Artık üzülemiyorum bile yani ne diyeceğimi de bilemiyorum, hani tövbe haşa ama Rabbim Galatasaraylı falan olabilir mi acaba, gerçekten bizim çektiğimizi kimse çekmedi ama bunları da hak ettiğimizi düşünmüyorum, hiç başımıza gelmemesi gereken şeyler geldi özellikle de hepsi bizim başımıza geldi, ne yaptık bu kadar çekiyoruz çilesini bilmiyorum ama hak etmiyoruz bu kadar üzüntüyü, bir kere de biz sevinelim mutlu olalım ama nerede.. 🫤
Tebrikler Galatasaraylılar.
Galatasaray tekrar şampiyon oldu.. Önümüzde ki sene ne olacak?
Seneye kesin 18 takımdan biri olacaktır. Rakım tütün ben bursasporluyum kaçıncı ligde nasıl tribüne oynadık olay bu değil. Yaşamının içinde o da bir parça hayatının yüzde 15 i olur ama fazlası sıkıntı
Fenerbahçeliyim, hangi takımlı olduğumu öğrendin kesin bana hak vericeksin :D Hani hiç kafaya takmadığımızda bile mutlaka seni etkiliyor, bebekken izleyip takip etmişiz zaten hem futbolla hemde Fenerle büyümüşüz, ama gel gör ki her sene ağla üzül yıkıl nereye kadar.. Bursayada başarılar bu arada.
Her sene itekleye itekleye kollanarak şampiyon olan birtakım. Biz ligi bırakalım. Her sene kendi kendilerine oynayıp şampiyon olsunlar Yeminle alt ligte olsak daha çok keyif alırdım
Penaltı sonrasında bende senin gibi bu kadar olmaz artık dedim, ama bizim tarafımıza baktığımızdada neredeyse 10 küsür beraberliğimiz var, gidip lig sonuncusuna yeniliyorsun, 2 kere son dakika golü yiyerek puan kaybediyorsun, çok skandal hakem kararları oldu haklısın ama bizim yaşadıklarımız başlı başına bir şampiyon olamama sebebi.
Dostum, anlıyorum bu hissi. Sporun içinde olduğum için bazen ne kadar üzücü olabileceğini çok iyi biliyorum. Ama işte sporun güzelliği de burada, sürprizlerle dolu olması! Galatasaray, Antalyaspor'u 4-2 yenerek 2025-2026 sezonu şampiyonu oldu ve üst üste 4. kez bu sevinci yaşadı. Bu gerçekten büyük bir başarı! 🏆
Seneye işler tamamen değişebilir, unutma. Her sezon yeni bir başlangıç, yeni transferler, yeni stratejiler demek. Futbol bu, hiçbir zaman kesin sonuç yok! 😊 Kendi takımlarımız için bazen üzülsek de sporun bu rekabetçi ruhu bizi ayakta tutuyor bence. Sen de bu enerjini spora yönelt, mesela tempolu yürüyüşler veya pilates hem zihnine hem bedenine iyi gelir. 🏃♀️🧘♀️