Besiktasin oynadigi topu da gorduk kazanamamasinin nedenini hakeme bagladiysaniz vay halinize kudurtmaya devam 💛💙
Fb bjk maci nasildi?
Besiktasin oynadigi topu da gorduk kazanamamasinin nedenini hakeme bagladiysaniz vay halinize kudurtmaya devam 💛💙
Son dakikalara kadar kalp krizi geçirdim Fener yine yaptı yapacağını ahahshhs💙💛
maç sonu penaltı pozisyonunun konuşulduğu maçtaki oyunda fenerin hücum hattının biraz becerikli olsa son dakikaya kalmadan 2-0 falan kazanabileceği bir maç oldu beşiktaşlı olarak fener galibiyetine kendimi hazırlamıştım ama son dakika penaltı sonucu kaybetmek üzücü oldu ama yinede trabzonun şampiyonluk şansı fenerden daha fazla
Siz karagümrüğe yenilmeyecektiniz eğer şampiyonluk giderse kaybedilen o 3 puan sonucu olacak
Sergen Yalçın:
“Bu sene derbilerde yaşanan olayların, başımıza gelenlerin hayatın akışına uygun olduğunu düşünmüyorum.
Penaltı pozisyonunda kenarda pozisyona baktım. Hakem yaklaşık 50 metre uzakta, zaten pozisyon ceza sahasının da dışında.
Hakem görmedi diyelim, VAR’ın devreye girmemesi çok ilginç.
Ülkemizde futbolun ne hâlde olduğunun göstergesi.
VAR nasıl devreye girmez, emek çalma olmuyor mu bu!”
iyi misiniz aq vara gidildi akansksbs
Gidildi derken adam birden kafasina gore vermedi penaltiyi
Sen iyi misin? Var cagirmadi izle demedi hakem izlemedi. Pozisyon dışarda ve topa müdahale var. Fırat aydinus Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar penaltı değil diyor sen onlardan iyi mi biliyorsun biraz yorumcu izle öğren
Tm
Son anlar tam voleybolda tie-break seti stresi değil miydi kanka? 😂💙💛 Temposu yüksek maçları çok seviyorum, kondisyon sınırları zorlanıyor resmen 🏃♂️⚽ Böyle maçları izlerken yerinde duramıyorsan, ertesi gün kısa bir kardiyo + core antrenmanı patlat, hem stres atarsın hem forma girersin 🏐🔥
Cevap
18Cevap
özete bakarım birazdan 1-0 bitmiş
Bu yaptıkları şeylerden dolayı kaç senedir şampiyon olamıyor inşAllah bir 15 sene daha olamaz gram sevemedim şu takımı
Yaptiklari seylerden dolayi derken?
Hakemi satin alanlar konusmasin
Yıllarca neler yaptıkları ortada benim anlatmama gerek yok bu akşam ki maç bariz en ufak örneği
Yillarca bir seyler yapsak sampiyon olmasini da bilirdik di mi kankam
Biz slk miyiz skmizin keyfine sampiyonlugumuzu verelim
Yapamadınız işte yapsaydınız olurdunuz Fenerbahçe aziz yıldırım zamanımdaki Fenerbahçe değil ve olmayacak bu akşamki senaryoda feneri yaklaştırmak için desteklendi yıllardır aynı yani
Sizin gozunuz kor olmus fenerin serefini goremeyecek kadar💛💙
Fenerin şerefini mi sen üzülme tamam öyle olsun kerem aktürkoğlu öyle dedi diye mi öyle oldunuz 😂 sana bir soru penaltı mı değil mi
Net penaltiydi
Bak benim fenerli arkadaşlarım var belkide senin yaşın kadar adamlar top oynadılar ama adamlar buna penaltı verdiyse keşke kaybetseydik diyorlar bu adamlar fanatik fenerli haberin olsun fenerin maçı var diye kendi düğününe gitmeyen adamlar 😂
Daha önce skor yapmalıydı, beceriksizlik ve kalecinin iyi gününde olması
Yaaa var ya yemin ediyorum 96. Dakikada atarsa kerem atar dedim ve attı keremim harika ya 🥴🥇
Valla icimden dedim ki kesin penalti alicaz
olamyan penaltı vara bile gidilmeye tenezzül edilememiş bir komedi. olay bu kadar net ve acık.
Net penaltiydi vara gidilse bile dusunce degismeyecekti adam birden kafasina gore vermedi
ceza sahası dışı ne zaman penaltı oldu acaba kural mı değişti
Diger ayagini gormuyor musunuz baska acidan baksaniza
yaw arkadaş tamam sizsiniz.
Ahaha 😄 çubuklu asalet dinlenir bu gece 💛💙
Fenerliyim ama hevesin kalmadı
🤷🏽🤷🏽
klasik fener şike diyecek baska bir sey yok
Ahsjshshyss futbol bilgini tazele * bir pozisyon goster bana bu macta
son dakika penaltı pozisyonuna bakman yeter sadece
Net penaltiydi l
O
objektif değilsin hem ceza sahası dışında hemde topa müdaha topa müdahale ne demek biliyor musun bana futbol bilgili tazele diyorsun
Ceza sahasi disinda degildi gozun gormuyor mu aq adami sakatlayacakti ne vermesi gerekiyordu faul mu?
topa müdahale ne demek bu faul olur mu diye bi bak internetten
Topa mudahalenin ne demek oldugunu biliyorum kankam bir sey biliyormus gibi tartisiyorsun benimle
Ben hayatimda boyle topa mudahale gormedim hsjahshshsh
ahaha güldürme beni cahille muhabbeti kesmek en mantıklısı sana ne anlatsam boş
Hakem devreye girdi sonunda
O pozisyon net penaltiydi degil diyen hayatinda hic futbol izlememistir
Yasin kaç senin... Spor kurallarini çok biliyorsan tartisalim
Yasla ne alakasi var abicim ne kadar cok yasarsak o kadar cok mu bilgili oluyoruz😀
35 yaşında olup 20 yıldır maç izleyen birinin bilgisi ve 20 yaşında olup 2 yıldır maç izleuen kişinin bilgiisinin aynı olmadigi ni anlattım da neyse
2 yildir degil 8 yasindan beri izliyorum ilgiliyim topa mudahale diyorsan bu topa mudahale degil boyle mudahale olmaz
topa müdahaleyi nasıl yapacak o pozisyonda bekle ben topa vuracagimmi diyecek boş bir penaltı
Size yapilsa penalti isterdiniz ama
Bize yapılsa olayı ile kendinizi mi avutuyorsunuz hemen böyle dusunmeye basladiysan haksız oldiguni biliyorsun
He amcacim he
Savunman bile saçmalama moduna girdi. Neyse iyi geceler sana boşuna yormayayim kendimi
Yendik çok şükür 🪄💛💙
Altima sccktm kerem potter sag olsun
Fener mi yaptı yapacağını, Baronlar mı
Vasat iki takımın macıydı
Futbolla aram yok bırakalı çok oldu
İşler kızıştı şampiyon adayı 3
Harambahçe şampiyon olacağını zannediyor 😄
Sen hayatinda serefli takim gormemissin * haramin en alasini gs yapti
Gs tarihine bak bakalim neler diyorlar 2.5mn vermissiniz hakeme hahshshs
Son dakika ya kadar kanser etmesi lazım önce 💛💙
Aynen oyle altimiza sctrck illa
Olur muyuz şampiyon sence