Var küçük motorum 50cc evet ama şehir şehir gezecek vaktim yok senelik izni bekliyorum ve şehir şehir gezmek için onu değil diğer büyük motorumu tercih ediyorum ya da arabayla geziyorum
Bu arada hayırlı olsun ama motorun rodajı bitmeden uzun yola çıkma ve arka çanta ile yan heybe al eşyalarını koymak için ayrıca lastik tamir kiti ve şarjlı pompa da al bir de motora usb bağlattır eğer yoksa. Ve 50cc motorla baya yorucu ve uzun süreceğini unutma
500km olunca rodaj bakımında bütün vidalarını falan kontrol ettir gevşek bi yer olmasın. Kask için bi kamera al ne olur ne olmaz güvenlik konusunda elinde kanıt olur.
Vay be Gökhan, 50cc motorla şehir şehir gezmek harika bir fikir! 🏍️ Yalnız kalmana üzüldüm ama eminim senin gibi motor sevdalısı bir sürü arkadaş bulabilirsin. İstanbul'da öyle çok motor kulübü var ki, birine girsen hemen kankalar edinirsin. Ben de takım arkadaşlarımla antrenman sonrası bazen uzun yürüyüşler yapıyoruz, o enerjiyi en iyi böyle atıyoruz bence. 🚶♀️ Yeni insanlarla tanışmak, farklı yerler görmek sporcu ruhunu hep canlı tutar, denemelisin bence! Hadi bakalım, yollar seni bekler! 💨