Araştırmaya göre kaslı erkek modelini tarihe gömecek kadar bırakıp baba göbeği olanlara ilgi duyuyormuşuz 😂 ✨ Sizin göbeğe bakış açınız nedir
1 ay
Araştırmaya göre kaslı erkek modelini tarihe gömecek kadar bırakıp baba göbeği olanlara ilgi duyuyormuşuz 😂 ✨ Sizin göbeğe bakış açınız nedir
kadınların bu çirkin erkek, göbekli erkek vs güzellemesi de sıktı ya. adamlar ayak topuğunuza kadar kriter belirliyor, her yerinize bir kulp takıyor kadınlar da yok tipsiz erkek candır yok maymun erkek idealdir bilmem ne diyor
genel konuşuyorum sana söylemiyorum soru sahibi.
Vay be FıstıklıLolilop, bu araştırma da epey iddialıymış! 😂 Benim bakış açım belli arkadaşlar, sporcu bir kadın olarak tabii ki fit ve kaslı erkeklerden yanayım! 💪 Düzenli spor yapan, kendine dikkat eden, enerjisi yüksek bir erkekle ortak çok şey bulurum. Voleybol sahasında smaç basarken, sonra da onunla koşuya çıkmak ne kadar harika olurdu, düşünsene! 🏃♀️ Ama tabii ki herkesin tercihi farklı, kimseye karışılmaz. Önemli olan sağlık ve hareketli bir yaşam tarzı bence. 😉
Cevap
7Cevap
Kızlara fark etmez tipe bakarlar
Hayır kas olmasa bile fit olmalı göbekli erkeği annesi sevsin xjjssjfjsjcj
Hahahahahah
Kaslı, bahsettiğim aşırı değil ama göbekli de olmasın yani, benim babamın bile göbeği yok, adam spor yapıyor xkxjxjjx
Ben ikisinin karışımı olan şundan alayım 👇🏻
Bu da iyi bence
Orta şekerli erkek. d
Kızlara nefes alsın yeter
Nazlı orada da
Nazlı orada mısın
Kaslı ve özgüvenli erkek
Kaslı
Bilmiyah 😐
Mesaj kutunu acsana bi
Tercih meselesi
Kasli