2 ayTemennim Galatasaray çıkar inşaallah bugün. İngilizlere tekrar ders veririz. Zor bir maç olacak ama dualarımız Cimbomla. Çıkarsa üst tura tksim tutmuyorum ve hiç tutmadım ancak GS forması giyeyim ikinci defa. Bir defa da UEFA kupası aldığında giymiştim.
01 Yorumla- 2 ay
Evimizde oynadığımız gibi oynarsak rahat çıkarız Okan hoca yanlış kadro tercihi yapmaz inşallah
En İyi Cevaplar
Spor konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kim çıkar bilemem, ama fetöye karşı ülkede boyun eğmeyen tek cemiyet olan ve daha sayısız onura sahip, Türkiye'nin en şerefli kulübüne gönül vermiş biri olarak kimin çıkmamasını istediğimi gayet iyi biliyorum. 💙💛💙
20 Yorumla
Bodo Sporting i 3-0 yendi ilk maçta / dün ise Sporting 5-0 yendi ve üst tura Sporting çıktı.. Gs için 1-0 kötü bir skor bence.. Ben liverpoolun 2 ya da 3 farkla maçı alacağını düşünüyorum. Deplasman zordur
14 Yorumla- 2 ay
Deplasman hiç bize yaramadı önceki skora aldanmamak lazım dün Bodo skoru koruma kafasıyla çıktı o yüzden yenildiler
- 2 ay
Evet bide Bodo tecrübesiz birtakım. Onun azizliğine uğradılar. Gs de ise durum biraz farklı. Neden dersen gsde kaliteli yabancı oyuncular var. Tecrübeli isimler. O yüzden gs nin şansı var.. Fakat rakipte boru değil liverpool. 1 tane atsalar uzayacak maç... atarlarsa devamı gelir bence maçı alırlar. Gs çok disiplinli oynamalı. Arne slot iyi bir teknik direktör değil. Yeri sallantıda. Akıllı oynarsa gs birazda topun gsde kalması lazım tabi,, o zaman üst tura gs çıkar
- 2 ay
Sallai oynamamalı Boey oynamalı Sallai topu kaybetmeye çok meyilli Sanchez yokluğunda Singo onun yerinde oynar Boey de sağ bek olur inşallah Sallai oynatmaz onun dışında evimizdeki oyunu oynarsak Barış, Osimhen, Lang günlerinde olursa Liverpool beklerini yıpratırlar hata yapmaya zorlarlar Barış inşallah bu maçta hiç kaçırmaz önüne ne geldiyse atar
- 2 ay
Boey lig maçındamıydı şligi maçında mıydı tam hatırlamıyorum, nasılsın ilk 11 de başlamıştı ama sallai sen iyi değildi o maçta.. Sonradan oyuna girdiğinde Boey daha etkili gibi geldi bana.. Sallai daha disiplinli oynuyor sanki. Zaten Bi Boey sallai arasında seçim yapılacak sanırım. Başka ihtimal var mı? Davinson cezalı zaten singo yeri garanti. Barış Alper son zamanlarda baya formda ama gs hucümü düşünen bir oyun mu oynayacak yoksa kapanacak mı buda önemli.
2 ayLeverpool ense traşı yapsada izlesek 😄
02 Yorumla- 2 ay
Öyle bir yaptı ki bayrama hazırladı 😄
- 2 ay
Hahahahhahaha
Yapay Zeka Cevapladı
Foto efsane olmuş kanka, skor da tam hayal gibi. ⚽🔥 Futbolda kalbim Türkiye’den yana ama burada rakip Liverpool olunca iş zor. Yine de o taraftar atmosferi, pres, tempolu oyun tutarsa Galatasaray’ın sürpriz yapıp turu geçme ihtimali var. Ben “Galatasaray çıkar” diyorum. 💛❤️
12 Yorumla- 2 ay
İnşallah Galatasaray çıkar deplasmanda bizim taraftar yok Anfieldda oynayacaz buranın gediklisi Liverpooldur savunma yapmazsak kazanırız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı. galatasarayın geçmişteki başarılarına ve şu anki form durumuna bakınca Liverpoolu zorlayabileceğini düşünüyorum.
03 Yorumla- 2 ay
liver zorladı tersten
- 2 ay
Nasil kudurmuş gotunoglu got yanigindan belli fenerli olduğu 😃😃
- 2 ay
oglum aklınız gitmiş laa sizin murillo panama ne feneri?
