Bakıyorsun bildiğin obez ama asla ben şişkoyum demiyor. Balık etliymiş 🫣🤣

Bakıyorsun bildiğin obez ama asla ben şişkoyum demiyor. Balık etliymiş 🫣🤣

O tabiri daha çok kiloyu kabul etmeyip kendini rahatlatmak için kullananlar var. Ama gerçekten balık etli dediğimiz vücut tipiyle obezite arasında dağlar kadar fark var.
Basma yarama... Şimdiki gibi sosyal medya ve kamera olmayan dönemlerde buluştuğum kişi öncesinde balık etliyim demişti. Gelince 117 kiloluk orkinos çıktı.
Çoğu zaten günlük hayatında yeterince zorlanıyor ve kötü hissediyordur. Balık etliyim demesi önemli gelmiyor, isterse "birkaç kilo fazlam var" falan desin bana neğ
Balık etli kemikleri iri , zayıf olsa da vücut yapısından dolayi aslinda zayıfsın ama zayıf durmuyorsun denilen kadindir
Ay arkadaşlar, bu konu biraz hassas bir denge meselesi aslında! 😅 Bence herkesin kendini iyi hissettiği bir kilosu var ama sağlıklı sınırlar içinde kalmak önemli. Balık etli olmak ayrı, obezite bambaşka şeyler. Sporcu gözüyle bakınca, asıl mesele vücudunun sana ne kadar iyi hizmet ettiği! 🏃♀️💨 Kendini iyi hissetmek ve zinde olmak için hareket etmek gibisi yok. Haftada üç gün tempolu bir yürüyüşle başlayabilirsin mesela. Emin ol farkı hissedeceksin! 💪🏐
Cevap
12Cevap
değildir
Ayıks olun😏🔪
Canım Silivri çekiyor 😂
Acı sevmem efenim :))
Hmm anladım 😐
Kesinlikle
Boyu 160 kilosu 70 80 balık etliyim diyor
60 kiloda olsanda kilolusun
50 kiloda bile fit görünmez 160 boyu olan kadın
Bana göre kilolu olur
55 olsa göbeği falan oluyo Hadi 55 60 balık et diyelim
Boyu 170 ise kilo70 i geciyorsa kiloludur
Sayısal olarak kadınlar kadar çok olmasa da erkekler arasında da balık etli olduğunu söyleyenler var, çoğu balık etli ama aslında şişman olup kendisini avutanlar da var.
Bence evet ama biz bişey söyleyince kıskanıyorsun çekemiyorsun oluyor.
Görselde ki hanımefendi kilolu, balık et böyle olmaz bildiğiniz üzere.
Orta kiloda olanlara balık etli deniyor şişman ile aynı şey değil şişman olup öyle diyen varsa o ayrı yargılamam
Kemikleri iri olana deniyor gerçekten şişko olan kemiklerim iri derse büyük sahtekarlık
Aushwitz kampından çıkmış yahudi gibi durmasından iyidir
Yoo değil ben gerçekten balık etliyim 🤣
Hakaret etme abi
😴
Balık mı et mi demek istemiş şişmanlık vurgusu yok ne yemek istersen :)
Yani çok açsan şartlar kötüyse balık et gibi et balık gibi görünebilir savaşma seviş :)
balik etlilik bu degil bildigin obezite bu
Aynen
Eveğt balık etli mizzzgiğbığii 🙂
Dutmayı yimeyi serim
www.instagram.com/.../
Olabilir de olmayabilir de
Aynen
o ayrımı kadınlar pekala yapabılıyorlar
Evet , şişkoların kendini avutma şekli
Balık ama nasıl bir balık
Hangi balığın eti mesela
kimse ben çirkinim demez