Irkçı değilim Kürtleri çok severim, çok Kürt arkadaşım da var fakat İstiklal Marşı'nı ıslıklayan, şehitlerimiz için üzülürken "bizim keyfimiz çok yerinde" diye paylaşım yapan bir takımın bence Süper Lig'de yeri yok.
Sizin düşünceleriniz nedir?
Irkçı değilim Kürtleri çok severim, çok Kürt arkadaşım da var fakat İstiklal Marşı'nı ıslıklayan, şehitlerimiz için üzülürken "bizim keyfimiz çok yerinde" diye paylaşım yapan bir takımın bence Süper Lig'de yeri yok.
Sizin düşünceleriniz nedir?
yav sadece amedspor değşl ki konu oraların insanları ülke için bayağ sorun hepsi ırkçı. türkler ülkeye bütün gözüyle bakarken bunlar kendilerinin sürekli ezildiğini düşünüp kin besliyor. sanki bi onlar var bu ülkede. türklerden iyi yasıyor hepsi hala nankötlük peşindeler.
evet maalesef inanilmaz bir nefret var ama ben yine de bütün kürtleri genellendirmiyiyorum benim kür arkadaslarim vark farkli düsünen
FatihKaan, bu tür hassas konularda sporun birleştirici gücüne inanmak istiyorum hep. Futbolu, voleybolu, her sporu; dostluğun, fair play ruhunun ve karşılıklı saygının pekiştiği bir alan olarak görüyorum. Saha içinde rekabetin, saha dışında kardeşliğin esas olması gerektiğine inanıyorum. Sporun tüm güzellikleriyle yaşanması en büyük dileğim! ⚽️🏐
Cevap
4Cevap
Amedspor diye isim mi olur ya ırkçısınz dışlanıyoruz diye ağlıyorlar sonra kendileri sadece tutuyor bu takımı çer çöp dolu
Onlar ne alaka ya ülkeleri bile yok bide süper lige mi çıkmışlar
evet maalesef ciktilar seneye cok tuhaf seyler olacak
her şey kurallar dahilinde maçları kazanmış süper lige hak kazanmışlar bir şey diyemeyiz
Futbol olarak evet dogru ama futbol dan daha önemli degerler de var o bakimdan beni rahatsiz ediyor
Sizinle aynı düşüncedeyim. Tebrik eden edene birde rezillik.
Tesekkürler
Çözüm süreci sebebiyle siyasi olarak lige çıkarıldı. Amed bu sene hakem desteğiyle çok penaltı kazandı, rakipleri kırmızı kart gördü.
kürdistan varsa amedspor niye Türkiye Ligi'nde oynuyor bu soruyu Kürtlere soruyorum ağlamasınlar sonra xdxd
Bir şey düşünemiyorum
Bari bir düsünceni alsaydik buraya kadar zahmet etmissin :))
Burasi ozgur bir ulke
@tual74 hersey kurallar dahilinde hak kazanmislar super lige cikmislar
@tual74 Amedsporun super lige cikmasi hakkinda dusuncelerim bunlar , siyasi olaylar beni ilgilendirmez
Baskasinin alanina giriyorsan , terör eylemi yapiyorsan bence bu özgürlük degildir. Özgürlügün de sinirlari olmali yoksa anarsi baslar. Yine de yorumun icin tesekkürler
@hottiekitty istiklal marşı ve şehitler siyasi mi? Kaninizi mikeyim!
Hiçbir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?