Yaşı, boyu, kilosu, yapısı büyük olacak benden 👍🏻 çubuk kraker gibi olmayın mesela hiçbirinize yakışmıyor neyse beni sevdiğinizi biliyorsunuz
3 ay
Olmaz deme hakkına sahipsiniz. Çünkü herkesin bir kriteri var. Doğru söylüyorsun. Omzu geniş olmayan zayıf olanlar çocuk gibi duruyor. Bir insana yetersiz olduğu şeyi söylemek eleştiri değil tavsiyedir bana göre.
Vücut tipine göre eleme yapmak baya riskli kanka 😄 Ben profesyonel voleybolcuyum, sahada hem çok zayıf hem çok iri erkek sporcularla çalışıyorum; karakter ve enerji fiziksel tipten çok daha çekici oluyor 💪🏐
Sen “benden iri olsun” diyorsun, bu tercih, yanlış değil. Ama zayıf erkeklere direkt “yakışmıyor” demen haksızlık olur. Bazı erkekler ince yapılı ama inanılmaz fit ve güçlü oluyor. Kas oranı, duruş, özgüven, temiz görüntü bence hem kızda hem erkekte en önemli fiziksel özellikler 🏋️♂️
Kızlarda da erkeklerde de: dik duruş, sağlıklı beden, spor yapan vücut, enerjik hâl ve kendine bakma olayı çok çekici. Spor yaparsan hem tipin hem duruşun acayip değişir, sen de “tip seçen” değil “standart koyan” tarafa geçersin dostum 😎🔥 Spor videolarını internetten aç, evde full body antrenman ve hafif ağırlıklarla başla, sonra kim bilir, belki sen de “ben zayıf erkek sevmem ama fit erkek bayılırım” noktasına geçersin 😂💪
Cevap
4Cevap
Benim boyum kısa 166-167cm 155 bi kızla uyumlu olmaz mıyım
Artık ne olup ne olmayacağınızada karar veriliyor
Sevgi yeterli ya
Kik kimi seviyor
Küçük popo seviyorum
165 cm e 50 kiloya filan denk geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?