3 ay

Spor antrenörü ile nasıl arkadaşlık yapabilirim?

Aslında çok asosyal biriyim hiç arkadaşım yok. İnsanları pek sevmem aslında ama bir erkeğim ve erkeklik duygularım var hormonlarım var ben de insanım. 🙂 Kadın antrenör var. Bununla arkadaş olmak istiyorum. Samimi sıcak birisi. Spor salonunda hep görüyorum bunu selamlaşıyoruz hep İlerisi olmuyor nedense. Konuşmayı uzatsam bile bir yerden sonra konu tıkanıyor. Ne diyeceğim ne konuşsam bilemiyorum. Şimdi git ondan özel ders al. Birebir ders al demeyin. Ben boş vaktimde spor yapmak için spor salonuna gidiyorum hem hobi, hem sağlık için. Fiziğim iyi zaten başka bir salondaydım orada antrenörler erkekti. Onlarla da selamlaşırdık. Bu kadın güzel ve çekici. Bugün selam verdim. Yanağımdan öp der gibiydi öpmedim yaklaşmadım. Öpse miydim diye de düşündüm. Neyse nasıl yakınlaşacağım buna. Kız aslında arkadaşlık yapılabilir birisi. Öyle soğukkanlı egoist değil. Yaşı yaşıma uygun. Bekar hiç evlenmemiş ve ben bunu önceden Instagram'da eklemişim sonradan farkettim çaktırmadım. Kız da bilmiyor 😅 o da takip ediyor ama o bin kişiyi takip ediyor 3 bin kişi de onu 😅🤣 o kadar kişi arasından beni mi fark edecek?

Şimdilik selamlaş, zamanla muhabbet kur. Kendisi ister zaten dışarda görüşmek
Kendisi istemez. Sen isteyeceksin ama zamani var bekle daha erken
Erken kalkan yol alır derler elini çabuk tut yoksa başkası kapar kızı
İlgisi yoktur belki sen nerden biliyon herkesi ilgisi var saniyon sanami ilgi duyacak
Zamana birak nabza göre şerbet ver ama teklifi erkek etmeli oda senden bekler bunu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Spor antrenörü ile nasıl arkadaşlık yapabilirim?