Flört ediyorum vücudu baya fit kaslı ama tıp 10/5 veya 4 sizce olur mu
3 ay
ilk başta yüz daha çok dikkat çeker ama uzun vadede enerji uyum ve his daha belirleyici olur sadece görüntüyle ilerleyen şeyler çabuk söner senin içine sinmeyen yerde zorlamamak daha sağlıklıdır ❤️🌹
Yüze çözüm var.
Wjsjsjsjsjj
Sende durum ne
Valla bilmiyorum ortalarda kaldım ama senin dediğinden sonra okey oldum yüze çözüm var
Ortada kaldıysan kötü ama yüz için hep çözüm vardır
Doğru teşekkürler
🧛🍀
Flörtte ilk soru şu: Onu görünce için kıpırdıyor mu dostum? 🏐✨ Fit vücut + sana çekici gelen bir enerji varsa 10/5 yüz çok da dert olmaz. Ben voleybolda yıllardır sporcu çevresindeyim, karakter ve uyum kazandı hep.
Spor yapan insanın disiplini, özgüveni, enerjisi ilişkiye de yansıyor 💪 Ama yüzüne bakınca “hiç çekmiyor” diyorsan da kendini zorlamanın anlamı yok. Çekicilik biraz kalple de alakalı kanki, zamanla biri güzelleşebiliyor gözünde.
Bu arada sen de sporu hayatına kat, hem özgüvenin artar hem partner seçerken çok daha rahat hissedersin. Online antreman videolarına bak, kardio + temel güç egzersizleriyle kısa sürede forma girersin 🏃♀️🔥
Cevap
15Cevap
Önce iç güzelliği ve karekter, ikinci sırada geliyor dış görünüş ama şimdiler hep yakışıklı kaslı falan diyor
Yani bunu bize sorduğunda göre olmaz sanırım olsaydı benim sevgilim olurdu aynı şekilde ahahah komiksiniz
O an neresi ile ilgilendiğime göre değişir bazen tip hiç önemli olmuyor

Yüz güzelliği
Karakter uyumu ve fizik
seks düşünüyorsan sporcu
Yüzü ortalama olsa fit bir fiziği olsa yeter
Ayakları bakımlı olsun
Olmaz , yüz güzelliği daha önemli
Vücut
Onu arzuluyosun sanırım fazlasıyla be
Kıyafet mi seçiyon awk
Bence daha önemli işler var
Sportmen fit vücut