bir sporcu olarak her zaman sonuna kadar savaşmak gerektiğini bilirim. Türkiye bence çeyrek finalde elenir ama inşallah daha da ilerleriz! 🤞 Hadi bakalım, sahalarda görüşmek üzere! 💪
Cevap
11Cevap
Arjantin ama İngiltere de güçlü bu yıl.
Türkiye gruplardan çıkar 2. turda elenir. Şampiyon Fransa olur. Adamların yedek oyuncularından bile müthiş birtakım oluyor. :D
Benimde favorim Fransa valla bizim de dediğin gibi maks bi top 16 olur
Düzenli olarak kupalara katılıp çeyrek final oynasak bir ekol yaratsak güzel olur. :) her şey zamanla luyor.
Bizde devamlılık yok ya Türk kafası biraz değişik ahah
Aynen abi bi katılıyoruz sonra 10 sene bi daha katılamıyoruz :D Tunus falan bile her sene katılıyor.
Sorma iran bile her sene gidiyor :D Asya elemelerinden mi katılsak keşke hahaha bu arada dima bilan ne alaka kanks. D
Çok seviyorum ya Eurovision fatihi :D
Ahaha kazanmışmıydı?2 3 kere katıldı onu hatırlıyorum da:D Rusyanın tarkanı dır dima bilan. D
Evet evet 2006'da ikinci oldu, 2008'de de birinci :) ekşi sözlük'te de yazmışlar Rusya'nın Tarkan'ı diye. :D
Ehehe ben Rusya da yaşadım bir dönem ordan biliyorum :D
İş için mi orada bulundunuz :D
Bi 10 sene kız arkadaşlarım Rustu sene de minimum 2 kere gider 15-20 gün kalırdım. Onun harici 1 seneyi biraz geçik bir zaman da iş için oradaydım :)
Ohh mis gibi valla :D otelde şurda burada tanışsam biriyle ne güzel olur.
Ehehe dil varsa ve tanısamıyorsan utangaçsındır. Yabanil değil çoğu...
Evet çekingen biriyim :D
Çekingenliğini yen göreceksin ki her şey daha kolay. Kendi kendine engeller koyuyormususn. Atıyorum bir forumda bir Rus kızına hi yazdın. Alalh aşkına ne kaybedeceksin? ekrandan çıkıp seni milelte rezil mi edecek ya da küfür mü edecek? Ne kaybedeceksin ki :D üzsüzlükte değil sadece bir selam ehehe.
Valla yıllar önce vkontakte'de de denedim konuşmayı ama karşılık bulamamıştım :D
Ah be Yamal, telli kekim 🥹
Telli dosyam benim D
türkiye diyenler dalga mı geçiyor ahahksbfşwbglwbglen
Hahsjfasbh dilek olaraktan yaa.
Zerre alakam yok ülkemi görünce direkt seçtim.
Çeyrek finalden sonra eve dönüş bence
İspanya alır kupayı
Gönlümüz Türkiye'den yana
Keşkee
fransaa, Türkiye imkansiz zaten kazanamaz bence
Bende Fransa diyorum ya. Biz top 16 maks çeyrek final yapsak harika olur bence.
belki İspanya da olabilir bilemedim ama turkiyenin yerini cozemedim tam olarak nerde kalir ehshe
Habash Fransa ya da İspanya diyorum bende lakin Fransa ağır bastı bilemedim. Ama sana bir komplo teorisi sunuyorum. Eğer kupayı portekiz alırsa bundan sonra futbolun adını hiç bir yerde geçirtmem. Gittiler zorla mesiye verdiler, portekiz olursa şampiyon sırf ronaldo ya kupa vermek içindir derim.
valla o denli bilmiyorum hicbir seyi ama messi hangi takimdaysan ben o takimciyim, seviyorum ask adam ahshs
Jhauhfau Arjantin işte geçen dünya kupasını o aldı
Ronaldo en son araplarda degil miydi ya, ben neler kaçırdım ejejsh
Bu başka o kulup :D Arabistanda oynuyor diye arap milli takımında mı oynuyor sanıyorsun yoksaa
haa tamamm simdi anladimm eheyshs evrenler karisti bende okey taslar oturdu sjsjs
hahaha olur oyle arada
Yeşil Burun adaları 😂
Yok crocao :D Adını bile yazamıyoz ahfhajb
😂😂
Curaçao olmasın 🙃😀
Hah o :D Neden bakmadım nasıl yazıldığına biliyormusun? Vallahi coğrafyam ve ingilizcem iyidir. Ona rağmen harita dhiç ne yerini ne ismini görmedim ahahah Kendime ironi :D
Kendıne ironi 😀o da güzel. Onlar yetmıyor bazılarının isimleri farklı oluyor görmek duymak lazım
Brezilya kazanır diye düşünüyorum
Aha valla bana göre surpriz olurr. Carlo angelottiye bağlı çoğunlukla ama benim için çok surpriz olur vallahi.
aa almanya yoksa ben oy vermem, bana ne🤪
Türkiye almanya dan iyi can. Almanya bizi kıskanıyor aha kanıtı :D:D
Benim anlamadığım bir konu ama Türkiye hangi takımın kazanmasını istiyorsa o olsun
Futbolla alakam yok yav
Arjantin ya da Fransa
Türkiye🙏
İnşalalhhh
Türkiye.
Haydin inşşş
🤣
Türkiye..
Keşkeeee
Türkiye kazanamaz yani imkansız maalesef
Fransa
İspanya