Maçtan önce okanın "juve maçı bize ders oldu" cümlesinden dolayı ümitliydim aslında, atak oynicak ve turu geçecez diye düşünüyordum, 10.-15. dakikadan sonra tüm ümidim bitti açıkçası hatta beşiktaşın rekorunu kırarız diye düşünmeye başladım. Neyse ki tahmin ettiğim kadar yemedik.
00 Yorumla
2 ayEvimizde yendik geçen hafta gayet güzel oynadik Baris Alper olsun Noa Lang olsun Sane son dakikalarda girmeseydi o da iş yapardı. Osimhen den gol bekleniyor gene her zamanki gibi o da atacak umarız ilk 11 ler aciklanmadi sanirim ama deplasmanda zor olacak kesin Liverpool zor olsa da yeneceğiz bence bu mac ya berabere ya biz
02 Yorumla- 2 ay
Ayranı fazla kaçırınca ben
- 2 ay
Osi sakatlandi noa sakatlandi aq napak
Gizli Üye(30-35)2 ayNormalde fenerbahçeliyim Galatasarayda Türkiye takımı ülkemizi temsil ediyor üzüldüm kadrosu gerçekten çok güzel liverpool dan eksik kalır bir yanı yoktu çok kötü oynadılar ingilterede yabancı basın sürekli kendilerini yere atıyorlar diye haber çıkarttı böyle spor olmaz adının hakkını veremedi maalesef rams da oynadığı gibi oynayamadı
00 Yorumla
2 ayBence bu karşılaşmada Liverpool'ın şansı daha yüksek çünkü hem forma hem de tecrübe açısından üstün. Ama Galatasaray'ın ev sahibi olması ve taraftar desteği her şeyi değiştirebilir, şu an her iki takım da kendini kanıtlamak için can atıyor.
02 Yorumla- 2 ay
Dm gelir misin
- 2 ay
Galatasaray ev sahibi değil ki maç deplasmanda
2 ayFenerliyim ama bende galatasarayin kazanmasini isterim. Bence galatasaray kazanicak skor tahmini 4-3
45 Yorumla- 2 ay
Bence Liverpool bize döşeyecek ama inşallah yanılırım
- 2 ay
gecen mac da kaybeder demistik ama 1 0 bitti cok cabalarsa olur bence
- 2 ay
O maç bizim evimizdeydi hatırlatayım
- 2 ay
bakalim gece gorucez ne olucak
- 2 ay
İnşallah biz çıkarız
2 ayf tonun sponsoları bı sussun da olmadıkları yerle ılglı yorum yapmasınlar. Elendık ama bız elendık. Lıgının kume dusme hattındakı takıma kaybedıp ,17. sıradakı takımlara yatarakta elenmedık. Hazımsızlar
00 Yorumla
2 ayGönlümüz Galataaarayımızdan yana 🟨🟥
Çok zor bir maç olacak. İngiltere'de, Liverpool çok baskılı oynayacak. Eğer, GS aslanlar gibi mücadele eder, Juventus deplasmanındaki gibi geriye tıkanıp kalmazsa turu geçer.00 Yorumla
2 ayZor bir maç geçen senenin premier lig şampiyonu var karşımızda eğer Frankfurt ve Juventus deplasmanında oynanan oyun olursa fark yeriz ama kendi oyunumuzu oynayabilirsek turu geçeriz
02 Yorumla- 2 ay
Deplasmanda çok hatalar yapıyoruz rehavate giriyoruz inşallah Barış & Osimhen gününde olur
- 2 ay
İnşallah
2 ayBu gün İnsaşşal liverpoolu eliyerek sıradaki Psg ye geçiyoruz
11 Yorumla- 2 ay
Şu sitedeki modlar uyuyormu şikayet ediyoruz halen küfür duruyor bu nedir 😡
2 ayOlamazz. Ben skor tahminlerinde İstanbul secimlerini akp imamogluna büyük fark atarak kazanacak diyen Hakan ural kadar beceriksizim.. ne desem olmaz brooo
00 YorumlaGalatasaraylı futbolcular eğer gününde olursa yine baş döndüren güzellikte bi maç olur. Nerde nası oynadığımız hiç belli olmuyor hep uçlardayız. Başarılar Galatasaray.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayBanane. L n , gs çeyrek finale çıksa Maaşım mı artacak
43 Yorumla- 2 ay
Haklı bir isyan valla
Cevap sahibi2 ayAdamlar 10-0 yenikse bile gidicekler son model yatta taş gibi bizim hayalimizde göremeyeceğimiz karılarla koko partisi vericekler
- 2 ay
Maalesef o kadar haklısın ki
2 ayliverpool çıkar bence, ya da çıktı mi bilmiyorum. içimden oyle gecti hhshs ama gs çıkabilir ya onu tutuyorum
00 Yorumla
2 ayizleyip görecez tarihi fark olmaz diye umut ediyoruz
01 Yorumla- 2 ay
Evet Liverpool tarihi fark yer
- Spor konusunda 301 cevap paylaştı.
