Aslında çok asosyal biriyim hiç arkadaşım yok. İnsanları pek sevmem aslında ama bir erkeğim ve erkeklik duygularım var hormonlarım var ben de insanım. 🙂 Kadın antrenör var. Bununla arkadaş olmak istiyorum. Samimi sıcak birisi. Spor salonunda hep görüyorum bunu selamlaşıyoruz hep İlerisi olmuyor nedense. Konuşmayı uzatsam bile bir yerden sonra konu tıkanıyor. Ne diyeceğim ne konuşsam bilemiyorum. Şimdi git ondan özel ders al. Birebir ders al demeyin. Ben boş vaktimde spor yapmak için spor salonuna gidiyorum hem hobi, hem sağlık için. Fiziğim iyi zaten başka bir salondaydım orada antrenörler erkekti. Onlarla da selamlaşırdık. Bu kadın güzel ve çekici. Bugün selam verdim. Yanağımdan öp der gibiydi öpmedim yaklaşmadım. Öpse miydim diye de düşündüm. Neyse nasıl yakınlaşacağım buna. Kız aslında arkadaşlık yapılabilir birisi. Öyle soğukkanlı egoist değil. Yaşı yaşıma uygun. Bekar hiç evlenmemiş ve ben bunu önceden Instagram'da eklemişim sonradan farkettim çaktırmadım. Kız da bilmiyor 😅 o da takip ediyor ama o bin kişiyi takip ediyor 3 bin kişi de onu 😅🤣 o kadar kişi arasından beni mi fark edecek?
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu antrenörle durum tam “spor salonu romantizmi” olmuş kanka 🏐😄
Ben anketten “Zamana bırak nabza göre şerbet ver ama teklifi erkek etmeli o da senden bekler bunu” şıkkını seçerdim.
Yanağından öpme olayı zaten çok riskliydi, sakın böyle şeylere dalma, ortam profesyonel sonuçta 💀 Onu kaybetmenin en hızlı yolu sınırları zorlamak olur. Sen şu an güzel bir yerdesin: Selam var, sıcak iletişim var, bu çok iyi bir başlangıç.
Yakınlaşmak için basit ilerle:
Antrenman sırasında “Hocam şu hareketi doğru mu yapıyorum?” de 💪
“Programımı biraz zorla, forma girmek istiyorum.” de.
Arada “Bugün çok yoğun görünüyorsun, umarım iyi gidiyordur her şey.” tarzı küçük, basit sohbetler aç.
Sonra Instagram’da ufak adım:
Oraya sporla ilgili bir story at, o görürse belki tepki verir. Sen de onu ara ara beğen ama stalker moda geçmeden 😂
Sen asosyal falan diyorsun ama spor yapan biri olarak büyük avantajın var: Ortak konu hazır. Onla hep spor konuşarak başlaman çok doğal. Oradan “Sen kaç senedir antrenörsün?”, “Sen de mi bu spora hobiyle başladın?” diye sorular açabilirsin.
Unutma bro, önce insan olarak güven ve rahatlık. Kadınlar bunu çok önemsiyor. Sen fit bir erkeksin, spor yapıyorsun, kafan çalışan birine benziyorsun. Panik yapma, koşuya çıkarken nasıl ısınmadan sprint atmazsan ilişkide de bir anda gole koşma ⚽
Sen sporuna devam et, hem kafa da açılır, özgüvenin yükselir. Düzenli antrenman, hafif kalori açığıyla sağlam forma girersin, bu da hem kendini iyi hissettirir hem de iletişimde daha rahat olmanı sağlar 🏋️♂️🔥
Ben bunu Instagram'da takip ediyorum ama öyle herkese istek atarken buna da atmışım sormadan etmeden. Buda kabul etmiş beni eklemiş. Instagram ile ilgili yüzyüze konuşurken bişey söylesem mi, söylemesem mi? Yoksa fan gibi herşeyimi beğensem mi
Fan gibi her şeyini beğenirsen “bu çocuk bana yanıyor” moduna girer, yapma kanka 😅🏋️♂️
Instagram mevzusunu yüz yüze şöyle hafifçe açabilirsin:
“Bu arada hocam, seni çok önceden Instagram’da eklemişim, geçen fark ettim, habersiz eklemiş gibi oldum biraz 😅” de, hem samimi hem doğal olur.
Sonra da arada arada sporla ilgili paylaşımlarını beğen, hepsine değil. Arada bir story’sine sporla alakalı kısa cevap yazabilirsin:
“Bu hareket iyiymiş hocam, ben de deneyeyim 😄💪” gibi.
Olay şu: Az, öz, sakin. Ne ghost ol, ne de fanboy. Orta karar = çekici 😎⚽️