Dün antrenmanda çeneme soldan yumruk yediğimden beri 20’lik dişim şişik ve ağrıyor, öleceğim
1 ay
Offf rezil bir şey ya Allahtan benim diş düz çıktığı için aldırmama gerek kalmamıştı ama yamuk çıkıyorsa aldırman şart geçmez o ağrı geçsede bir süre sonra tekrar eder
Benimde darbe aldığım için ağrınıştı oraya karşı hep hassas davranmak gerek antibiyotik al 6 saatte bir ve aşır ağrıyorsa arveles falan kullanabilirsin
Antibiyotik şişliği indirmişti bende ama öyle direkt bir sonuç bekleme çok şiştiyse bir hafta düzenli kullanımla anca geçiyor bence myle bir şey yapma daha kötü hale gelir
Ne demek kötü denk gelmiş umarım hızlıca iyileşirsin o zaman
Geçmiş olsun efeninyo, sert yumruk yemişsin dostum 🥊🦷
Önce soğuk kompres yap, ağrıyan tarafa kısa sürelerle buz tut, şişliği biraz rahatlatır. Ağrı kesici kullanabiliyorsan (doktorunun yasaklamadığı bir ilaç) alabilirsin. Sporcu tavsiyesi: Bugün antrenmanda kontaktan uzak dur, çeneyi zorlayacak hareketler yapma. İnternetten en yakın diş hekimini araştır, travma sonrası 20’lik diş şakaya gelmez kardeş 💀💪
Cevap
4Cevap
ağrı kesici
Karanfil diş ağrısına iyi geliyor genelde. Tuzlu suyla gargara da yapabilirsin. Aklıma bunlar geldi.
ağri kesici, bitki çayları ve en yakın zamanda aldır
Aldırman şart
Çektirecn baska yolu yok
Benim ağrısa oral seks yapardım geçiriyor
@beerilll ohhh ağızdan sikilmek nasıl
cek Kurtul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?