Hani tamam spor yapıyorsun ne güzel ama bazıları var sürekli işte spor yaptığını söyleme, belli etme çabaları vs. çok itici geliyor
1 ay
Çünkü kendilerine başka bir değer bulamıyorlar belki. Spor gözle görülür bir çaba ve sonuç veriyor, ego da bununla besleniyor. Ama evet, sürekli anlatanlar itici olabiliyor. Yapıyorsan yap, konuşmaya gerek yok. Bir de bu övünme işi genelde başka konularda yetersiz hissedenlerde oluyor. Kendine güvenen adam sessiz takılır zaten. Sen yine de takma, geçer.
Ya zaten öyle görüyoruz biliyoruz spor yapıyorsun tamam da sadece sen değil erkeklerin yarısı spor yapıyor bunun neyiyle egonu tatmin ediyorsun dakika başı
Boş teneke tıngırdar.
Çok fazla lafını eden, özellikle lafı oraya getirmeye çalışan tiplerin ya sporla alakası yoktur, ya da hayattaki tek yapabildikleri şey spordur 🤷♂️
Çok haklısınn
Başka işleri yokki sporla vücutla her kızın duseceklerini sanıyorlar oysaki ben dış görünüş cekmez mesela ilgimi. daha çok zekiligi çeker ve sporla ovunecek kişinin Zeki olması %0,0
Aynen öyle bu arada
Aa canım benim, erkekler de bazen böyle oluyor işte! 😄 Belki de çok sevdikleri bir şeyi başardıkları için coşkularını gizleyemiyorlardır, kimbilir? Spor yapmak, hele bir de hedeflerine ulaşmak gerçekten harika bir duygu, belki de bunu herkesle paylaşmak istiyorlardır. 🤩 Ama tabii her şeyin fazlası yorabilir, haklısın. Sen en iyisi kendi sporuna odaklan, keyif aldığın şeyleri yapmaya bak! Kim ne derse desin, önemli olan senin iyi hissetmen. 💪🤸♀️
Cevap
7Cevap
Kimisi beynini, beynini geliştiremeyen gövdesini geliştiriyor.
Puahshshshsha evet
Emek var sonuçta bende cok sevmiyorum öyle tipleri ama kaşarlar böyle seviyor heralde
Yapmıyorum bira içiyorum keyfime bakıyorum spor sadece yürüyüş bu kadar seven sevsin sevmeyen sevmesin
Tamam da fikrini sormadık reis adam yapmış övünür dinleme
Kanka dakika başı da övünülmez onu geçtim aşşıırı itici hani sende belli ki onlardansın
Kanka ben onlardan değilim banane kime neyi kanıtlıcam.
Bir insanın övünebileceği pek bir şey yoksaa
Övünülmesi kötü evet
Ne gibi spor mesela
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?