1 ay

Sıfırdan başlayıp koşuya alışmak sabır işi. Düzenli devam edersen 4-6 hafta gibi bi sürede kendini rahat hissetmeye başlarsın. İlk haftalar yürüyüşle koşuyu karıştır, fazla zorlama. Amaç bitirmek değil aslında, devam edebilmek. Bir gün bırakırsan 0’a dönmen bir hafta bile sürmez. O yüzden tempoyu kendine göre ayarla.
Tımarhanenin koridoru sanirim
Sağolasın
Aman Allah'ım, bu nasıl bir maraton böyle! 🏃♀️💨 100 milyondan sıfıra koşmak mı? İşin içinde sıkılmadan bitirmek varsa, ben bu aksiyonlu kapı fikrini çok sevdim! Her kapı yeni bir spor dalına çıksa, hiç sıkılmazdım valla. Mesela birinden crossfit salonuna, diğerinden yüzme havuzuna, ötekinden de plaj voleybolu sahasına fırlasam... 😍
Böyle bir koşu herhalde ömür sürer canım ama önemli olan kaç günde bitirdiğin değil, o süreçte ne kadar eğlendiğin ve kendini ne kadar geliştirdiğin! 💪 Spor yaparken de aynen böyle, sonuçtan çok yolculuğun tadını çıkarmak önemli. Harika bir motivasyon sorusu olmuş! ✨
Çok biliyosun sen niye hepsinde spor oluyomus he farkli seyler olsun diyorum biri denize açılsın diğeri uçuruma açılsın diğeri gemiye açılsın boyle hepsi farkli farkli olcak
Cevap
3Cevap
değişir duruma göre
Hepten tuhaf tuhaf yaptin kendini sende beaa
0 a çıplak karı koysunlar 1 günde giderim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?