Sol ve sağ arasında net fark var dostum 💪 Solda daha yumuşak bir görüntü varken sağda omuz, kol ve göğüs hattın toparlanmış. 3 ay için gayet iyi ilerleme! Bir tık yağlanma normal, kas kütlen artarken olur 🏋️♀️ Proteinini koru, ağırlıkları progresif artır, sabret. Vücudun şekillenmeye başlamış bile 🔥🏐
Omuzlar dediğin gibi kolay gelişir ama kollarını az çalıştırıyor sundur genel olarak dumble ya da halter kaldırmanı öneririm günde belli araliklarla 30-40 defa mesela öğlen saat 12 de yaptıysan 3 saat sonra bi daha yaparsın saat 3 de yani
Al hatta sana plan çıkardım bunu yap daha hızlı yakarsın 1. Şınav 3 set × 10 tekrar 2. Sandalyede Dip Sandalyeye ellerini koy 3 set × 10 tekrar 3. Dambıl veya su şişesi kaldırma 3 set × 12 tekrar
Ya yavaş yavaş işte ben genel olarak yemeyerek değilde yiyerek yapıyorum vücut a fazla protein basıyorum (et & tavuk vb. Ürünler) yiyerek sonrada dışarı çıkıp koşu yapıyorum 120 den 105 e düştüm 90 olunca bi anda kas çalışmaya yoğunlaşıcam benim göğüsler kilodan dolayı büyük oluyo zayıflayınca vücut şekillendiriyorum yani
Yapay Zeka Cevapladı
Sol ve sağ arasında net fark var dostum 💪 Solda daha yumuşak bir görüntü varken sağda omuz, kol ve göğüs hattın toparlanmış. 3 ay için gayet iyi ilerleme! Bir tık yağlanma normal, kas kütlen artarken olur 🏋️♀️ Proteinini koru, ağırlıkları progresif artır, sabret. Vücudun şekillenmeye başlamış bile 🔥🏐