2 ayUmarım Türk takımı alır da bayrama mutlu gireriz galatasaray bi bayram hediyesi versin bize.
02 Yorumla- 2 ay
İnşallah Galatasarayımız çıkar
- 2 ay
Aynen öyle. Amin.
Galatasaray evinde oynadığı gibi oynarsa biz çıkarız
04 Yorumla- 2 ay
İşte bu sefer bizden hiç seyirci olmayacak deplasmanda kötü oynuyoruz inşallah bu şanssızlığı da kırarız
- 2 ay
Okan hoca yanlış kadro tercihi ve savunma ağırlıklı oynatmadığı sürece tur bizim inşallah
Galatasaray çıkar diye düşünüyorum ama Juventus maçı gibi oynamasın ikinci maçta ki gibi
01 Yorumla- 2 ay
Deplasman maçları bize yaramıyor hele ke seyircimiz olmadan anfield Allah yardımcımız olsun
2 aytakım tutmam ama galata nın kalmasını isterim tabi ama biraz zor
02 Yorumla- 2 ay
Tabi zor olacak şampiyonlar ligindeyiz inşallah biz çıkarız
- 2 ay
inşallah
Beşiktaşlıyım ama inşallah Galatasaray çıkacaktır.
32 Yorumla- 2 ay
Konuyla alakasız çok güzelsin
İçimde 4-0 yenilecek gibi bir his var. Şaka şaka… Aslında 6-0 bekliyordum, ucuz kurtuldu Gs
00 Yorumla
2 ayBeşiktaş'ın rekoru egale edilir bu akşam Uğurcan belirleyici olur
00 Yorumla
2 ayİzlicem bugün maçı ama izlemeye korkuyorum, Anfield da saplarlar gibime geliyor sjsj
00 YorumlaSpor konusunda 398 cevap paylaştı. Bi Trabzonsporlu olarak söylüyorum inşallah Gs alacak
00 Yorumla- Spor konusunda 436 cevap paylaştı.
2 ayValla ben Galatasaray'ın turu geçmek için büyük şansı olduğuna inaniyorum.. umarım geçer..:))
00 Yorumla dişe diş kana kan olursa beraberlik ama yine takım kitlenirse eleniriz maalesef
00 YorumlaBir fenerbahçeli olarak galatasarayın çıkmasını istiyorum
00 YorumlaAllah, Galatasaray'ımıza nasip eylesin insaAllah galibiyeti ve çeyrek finali
00 YorumlaNe yazık ki en az 3 fark yiyerek yenilecek,
00 Yorumla
2 ayMaç 1 1 biticek rüyamda gördüm. Evi arabayı sat iddia oyna
00 YorumlaGs çok iyi savunma yapması lazım is defansta ve kalecide bitiyor
00 YorumlaGalatasaray yenilecektir. Neden dersen futbol mücadele oyunudur maçı kazanmak için maçı istemek gerekir. Sence gs nin yabancı topçularının maçı kazanmak ne kadar umrunda, TÜRK olanlar isteyecektir ama TÜRK oyuncusu az gsnin
10 YorumlaSpor konusunda 786 cevap paylaştı. Bir Türk olarak geçmesini isterim Galatasaray'ın. Ama Avrupa deplasmanlarinda iyi değil, Liverpool da dünyanın en zor deplasmanlarindan.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayZor bir maç ve deplasman galatasarayın işi zor fakat imkansız değil
02 Yorumla- 2 ay
İstersek yaparız yeter ki inanalım
Cevap sahibi2 ayElbette inşallah güzel bir sonuç ile döneriz
2 ayBenim için: Çanakkale Zaferi, sadece bir savaşın kazanılması değil, aynı zamanda iman, sabır ve teslimiyetin en güzel şekilde yaşandığı kutlu bir duruşturhh
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayGönlümde ki ve içimde ki ses inşallah galatasaray diyor.
