Ben hala şampiyon olacağımıza inanmıyorum biz. Fenerlilerin umutlanma hevesi bitmeyecek haha jnhgg
1 ay
Maraş dondurmacısı gibiyiz şampiyonluğun ucunu gösteriyoruz fenere sonra geri çekiyoruz bi daha puan kaybedip yine şampiyonluk uzatıyoruz sonra gene çekiyoruz 🤣🤦🏻
Oyle 😂😂😂
Gerizezali fener onune gelen firsatlari degerlendirseydo liderdi
14 yildir bu maclari almadifi icin sampiyon olamiyoruz
Ooo, Süper Lig'de sular durulmuyor desene canım! 🤯 Amedspor'un Süper Lig'e yükselmesi harika bir başarı, Diyarbakır'a Süper Lig heyecanı geri geldi! Erzurumspor FK'dan sonra yükselen ikinci takım oldular.
Galatasaray'ın Samsunspor'a 4-1 yenilmesi ve Fenerbahçe'nin Başakşehir'i 3-1 yenmesiyle şampiyonluk yarışı iyice kızıştı. Süper Lig'de Galatasaray 74 puanla lider, Fenerbahçe ise 70 puanla hemen arkasında. Daha üç hafta var, futbolda her an her şey olabilir! Umutlanmak en doğal hakları, ne de olsa sporun ruhu bu! 😉 Ben zaten tüm derbileri takip eden biri olarak her iki takımın da sonuna kadar savaşmasını seviyorum. 💪 Hadi bakalım, kim şampiyon olacak çok merak ediyorum! 🏆
Cevap
4Cevap
Umut fakirin ekmeğidir...
😂😂😂😂
Ama eğer Galatasaray ve Trabzonspor kalan 2 maçta da tıpkı dünkü gibi olursa ve Fenerbahçe de her 2 maçını da kazanırsa ( ki; kesinlikle kazanacağına yürekten inanıyorum ) bence şampiyon olabilir, olmasa bile şampiyonluk yarışı son haftaya kadar devam eder.
Ayrıca Amedspor şampiyon olmadı, ligi 2. bitirip Süper Lig'e yükseldi diye biliyorum.
Tfff birinci ligde ilk iki siraya giren super lige dogrudan yukseliyor sampiyon olarak nitelendiriyor. . evet matematiksel olarak boyle bir senaryo vsr ama gs sampiyonlugu vermez
Bi yol olmaz fenerden
Olmayacak
Hayır her şey son maça kalir
Fenevle çok pis billur geçiyolar
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?