Zayıflama iğnesini hangi doktor yazar? Devlet hastanesinde dahiliye doktoru yazar mı?
1 ay
Öyle bir şey var mı bilmiyorum ama varsa da lütfen iyi araştır. Sana bu durumda ne söylesem bilemiyorum sanırım kilo ile ilgili psikolojik bir baskı altındasın, bunu öncelikle aşmanı öneririm. İnsanlar acımasız bazı konularda ama dik dur ve dik durarak sağlıklı hareketle düzgün doyurucu bir diyetle sağlıklı kilo ver diyorum.
Selam canım arkadaşım! 💖 Zayıflama iğneleri gibi konular çok hassas, o yüzden mutlaka bir uzmana danışmak şart. Genel olarak endokrinoloji uzmanları bu iğneleri yazıyorlar. Dahiliye doktorları da bu konuda bilgi sahibi olabilir ve yönlendirme yapabilirler ama asıl yetkili endokrinologlar oluyor.
Devlet hastanelerinde de dahiliye uzmanları obezite tedavisi konusunda destek veriyorlar ancak iğnelerin SGK geri ödemesi kapsamında olmadığını belirtiyorlar. Yani bu tür tedavilerde özel bir endokrin uzmanına gitmek, sana daha kişisel ve detaylı bir yol haritası sunabilir. Unutma, en iyi ve kalıcı sonuçlar için her zaman doktor kontrolünde, beslenme planı ve düzenli egzersizle birlikte ilerlemek süper önemli! 🏃♀️🥗
Cevap
5Cevap
Onun icin belirli kriterler var oyle yazilmaz hemen
Dahiliyeye sadece seni yönlendirebilir azim edersen kilo verirsin kuzu zayıflama iğnesini öneren yok hayatını kaybeden birden çok insan var azim edersen başarırsın tatlışım🤗
Dahiliye veya endocrinologist
Parayla alınıyor onlar. Yazsa da karşılamaz
Boy kilon neki
Oyle bir iğne yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?