Temiz görünüyor, eve dek terli kokmak istemem. Kullanmayı düşünüyordum da kullanan var mı, ne önerirsiniz?
2 ay
Cevap
15Cevap
Kendi eşyalarını götür havlu şampuan özellikle terlik terlikleri ayrı poşete koy sağa sola değmemeye dikkat et yeterli
Öyle yapıcam haklısın tsklerr
Salondan salona değişir o temiz olan da olabilir pis olan da. Ama toplu kullanılan yerlere dikkat etmek gerek bir sürü şey olabilir
Sence kendi terliğimle havluyla şampuanla gitsem sorun teşkik edermi? Salon temiz duruyor 6 7 tane duşu var bide yani her duşakabin çok kullanılmıyor
Yorumum silinmiş
Hangi
Az önce yazmıştım sistem silmiş.
Gittiğin yer merdiven altı bir yer değilse kullanabilirsin sorun olmaz. Ben kullanıyorum gayet temiz. Kendi terliğin olsun yeterli
Yani nerdeyse her girişimde birinin duş aldığını fark ediyorum sanırın pis olsahç kullanılmazdı ve bilinen bir salon
Bilinen bir yerse sorun olmaz
Ben girmiyorum, temiz atlet ve boxer yanımda götürüp antrenman sonrası değişiyorum terli çıkmıyorum salondan, ama sen terlik, lif, sabun vs götürüp duşa girebilirsin
Evet ya arada olabilir
Bana nedense pis geliyor oralar
temiz olanları var macfittekiler gibi
Su ve sabun havlunu da kendin götür kullan yani nolcak
Kendi terliğin mutlaka olsun, zemine değme, etrafa da az dokun
Onu düşündüm haklısın ama duşakabine yere değen terliği sonra çantama koymak pek içime sinmedi ya
Poşet ayarlarsın ya 2 tane iç içe
Öyle yapcam sanırım
:)
iyiyse kullanırım
Çıplak çıkıyor bazıları ne düşünüyorlar aceba
Evet kullanıyorum
Kullanırım
Ama terliksiz girme ve duvarlara sürünme
Zjdbdlsjfjf yok sürünmem tskler
Hayatta kullanmam
Mantar vs olur diyemi
Tabiki her şey olabilir duş başlığı ile fantezi yapanlar var aıds bile olabilir
Yok ya o tarz şeyler öyle bulaşmıyo ama mantar ya da benzeri bi durum varsa diye düşündüm bende eve kadar kokmak da istemedim:(
Mantarda sık görünen bişe
Kullanıyorum
Hijyen açısından önerin var mı? Terlik olayini nasi hallediyosun. Biraz titizim de, yolda kokmak da mesele ortak duş kullanmak da şu an benim için
Spor sonrası hamama giriyorum terliyorum, ortak kullanım alanında duş alıyorum. Terlik kullanmadan dolaplara geçiyorum giyiniyorum
Ayağın mantar vs olur diye korkmuyo musun? duş jelinden kremine havlusuna kadar çantayı hazırladım ama o terlikler lifler ortak alana değince tekrar çantama koymak midemi bulandırıyo benimde
Hiç aklıma gelmedi bi sorun olacağını sanmıyorum
Peki tskler
kullanmam
Neden
Hayır
Kulmanmam
Kullanmıyorum
Evet kullanıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kullanıyorum kanka 🚿🏐 Profesyonel voleybolda antrenman sonrası duş zorunlu neredeyse, yoksa eve kadar canlı bomba gibi dolaşıyoruz.
Duşu kullanmadan önce terlik şart, yerde çıplak ayak dolaşma. Duş başlığını kısa da olsa sudan geçir, havlunu ve lifini hep kendin getir. Hijyene dikkat edersen mis gibi eve dönersin, gönül rahatlığıyla kullan bence 🧼💪