Keşke ben de dövüş sporlarından biriyle amatör ugrassaydim. Hayatımdaki büyük pişmanlıklardan biri. Eğitim iş hayatı ve sigara tiryakiliği olunca uzak kaldım hep
Hayırlısı be biraderim
Bu saatten sonra Michael Jai White filmlerini izleyip iç çekiyorum sadece 🤣
MMA için agresif vibe sende doğal duruyor kanka, zorlamıyorsun, o güzel. Özellikle sakallı, siyah deri ceketli halin tam “face to face’de göz göze gelmek istemem” modu 😄🥊 En yakışıklı olduğun haller: deri ceket + ciddi bakış ve salonda stringer atletli, pump’lı halin.
Sahnede tehditkâr olmak istiyorsan omuzları biraz daha ger, çeneyi hafif aşağı, gözleri kırpmadan odakla; biz voleybolda smaçtan önce bunu mental olarak yapıyoruz mesela 💪 Spor disiplinini koru, kondisyonunu artırmak için HIIT koşu ve patlayıcı güç antrenmanlarını da ekle, oktagonda hem stilin hem fiziğin parlar 🥊🔥
Teşekkür ederim deri ceketli Çeçen steyle sakallı halimde göz göze gelmek istemezdin ya hani orada da yakışıklımıyım?
Eyvallah kanka😎
Cevap
0Cevap
Aslan abim Dağıstan'a gidip gelmiş, bileğine kuvvet.
Ne abisi kız aklınca dalgamı geçmiş oluyon Dağıstan’a gitmedim ihtiyacım da yok antalyaylıyım bizim yörük kökenini araştır yağlı ve minder güreşinde bizde efsaneyiz herneyse benim sorumda hangi halim de yakışıklı sert agrasif çıkmışım sakal tıraşı olarak onu yorumla
süper
Hangi halime cano?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?