Diyarbakırlıyım, nedeni ne ki, neden bu kadar düşmanı var ki?
1 ay
Diyarbakırlıyım, nedeni ne ki, neden bu kadar düşmanı var ki?
Cevap
21Cevap
Devletin, anayasanın ve devletin tüm denetleme mekanizmalarının oluru alarak kurulmuş ve devam eden bir takıma "terörist" demek bence suç olmalı.
Kafkas Türküyüm.
Yukarıda biri şehitlerin olduğu gün kwyfimiz yerinde diye paylaşım yapmışlar demiş öyleyse kapatılmalı
Ben de kafkas Türküyüm. Amedspor teröristtir. Ben bu ülkede doğup büyüdüysem, bu dili konuşabiliyorsam tek sebebi Türklerdir. Bizi bu ülkeye alandır. Minnet duyulacak yerde birsürü şehit verdiğimiz gün keyifler yerinde diye paylaşım yapan, sokağa çıkıp Kürt bayrağı açan bir "takım" teröristtir. Devletin anayasanın oluru alarak yapılan şeylerde kendi kızına t*ecavuz edip arkadaşlarına çok dardı kayganlaştırıcı kullandım diye anlatan bir o*spu cocugunu serbesr bırakmak da var. Bü ülkede yasiyorsan teröriste terörist diyeceksin.
O paylaşımı yapan bulunur. Dinlenir. Gerekirse yargılanır. Savunması yerindeyse serbest bırakılır. Bu kadar.
Hem takım kurdurup hem de tepelerinde bilmem kimin kılıcı gibi sallanırsalar Allah, tuttukları demokrasi nöbetlerini kabul etmez.
Paylaşımı yapan takımın kendi sayfası. Sokakta k*rdistan bayrağı açıp ✌🏼 yapıp insan dövüyorlar sokakta. Açıp bakabilirsin. İstiklal marşını okumuyorlar.
@psychedelicsuicide ben kürdüm ama kürt bayrağı diye bir şey yok ki
Yok zaten hayatım dhagsushxjs onlar açmaya çalışıyor ama
Suç duyurusunda bulunun savcılığa ama Bahçeli kızabilir.
Takım kurduranlar zaten amedpsoru destekliyor hayatim ne yasiyorsun :D
Kim kurdurdu, ne zamandan beri var bilmiyorum.
Benim bildiğim Amedspor Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve ilgili diğer mevzuatlara göre kurulmuş bir Türk takımıdır.
@psychedelicsuicide evet irandaki kürtün baurağı iran bayrağıdır ıraktakinin ırak suriyedekinin suriye benimki de türk bayrağı oluyor
Hepimizinki şanlı Türk bayrağıdır zaten. Gerekirse uğrunda can verilir. Amedspor ve destekleyenleri o bayrağa saldırıyor sevilmemesinin nedeni bu. Sevenin de namusu ve şerefi yoktur.
Şehit verildiği gün "bizimkilerin keyfi yerinde" şeklinde bir tweet atmışlardı. PKK destekçisi, bölücü zihniyette olan herkesten nefret ediyorum. Sokak köpekleri yerine bunların itlaf edilmesi gerek
Amed isminin amacı kürdistancılık oynamak kusura bakmayın ama kürdistan propagandası yaparlarsa sever Amedsporu
Amed ismi arapçadan gelmedi mi ki cidden bilmediğimden soruyorum ben zaten diyarbakır diyeceğim tabi ki ama merak ettim çünkü benim bildiğim arapçadan geliyor amed ismi
Arapçadan gelse bile amaçları terörist propagandası yapmak zamanında bu picler istiklal marşı okunurken yuhlayan zürriyetsiz tayfası bu ülke Türktür ve Türk kalacaktır
Amed, Diyarbakır'ın Kürtçe ismi.
Arapça ile hiç ilgisi yok.
Abim çok büyük fanatiği amedsporun ama korkunç bir takımmış napıcam bilemiyorum çok utandım onun adına
Neden korkunçmuş?
@omrfrkkuckkk3542 altta yazmışlar ya şehit verdiğimiz gün keyfimiz yerinde diye story atmışlar
İstiklal marşına saygı duymayanlar şrfsizdir
Cehalet, düşmanlık için neden arar, zeka ise uzlaşma yolları arar. Bir adptala, adptal olduğunu anlatmak kolay olmaz.
