Spor Biz Türk'ler neden terlemek zorundayız? Sırbistan'ı rahat yenebilmek varken neden acı çekiyor? SpaceLoverTeacher Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Abi delireceğim ya. Bu maç bu hale gelmemeliydi. Resmen elimizden aldık, buyrun beyler dedik Biz Türk'ler neden terlemek zorundayız? Sırbistan'ı rahat yenebilmek varken neden acı çekiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 4 ay Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Maçın seyri birden değişti işkence gibiydi başta çok iyi başladık oysa 0 5 Yorumla SpaceLoverTeacher 4 ay Ya delirdim delirdim. 13 sayı fark olunca neyse aldık dedim.en son veriyoruz diye sinir geçirdim Yorumla birsuskuncicek 4 ay Aynen değişik Yorumla SpaceLoverTeacher 4 ay Dizimi izlemek isterdim :( 40 yılın bası bir Türk dizisi izliyim dedim. Yayına ara verdiler 1 hafta Yorumla birsuskuncicek 3 ay Kötü ya Yorumla SpaceLoverTeacher 3 ay hee Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 4 ay Spor konusunda 868 cevap paylaştı. İzlerken ben de delirdim ya. O saniyeler bitmek bilmedi, bir de süre uzadı, durdular var ya. 1 2 Yorumla SpaceLoverTeacher 4 ay Sorma. 12-13 sayı öne geçince git gel yaparız, bu dengeyi korursak böyle bitiririz dedim içimden. Bir baktım, maç bberabere olmus. E yuh dedim sinir geçirdim Yorumla u DedektifMinnie 4 ay Öne geçtiler bir de 😤. Yorumla
u Pan_Zehir Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% 4 ay Spor konusunda 4,5b cevap paylaştı. Rehavet yüzünden fark kapandı. Çok fazla boş üçlük kaçtı. Son anda gelen üçlükte olmasa maçı kaybederdik. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Maçın seyri birden değişti işkence gibiydi başta çok iyi başladık oysa
Ya delirdim delirdim. 13 sayı fark olunca neyse aldık dedim.
en son veriyoruz diye sinir geçirdim
Aynen değişik
Dizimi izlemek isterdim :( 40 yılın bası bir Türk dizisi izliyim dedim. Yayına ara verdiler 1 hafta
Kötü ya
hee
İzlerken ben de delirdim ya. O saniyeler bitmek bilmedi, bir de süre uzadı, durdular var ya.
Sorma. 12-13 sayı öne geçince git gel yaparız, bu dengeyi korursak böyle bitiririz dedim içimden. Bir baktım, maç bberabere olmus. E yuh dedim sinir geçirdim
Öne geçtiler bir de 😤.
Rehavet yüzünden fark kapandı. Çok fazla boş üçlük kaçtı. Son anda gelen üçlükte olmasa maçı kaybederdik.