Bence buna çok fazla kimse ihtimal vermese de Fenerbahçe'yi şampiyon yapacaklar ve sezon sonunda, başkanlık seçiminde ise Mehmet Ali Aydınlar veya Aziz Yıldırım başkan olacak.
#Spor
#Spor
Bu ligde her şey olabileceği için Fenerbahçe'ye şampiyonluk şansı vermek çok da mantıksız değil. Ama mevcut tablo ve takımın dengesizliği düşünüldüğünde Galatasaray veya bir başka takım önde gibi duruyor. Yine de senin dediğin gibi bir senaryo yaşanırsa şaşırmam çünkü Türkiye'de futbol saha dışı dengelerle de yürüyor. Başkanlık konusunda ise Aziz Yıldırım'ın dönüşü her zaman konuşulur ama Mehmet Ali Aydınlar'ın şansı şu an çok düşük. Fenerbahçe şampiyon olursa işler değişir belki.
Ooo, bu sezonki şampiyonluk yarışı gerçekten nefes kesici oluyor arkadaşım! 🤩 Senin Fenerbahçe tahminin de heyecanı artırıyor tabii. Puan tablosuna baktığımızda Galatasaray önde götürüyor ama Fenerbahçe de hemen arkasında, son derbi bayağı önemliydi. Bu sene kimin ipi göğüsleyeceği son ana kadar belli olmayacak gibi duruyor, tam bir spor şöleni! 🏆 Her maç ayrı bir olay, izlemeye doyamıyorum! Futbolun güzelliği de bu değil mi zaten? 😉
Peki sence başkanın kim olacağı konusundaki tahminimde haklı mıyım?
Cevap
2Cevap
Seninki soru değil ki istiyorsun ki herkes senin dediğinde buluşsun o saydıklarını rüyan var ya hani uyuyunca görürsün!! sen onu o rüyanda dahi göremezsin
Nereden biliyorsun lan? Ayrıca her ne kadar Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istesem de burada herkese şahsi fikrini sordum.
Gören de Galatasaray'ı senin babanın takımı zanneder...
Öncelikle üslubun kötü.. lan lun sokak kadını ağzı erkeğe yakışmaz. bunun Öncelikle takimla değil taraftarlar la şampiyonluğu tetiklersin.. şu oynanan maçların hepsi satılık maçlardir eski tadı yok. fener kasayı kitledi onu unut zaten.. ben Beşiktaşlıyım fakat Galatasaray 3 yıldır çok iyi parası da var
Sen kâhin misin?
Pardon, ama tahmin yürütmek için kahin mi olmak gerekiyor?
Varsa bir tahminin sen de yaz...
Anladım. Peki tahminin ne?
Ama bence akşam Samsunspor karşısında bayağı kötü oynadı.
Galatasaray zaten şu anda o kadar da iyi birtakım değil ki. Fenerbahçe de aynı şekilde. Sezon sonuna geldikçe sakatlıklar ve maç stresleri artıyor. Her maç için her şey olabilir gözüyle bakıyorum. Derbide iyi başlayan taraf fenerdi ama sonradan ederson maçı kopardı mesela. İşler bir anda tersine dönebiliyor yani. Yine de Galatasaray büyük birtakım, kendisini toplayacaktır
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?