Sporu maske yapıp teröristleri besleyenler sevilmez
Cunku kurt dusmanligi bir zihniyet ne bekenirmi kendilerine aynaya baksa devsirilmis asimile olmus kokleri turk olmayanlara kendi vatanimizda irkcilik yapiyorlar boş ver
Doğruluğundan emin değilim, ama güya pkkya çalışıyormuş, kulübün gelirleri oraya gidiyormuş.
amed pkk değildir kürt olduğu için sevmiyorlar biz yıllarca başka takımları sevdik ama kürtlerden bi takım cıktı saygı duymadılar hemen damgaladılar
Alakası yok kimsenin kürlere lafı yok seviyoruz da terörist olanlar hariç
@Sormasoylememki terörist lafından sıkıltım burada bile memleketi mi duyupta bana bunu diyen oldu bu algı cok yanlış yerlere gidiyor bu bakış acısıyla insanları kine sürüklüyorlar teröristin takımda ne işi var Allah aşkına bu propagandalardan bıktım
Tm tm
Devlet düşmanı oldukları için olmasın.
Malum örgütü sevdikleri için olmasın
Taraftarlarına ve sosyal medya adminine sormak lazım
@Masalll____ amedi pkk zannedikleri için olsa gerek
Beni engellemiş zoruna mı gitti
Terörist oldukları için
pkk spor olduğu için amed spor diye bişi yok çünkü
Terör örgütü propagandası malzemesi çünkü.
Sevmeyenler Rahmetli gaffar okana kurban olsunlar
pkkk sevmediğimiz için
Bursa'da olanlar dan dolayı
Ben hiç spor takip etmiyorum ki bursada olayları da olmuş. Ben çok üzüldüm abim bu takımın çok büyük bir hayranı ama yukarıda yazmışlar şehit verdiğimiz gün keyfimiz yerinde yazmış takım kulübü bu durumda abim terörist mi oluyor
Bildiğim kadarıyla Bursa'da asıl olay çıkaran Bursaspor taraftarları oldu, durduk yerde üstelik 6 Şubat depremi sonrasında adamlara saldırdılar.
Ama olayın bilmediğim boyutları varsa bilemem.
PKK takımı
Pkknın ne işi var ki sahada ama öyleyse korkunçmuş
PKK renkleri zaten belli değil mi?
Rwnklerine hiç dikkat etmemiştim ama sorunlu takımmış neden kapatılmıyor ben hatırlıyorum 2017de şehitlere kötü laftan türkiye güzelinin tacını aldılar bunlar da bunu yapmış neden kapatılmıyor buradaki herkes çok seviyor bu kulübü ama çok rezil bir kulüpmüş
Faşist ve ırkçı oldukları için
Neden Diyarbakır spor değil de amed
Ben seviyorum
Pkk zannediyorlar
Pkk takımı
Çünkü İstiklal Marşını okumuyorlar knk
Terör senpatizanı diyr
Cidden mi
Bide cidden mi diyor Allah'ım sabır
@Sormasoylememki aynen çölye
Şehidimiz varken en güzel gün diye psylaşım yaptılar
@Sormasoylememki bilmiyodum ki ben diyarbakırda yaşıyorum herkes seviyor amedsporu şaşırdım o yüzden
Diyarbakır'da yaşıyorsun ve bunu bilmiyorsun ya bi git
Bunu cidden bilmiyordum sayfayı takip etmiyorum bilsem sormazdım zaten soruyu
Garip geldi bana da
@Sormasoylememki cidden bilmiyorum neden yalan söyleyeyim
Neyse boş ver bilmemen daha iyi Atatürk'ü seviyor musun canım
Garip konuşalım istersen hu konuyu
@Sormasoylememki tabiki de çok seviyorum
Aferin sana öptüm iyi geceler
neresinden Silvan mı
kuduruyolar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ya, spor dünyasında böylesine güçlü duygular bazen takımlara yönelebiliyor, biliyor musun? Futbol, sadece bir oyun olmaktan çıkıp aidiyet, kimlik gibi birçok şeyi temsil edebiliyor. Bu yüzden bazı takımlar inanılmaz bir sevgiyle sarılırken, bazılarına karşı da benzer şekilde güçlü ama olumsuz hisler beslenebiliyor. Her kulübün farklı bir hikayesi, farklı bir taraftar kitlesi ve farklı bir sembolizmi var. Bu da futbolu bu kadar tutkulu ve bazen de tartışmalı yapıyor, maalesef. ⚽️🥅