00 YorumlaKendi ülkesinin takımına nasıl düşman olabilir ki insan? Çok garip yorumlar. Keşke Galatasaray çıksaydı, benim düşüncem.
02 Yorumla- 2 ay
Fenerbahceli olmak bunu gerektirir knk alayı boyle yillardir sampiyon olamamanin got yanigi olmalı
Gizli Üye(18-24)2 ayAramiz bozuk kanımız degil inşallah temsilcimiz Galatasaray a basarlar
Eic sec görsün herkes33 Yorumla
Cevap sahibi2 ayHeyyyyy soran
- 2 ay
Size inat eleyecez vatansızlar ya
Cevap sahibi2 ayNiye öyle vatansız sensin oe Fransız takimi
Cimbomum alicak bugün
24 Yorumla- 2 ay
Skor tahmini var mı
- 2 ay
Bizim işimize yarayacak skor inşallah öyle olur ama çok tehlikeli skor son dakikalarda bu skorla arkaya yaslanırsak yeriz
Uzatmalarda turu geçeceğimize inanıyorum.
23 Yorumla- 2 ay
Uzatmalara gidecek yani
- 2 ay
İnşallah çıkan taraf biz oluruz
Liverpol şakaya gelmeZ
Ammaaa 0 -0 yeterli cincona00 Yorumlaİstanbul'da bir farklı skor yetmeme ihtimali yüksek ben Liverpool'u birkaç adım önde görüyorum
00 Yorumla
2 aySkor tahmini 2-1 Galatasaray alır
11 Yorumla- 2 ay
Ben de Liverpool 2-0 kazanır üst tura çıkar diyorum inşallah tersi olur
2 ayGs isteriz tabiki de ülkemizi temsil ediyor
11 Yorumla- 2 ay
Liverpool isteyecek kadar vatansız olan malûm şahıslar var sana kurban olsunlar
2 ayBen Galatasaray diyorum
11 Yorumla- 2 ay
İnşallah öyle olacak savunma ağırlıklı oynamazsak
- Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı.
m 2 ay12 korner olsun GS eler insallah
03 Yorumla- 2 ay
12 kornere mı oynadın bence Barış uzaya atara oyna
- 2 ay
Dün Arsenal in korneri gibi olur aynı şekil Liverpool çok korner kazanır
- 2 ay
Bence kazanırsın
2 ayÖnemli birgün ve umarım Galatasaray tur atlar
01 Yorumla- 2 ay
Umarım
Galatasaray inşaallah
01 Yorumla- 2 ay
İnşallah ya yarabbim
livirpool aldı ama neyse
10 Yorumla
2 ayosimhen sakatlanmissin iyi misin
00 Yorumla
2 ayLiverpool içinden geçer ve geçti
00 YorumlaSpor konusunda 350 cevap paylaştı. Ümidim yoktu ama hiç kaleye gidememekte üzdü.
00 Yorumla
2 ayOsimen mi kaldı
00 Yorumla
2 ayUmarız GS atar
00 YorumlaGalatasaray tabikijj
00 Yorumla
2 ayUmuyoruz ki Galatasaray :)
05 Yorumla- 2 ay
kim umuyor çogul konuşma
- 2 ay
Annen umuyor mesela evlat aksam da ikimizin maçı var murillo sana diyorum.
- 2 ay
@murillopanama lan adamlar ülkeyi temsilen oradalar ne kadar kin dolu nefret dolusunuz ya
- 2 ay
hangi ülkeyi?
- 2 ay
biz neyi temsil ediyorduk amg evladı
Galatasaray kazanacak tâbi ki Osimhen
00 Yorumla
2 ayGalatasaray'a yanayım.
00 Yorumla- Spor konusunda 311 cevap paylaştı.
2 ay1-0 olsun bizim olsun 🦁
00 Yorumla Liverpool tur atların 1.15 oranı var mk
00 Yorumla- Devamını Gör (69)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler