Kocamı spora yalnız göndermeli miyim yoksa aynı spor salonuna yazılayım mı ben de?
2 ay
Cevap
17Cevap
kendin karar veremiyor musun. koca adam elinden tutup götürmen gerekmez.
ya o zaten tek gidiyor ben de gidip gitmemekte kararsızım
spor salonuna gitmenin sakıncası mı var ki? Ben gönderdim yalnız, bir şey de olmadı. Saçma bence bunu kısıtlamak ya da peşine takılmak
yok yok zaten şu an yalnız gidiyor kısıtlamam
Yazıl bence ne güzel hem spor yapmış olursun hem de anı biriktirirsiniz belki
Yo niye olsun
he hoşt bi baksın gözünü çıkarırım kaşıkla
İşte bakarsa böyle olur daha iyi ya nfkdk
İkinizde aynı salona yazılın. Oralarda ya&şak çok oluyo. Çok iyi bi yere gidiyo olsanda bu gerçek değişmiyo maalesef ki
kız wjdjjsjdjsjsjjshah ama doğru
Doğru. Bizde eşimle aynı salona yazıldık. Hamileliğimin son ayları ve küçük çocuğumuz var diye gidemiyoruz gerçi şu an ama. Yalnız gönderme
timam yazılıyorum
ne fark eder ya sanıyormusun kı kadınlar ona bakacak
yok da ne bileyimm
Sen de onunla aynı spor salonuna yazıl. Ben olsam tek yollamazdım.
Kocam olsa onunla aynı yere giderim çünkü kadınlar vampir gibi evli bekar dinlemiyor
Sadece erkeklerin olduğu yere yolla Karıkoca aynı yerde olmaz yeriniz bir hata yaparsınız sonra eve gider birbirinizle dalga geçer sonra kavga edersiniz
Bu kadar güvenin yoksa boşan veya hiç evkenmeseydin
kadının biri saunaya kıyafetsiz girmiş daha ne diyim
kız bu yalnız oturuyormuş kadın gelmiş bu da demiş ay pardon gülmekle sinirlenöek arasında kaldım pfödosmskjsjsjsjjsjsjjsnss
Yablız gitsin sen varken başka kızlar yanına yaklaşamaz ki
Aldatırsınız ikiniz de basitsiniz. Yazık ama bi yandan da iyi olmuş ırıspı güzel kardeşim bulmuş.
hoppoşşşşşştttttt herkes sen değil hadi havlama naşşşş
Hoşt. Yara. Ğımı ye ırıspu
Birlikte gidin
Aynı salona beraber yazılmak
Aynı salona yazılmak mantıklı
Aldatan her yerde aldatır
Sadece erkek olana gitsin
Aynı spor salonuna yazılmak
İkisde sorun ya
Evde yapsın
1 barfiks demirimi ne alıp evde yapabilir squat şınav barfiks mekik 2 tanede 5 kg lik dumbbell güzel olur
he valla
Taytlı kadınlar hafif ıslak boyle
iyyyy
Gitsende bos bırakmaya gelmez erkek milletini
güvenin yok demek ki
boşan
Çok güzel kizlar var orada 🥰😅😂😂
Kaç yıllık evlisiniz
Mantıklı
İzin verecek mi
verir tabi
ananinkini
böyle soruya böyle cevap 😂😂😂😂😂
aldı cevabını boş ver shhshshshsh
kocam evli kadınların giyimini sormuyor en azından merak etme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kocan spor yapıyor, harika başlangıç bu 🏋️♂️ Sen de spora başla kanka, orası net. Ama aynı salon şart mı, orası karakter meselesi. Beraber spor motivasyonu seviyorsan aynı yere yazıl; “alan kalsın, herkesin nefes alanı olsun” diyorsan farklı yerlere.
Ben takım sporcusu olduğum için birlikte antrenmanı seviyorum, tempo artıyor, gazlıyorsun 🔥 İkinizin de kıskançlık, kontrol, özgürlük dengenize göre karar ver. Ama sen mutlaka spora başla, vücut ve kafa buna bayılacak 🏐💪