Brezilya
Portekiz
Arjantin
Fransa
İngiltere
Hollanda
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kupada kadro olarak en büyük favori Fransa milli takımıdır çünkü her bölgede iyi oyuncuları var. Brezilya hücüm hattı efsane ama bekler yaşlı ve büyük maçlarda nasıl olur orası muamma.
Ben Arjantin'in yani Messi'nin kazanmasını 2014'de yarım kalanı tamamlamasını isterim. Şahsi fikrim de İngiltere-Arjantin finali olacağı yönünde.
Ben İngiltere'nin Fransaya ters gelebileceğini düşünüyorum.
Messi'nin de finale kadar takımını taşıyacağına inanıyorum.
Arjantin'in maçlarında insanların göz ardı ettiği bir şey var yalnız.
Arjantin turnuvanın açık ara en az pozisyon veren takımı.
Şimdi bazısı diyebilir ki e takımlar hep kapandılar işte asıl olay da orada Arjantin çok kapanan takımlarla oynayıp az gol beklentisine rağmen iyi sayıda gol buldu yinede yani bir de Arjantin'e karşı açık futbol oynanılırsa senaryosunu düşünmek gerek.
Abd Hollanda maçında Abd ortalama 1.5 gol beklentisiyle oynamış Hollanda 1.7 gol beklentisi oysa Arjantin 0.2 gol beklentisi ile süren maçta dahi gol bulmuş yani bu pozisyonları Messiye ver Arjantine verirsen işin biter.
Hollanda'nın eleneceğini düşünüyorum ayrıca bu Arjantin'in maçlarını sürekli izliyorum ben Copa America da dahil ve orada da oyun tarzları benzerdi ki Brezilyayı dahi tokatladılar.
Emin ol hala turnuvanın en favorilerinden birisi Arjantin.
Bana göre hakem hatası olmazsa Hollanda Arjantini 3-1 yener , messiyi kitledigin an Arjantin biter , ama brazilde Neymar gitse vini var o olmasa rafinhasi martini vs. Adam çok , sen bence Arjantini sevdiğin için Favori görüyorsun yoksa Arjantin sıradan birtakım tek özelliği messi olması
Maç olmadan hemen hakem meselesine giriyorsunuz onu anlamadım, bence Hollanda yenilirse diye bahaneler hazırlıyor gibisiniz daha çok.
Copa America üzerinden çok geçmedi yani brezilya son 2 maçtır kaybediyor Arjantin'e ve yenildiği maçlarda da mükemmel kadrosu vardı.
Messi'yi kitlemeye çalışırken boşa çıkan oyuncular oluyor mesela Alvarez gibi her ne kadar formsuz da olsa Di Maria gibi yani maçlar oynanmadan hakem konuşmanın mantığı yok.
Dostum ben hakem hata yapacak maçı vercek demedim sadece olmazsa dedim olma şansı var çünkü , dediğin oyuncularin çoğu vasat Avustralyaya bile zor gol attilar dünya kaçırdılar , Hollandada zaten süper birtakım değil ama bence yenilmezler Arjantin yense bile kupayı alamaz onu belirtmek istiyorum
Bak sen diyorsun dünyayı kaçırdılar yani pozisyon buluyor bu takım ama Martinez formsuzdu ve o an kaçırdı üstelik Avusturalya top oynayamadı bile ve şansa bir gol atınca ümitlenip de bir şeyler yapmayı denediler yani o gün kaçırdılar ama bir daha kaçıracaklar anlamına gelmez.
Polonya mesela Arjantin karşısında atağa bile çıkamadı ama Fransaya karşı yenilseler de pozisyonlar buldular mesela yani Arjantin doğru analiz edilmiyor bu takım Copa Amerika kazanırken de çok dominant bir oyun oynamıyordu insanlar maçları izlemediğinden ve yenilmiyorlar diye duyduklarından öyle bir fikre kapıldılar.
Arjantin kupayı tabiki alamayabilir ama alırlarsa da sürpriz olmaz.
Ben mesela favori Fransa'nın İngiltereye elenebilme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum.
Tabiki zevk vermek kısmında aynı fikirdeyim yani bir Brezilya gibi Fransa gibi sürekli atak futbolu oynamıyorlar.
Ama ben her şeye rağmen kazanmalarını isterim ki o da Messi'den dolayı.
Bu kupayı en çok hakeden Ronaldo. Ayrıca takım oyunu ve kalite olarak da Portekiz çok iyi. Tabi karşısında Brezilya gibi çok sağlam birtakım var ama biraz da gönlüm ağır bastığı için Portekiz dedim
Ne olursa olsun Portekiz kazansın da😂
Fransa'nın kazanacağını düşünüyorum
kadro derinlikleri ve kaliteleri yine de diğerlerine göre iyi gerçi bu derinliğin ve kalitenin hakkını veren bir oyun oynamıyorlar ancak bence en güçlü favoriler
Cevap
7Cevap
Arjantin bence
Son maçta kotuyduler ama olabilir
Brezilya yıllar sonra bunu başaracak gibi. en istekli takim
japonya alsın, elendi :((
maalesef :D
İngiltere ve ya fransa alır gibime geliyor
İngiltere almak zorunda iddiam var
Bende biliyorum ama ümit dünyası yaptık bir hata ingiltere dedik kazanmalı 😂
Brezilya alır mı sence
Brezilya?
Umarım bir muzice olur ingiltere alır 😂
Sence kim alır peki
Anladım teşekkür ederim
Brazil?
Arjantin
O yer cücesi çok hirsli, kondisyon sağlama alınırsa alacak gibi duruyor
Bilader gram sevmem bu yer elmasını ama son şansı ve az çok biliyorsak kurtardığı kritikleri yine yapacak, kısacık tefecik ama fena şut çekiyor.
Karakterde Ronaldo'nun tırnağı bile etmez ama keşke gömseler. Ronaldo hiç iyi bir sureçten geçmiyor; Real'den kopuşu Katar teklifleri felan özel hayatı da takip ettiğim kadariyla çalkantilı. Sirayet ediyor tabi futbola ama buna rağmen performansı iyi.
Ama o yer cücesi cok kurnaz, dikkat ettiysen herifin futbol tarihi böyle; sağ gösterip sol vuruyor
Neymarcıyız
Portekiz diyolar
Babamın yalancısıyım😄 portekiz olsun hadi
Brezilya
Şuana kadar en iyi oynayan takım bence.
Messi nin de almasını isterim. Gelmiş geçmiş en iyi futbolcu.
Messi 1
Brezilya tek favori
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?