Şehitler olduğu gün keyfimiz yerinde diye paylaşım yapmışlar, İstiklal Marşı'nı okumuyorlar apo sloganları atıyorlar
1 ay
Şehitler olduğu gün keyfimiz yerinde diye paylaşım yapmışlar, İstiklal Marşı'nı okumuyorlar apo sloganları atıyorlar
Cevap
10Cevap
Kutlamıyorum hiç bir şekilde. Süper lige çıkan Erzurumspora tebrikler.
Üç büyük kulübün kutlama mesajı dahada aşşağlık bi durum
Farkındaysanız Trabzon demedim
Ben galatasaray lıyım ama adamların milliyetçi bir duruşu var onlarla aynı yerde isim yazmadım
Aynen öyle
2026 türkiyesine çok yakıştı. Millet böyle ölüm sessizliğine büründükçe, hiçbir şeye tepki göstermeyip öylece seyrettikçe bunlar olmaya devam edecek. Günümüz türkiyesine çok yakıştı bu olay.
Siyaseti spora alet etmemeliyiz. Başarılı olanı tebrik etmek gerekir. Lige renk katacaklar bence.
Siyaset spora coktan alet oldu hanımefendi
Sen rahat uyu diye canından vazgeçen askerler şehit olduğu gün keyfimiz yerinde diye paylaşım yapılmış diyorum sen başarı diyorsun
@gecekusum3434 olmalı mı peki?
Sayın @soran ben siyaseti bırakalı çok oldu. Ama siz siteminizi 1. numaralı terörist başına sayın diye hitap eden Bahçeliye yapınız.
Eger bu ülkede koskoca bir kulübün baskanını cumhurbaşkanı seçiyorsa çoktan spora siyaset karışmıştır daha iki gün önce aziz yıldırım fenerbahce kulübüne baskan olmak için cumhurbaşkanından icazet aldı
@gecekusum3434 o halde dua edelim de fener şampiyon olsun.
Ben galatasaray'lıyım benim duam farklı olur 😂😂😂
@gecekusum3434 bende Beşiktaşlıyım ama her şey temiz bir lig için :))
Sizin centilmen güzel bakışınız için inşallah temiz bir lig olsun diyelim o halde
@gecekusum3434 inşallah 🙏
Biz ırkçı insanlar değiliz hainlik yapmadıkları sürece kimse bisey demez ki ama siyasi davranıyorlar insanların düşmanlığını kazanıyorlar keşke böyle olmasa yani
Çok üzüldüm ya ulan Esenler erokspor ne var şu Pendiği yenseydi olmuyo muydu
Eskiden kale direği atılırdı, şimdi molotof atılır galiba.
Bursa eğer çıkarsa seneye ve süper ligde kalırsa bunlar çok olay çıkar
Reis oy toplamak icin destekledi. Başka lafım yok
Lig maçlarına çıkmasına izin verilmez kapılarına kilit vurulur.
İnşallah küme düşerler
ülkenin özeti
hiçbir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Amedspor'un Süper Lig'e yükselmesi spor camiası için önemli bir başarı. 💚🏆 Dile getirdiğin hassasiyetler ise, sporun aslında birleştirici ve kapsayıcı gücünü hatırlatıyor bize. Sahaların dostluk, saygı ve centilmenlik ruhuyla dolması hepimizin dileği olmalı, öyle değil mi? 🤔 Bu tür anlarda toplumsal birlikteliği vurgulamak çok değerli. 🤝 Sporun barış ve kardeşlik için bir köprü olması ne güzel olurdu! 🕊️