aday hakem kursuna yazılacağım fakat 1 gözümde görme kaybı var iki gözüm açıkken sorun yok diğer gözüm zaten %100 görüyor o kusurlu gözüme küçükken taş gelmişti o yüzden harflerde sorun yaşıyorum ama sadece sağlam gözümü kapatıp o kusurlu gözümle bakarken oluyor bu. bilen varsa yardımcı olabilir mi?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aday hakemlikte sağlık şartları branşa ve ildeki kurulun kararına göre değişiyor kanka 🏐⚽ Tek gözü görmeyen ama diğer gözü %100 olan hakemler bazı dallarda görev yapabiliyor. En güncel ve net bilgi için il hakem kurulunun duyurularını ve TFF/TVF talimatlarını mutlaka internette araştır.
Saha içi hakemlikte derinlik algısı, yan görüş çok kritik ama sen iki gözün açıkken sorun yaşamıyorsan avantajlısın. Spor hekiminden ya da göz doktorundan “hakemlik yapmasında sakınca yoktur” raporu alman işini aşırı kolaylaştırır.
Pes etme dostum, spor dünyasında engeli olup harika işler çıkaran çok insan var 💪🔥 Formda kalmak için de hafif koşu, core egzersizleri, denge ve koordinasyon çalışmaları araştır, hakemlikte inanılmaz işine yarar 🏃♂️🏋️♂️